- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.501
Sağolun kaptanim varlığınız yeterHelloooo 2 gündür gelemedim pek
Cherry Mom yarın liste ile ilgili yardıma ihtiyacın olursa buralardayım hallederiz. Bir de galiba doğum gününmüs, geç kaldım ama olsun. Nice senelere canım iyi ki doğmuşsun
Valla tabiri caizse yirrtiik kendimizi göreceğizBu arada yarın derece yapıyoruz değil mi
Yat leylim yatNe menem bişey şu karbonhidrat,meyveyide sebzeyide peyniride iki kati yedim.yok ille ekmek yicek corba et kuru yicek yuh yani yine ac yine ac
Vallaha bende açımYa bana ne demeli sanki dereceyimi etkiliycemac ac hersey motivasyon icin en büyük 5.takim
Hayatta ac uyuyamam su iciyorum sende ic hilalYat leylim yat
Su da içmiyorum artik yarina agirlik yapmasinHayatta ac uyuyamam su iciyorum sende ic hilal
Limonlu su?
Su sabaha kalmaz kız içSu da içmiyorum artik yarina agirlik yapmasin
Sabaha kadar duzelir belki bekle bakalim
Hiç etmediğim kadar ediyorum şu diyete başlayalıdan beri . Limonlu su deneyeyim bi de . Yarın aç karna içeyim bariLimonlu su?
Bide hareket bağırsaklarıda calistirir
İşimi şansa birakmiyorum 200 gr dan fazla vermem lazim bu haftaSu sabaha kalmaz kız içtuvalete yol yaparsın 3 5 tur
Verirsin verirsin inşallahİşimi şansa birakmiyorum 200 gr dan fazla vermem lazim bu hafta
Ilk baslarda bende de cok oluyordu. Seni rahatsiz ediyor mu yoksa tuvalate cikamadigin icin huzursuzluk mu yasiyorsunHiç etmediğim kadar ediyorum şu diyete başlayalıdan beri . Limonlu su deneyeyim bi de . Yarın aç karna içeyim bari
Hem huzursuzluk oluyo hem de şişkinlik oluyo sürekli . Kiloma da etki ediyordur tabiIlk baslarda bende de cok oluyordu. Seni rahatsiz ediyor mu yoksa tuvalate cikamadigin icin huzursuzluk mu yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?