- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.541
Günaydinn desene seni geçtim
Bu hafta spor yapamadin sanki sen ?
[/QUOTE
Birde yarışıyordum değil mievet spor yapamadım,kaçamaklar da çok oldu
Canım aslında bugün güzel bir eksi ile gelseydin seni almayı düşünüyordum :) listeye girmek için eski kilona dönmen şart değil ekstrem durum ile girebiliyorsun.-200 yine fena değil ama bakalim gün sonunda durumumuz iyi olursa tekrar hesaplama yapariz.Birşey soracağım. Ben ilk katıldığımda 66 kiloyla başlayıp kilo vermiştim sonra aldım şimdi tekrar 66nin üzerinde olduğum için listeye giremiyor muyum. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Buraya yazıyor olmak zaten kilo vermeme, en azından almamama çok yardımcı oluyor
Hay Allah niye öyle olduKizlar anlamadım ya... coook açım ve vücudumda sikilasmada bariz ama kilo olarak geçen hafta ile aynıyım ..87.5..... moralim bozuk açıkçası..
Sanırım hastalıktan ödem oluştu.....cunki dünden beri yediklerimde ortada.... Haftaya iyi kilo verirsem ödem olduğunu dusunecem.......Hay Allah niye öyle olducanın sıkılmasın haftaya güzel bir eksi gelir moral bozup diyeti bozmak yok.
Sende mi.regliydin yaSanırım hastalıktan ödem oluştu.....cunki dünden beri yediklerimde ortada.... Haftaya iyi kilo verirsem ödem olduğunu dusunecem.......
Ayyyy denizzGünaydın herkese ;
Kilo bildireyim. Freni patlak bu araba belki duvara çarpar da durur.. size de ders olur. Ben yaptım siz yapmayın :)
Ben de tartılmıyordum ve görmüyordum. ama aynada gördüğüm tombiş yanaklarım, ben sana sehpa olurum ha gayet diyerek çıkmaya başlayan göbüşümden anlıyordum. Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız. Evde kotla oturmaya karar verdim her şeyden önceAyyyy denizzgörmedim ben bunu
Gördüm ve tebrik ediyorum seniBuda benden migren geliyor hemen su içmem lazım ama ödemi attım sanırım
emnis(67,8/67,4/0,4/%0,60)
İyi fikirBen de tartılmıyordum ve görmüyordum. ama aynada gördüğüm tombiş yanaklarım, ben sana sehpa olurum ha gayet diyerek çıkmaya başlayan göbüşümden anlıyordum. Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız. Evde kotla oturmaya karar verdim her şeyden önce
Teşekkürler kaptanımgünaydınlar kızlar güzel bir gün olsun hepimizeCherry Mom ilk sayfanın yetkisi sende canım
Günaydın valla yaa kazindim resmenGünaydın kızlarAç uyuduğumuz gecelerin karşılığını alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?