- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.521
Ben diyet yapamadigim zamanlarda tuvalete cok cikardim. Diyete baslayinca bu durum degisti tabi yediklerim azalinca tuvalete de gidecek bisey yoktu. Ama benim buna alismam 1 ayi mi falan aldi surekli kabizmis modundaydim. Tuvalete gidemedigim cok eksilmiyormusum gibi geliyordu. Yediklerimiz degisince vucut da sistem de degisiyor. Bunu kabullendikten sonra rahatladim bende.Hem huzursuzluk oluyo hem de şişkinlik oluyo sürekli . Kiloma da etki ediyordur tabi
Benim aslında yıllardır var bu da o yüzden alışkınım ben de. Ama şimdi takım için olunca stres yaptırıyoBen diyet yapamadigim zamanlarda tuvalete cok cikardim. Diyete baslayinca bu durum degisti tabi yediklerim azalinca tuvalete de gidecek bisey yoktu. Ama benim buna alismam 1 ayi mi falan aldi surekli kabizmis modundaydim. Tuvalete gidemedigim cok eksilmiyormusum gibi geliyordu. Yediklerimiz degisince vucut da sistem de degisiyor. Bunu kabullendikten sonra rahatladim bende.
Stres yaptikca daha kotu oluyor rahat ol son gün zaten giden gitmiştir artik zatenBenim aslında yıllardır var bu da o yüzden alışkınım ben de. Ama şimdi takım için olunca stres yaptırıyo
Canım ben çarşamba perşembe hurma diyetini toplu yazmıştım16.04.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi
Cherry Mom - Paylasim yapildi
@Umutumut82 - Paylasim yapildi
@Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@hezeyan5381 - Paylasim yapilmadi
@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
A annecicegi - Paylasim yapilmadi
@pawlover - Paylasim yapildi
Elifcig93 - Paylasim yapilmadi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
@ Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapildi
B bluuee - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
_nazenince_ - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapilmadi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Eline sağlık canım paylaşım yapanlar arttı valla16.04.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi
Cherry Mom - Paylasim yapildi
@Umutumut82 - Paylasim yapildi
@Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@hezeyan5381 - Paylasim yapilmadi
@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
A annecicegi - Paylasim yapilmadi
@pawlover - Paylasim yapildi
Elifcig93 - Paylasim yapilmadi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
@ Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapildi
B bluuee - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
_nazenince_ - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapilmadi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Günaydın canımGünaydıınnn
Hadi bakalım kızlar bugün net 20 kişinin kilo bildirmesi gerekiyorelimde sopa bekliyorum
Evet canım benim ona rağmen uğraşıyorYa leylifer alt listede miydi
Canım öyle değil alt listemiz karışık leyli evet eskilerden, mezun oldu :)Cherry Mom şaşırdım ben onu çok eskilerden zannediyodumm
Benim de çok az şimdi spor yapcamtoptan kafayı yedik valla
Hiii tamam şimdi oturduCanım öyle değil alt listemiz karışık leyli evet eskilerden, mezun oldu :)
Alt listede mezunlarimiz var, izne ayrılıp geri gelen eski üyeler var yanında yeni üye yazmayan herkes eski :) orada kalıp liste olmasa bile kilo takibi yapmak isteyenler oluyor o yüzden yazıyoruz :)
Günaydın canım regli zamanı artı gelmemende birşey olsun ama eski performansını ozlemiyor değilizGünaydin kızlar unutmadan kilo bildirimi yapayim.
87,30 mehteran takimi gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum.bu arada regliyim sanki basketbol topu yutmus gibiyim olmasaydikilo farkedermiydi bilmiyorum.
Cherry Mom
Günaydinn desene seni geçtimGünaydın. 67.8 kilo bildiririm. 200 gram gitmiş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?