Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar yeni listeye giren ve izne ayrılacak olanlar için hatırlatma geceyim sonra sıkıntı olmasın
hezeyan5381 Elifcig93 A annecicegi birsevgi K KuruPapatya

ÜYE İZİN HAKLARI

1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler (ayrıldıktan veya mezun olduktan sonra dönüş yapan üyeler de kapsama dahil), takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz.

Ancak belirtilen süre içerisinde üyenin hamile kalması veya sağlık sorunu yaşaması veya bakmakla yükümlü olduğu bir yakının sağlık sorunu yaşaması, doğal olarak izne ayrılmasını gerektirecektir.

İlgili etap bildiriminde üyenin hamilelik veya sağlık sorunu gerekçesi ile izne ayrıldığı belirtilmelidir.

2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.

Ancak üyenin izne çıkış sebebi sağlık sorunları kaynaklı ise dönüş için 2 hafta geçmesini beklemesi gerekmeyecektir.

3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etap boyunca listeye dahil olamaz.
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)

4)Her üyenin yılda 2 kez izin kullanma hakkı vardır.

Haklısın canım 1 ayda bu kadar alınmaz diyeceğim ama 1 haftada 4 kg ları zorladığım için kendime de şaşıramıyorum şu an.. ne kadarı ödem görürüz zaten haftaya gelecek eksiden :)
Ben de daha önce 59 küsür ile mezun olmuştum ama inceliğim 65 teki kadardı. İkinci kilo vermem aşırı spor ile olunca kasım fazlaydı. Bu pandemi beni pis yakaladı ama buraya kadarmış. Bence de 60 olalım orada sabit kalalım. Ben de sıkıldım artık.

Senin adın gerçekten “birsevgi”!!! Ne güzel şeyler yazmışsın. Bunları zaman zaman ben de düşünüyorum ama olay kontrolümden çıkınca sinirlerm zayıflıyor demek ki. Yahu bir İspanyolca çalışabiliyordum arada derede. O düzen de bozuldu. Notlarımı yazdığım defter ortada yok okuduğum kitap bir tarafa savrulmuş artık kapağını açasım gelmiyor böyle eşyalarıma kötü davranılınca hayattan soğuyorum. Bana ait bir şey yok ben yaşayamıyorum diyorum. Kendime kitap alsam kızıma da alıyorum, defter-kalem alınca ona da ayrı alıyorum. Ama yine brnimkiler karalanıyor, kayboluyor. İşte orada tahammül azalıyor artık... Konuşmaya gelince çok iyi laf yapıyor ama söylediklermi asla anlamıyor sanki. Geçen gün diyor ki; seneye ilkokula başlayacağım artık cüzdanım ve telefonum olacak ayrıca ilkokula gidenler modadan da anlar.... Pardon pardon dedim ne cüzdanı ne telefonu Yani özgür bir genç kız olmanın hayallerini yaşıyor 5.5 yaşında ama bana özgürlüğü yaşatmıyor sağolsun.

Yaa canimm♥Ahaha
özgür ruhundan öperim onun
Annesine özeniyor yavrucak belli ki
İspanyolca çalıştığın zaman onun da önüne bir defter bir şey versen. Masaya beraber otursaniz, şuan çok önemli bir şey yapıyoruz, herkes kendi önündeki şeye çalışacak artık büyüdün hadi bakalım diye gaza getirsen görevler versen mesela. Şimdi ben çamaşırları toplayacağım sen de oyuncaklarını toplayacaksin sonra çok güzel bir sürprizim var, önce söylediğimi yap hadi bakayım deyip sonra çok sevdiği bir yemeği vs önüne koysan sürpriz olarak. Çünkü kısacık tecrübemden edigindim bilgi şu, sen nasıl sorumluluklarını yerine getirmek için üstünde baskı hissediyorsan çocuğuna verdiğin sorumluluk ve ödül sistemi de onun üzerinde yapmalıyım basarmaliyim hissi verecek tabi birinci denemede hemen olmaz. İki üç belki dört. Belki sürprizin hoşuna gitmeyecek, yaptığı şeyi boşuna yapmış gibi hissedecek
Ben kahve yapmaya giderken 1 yasindaki kardeşime hadi zeyneep kahve yapcaz derdim koşa koşa kucağıma gelirdi o kucağimdayken yapardım. Cezveyi alırdım şimdi ne koycaz derdim vaaave derdi, peki şimdi ne koycaz derdim suuu derdi o kadar hoşuna giderdi ki. Yani ona ayri alan kendine ayrı alan yaratmak yerine yerine her şeyi bersber yapacak bir yol bulsan? Kız çocuğu yani erkek çocuğu kadar zorlamaz ortak alan yaratmak

Ah nrmyn ben o kadar çok çektim ki ellerimde ki egzamadan. Barış Muslu’yu her gece dinledim. Ona da sordum, bana eldeki egzama terkedilme travmasıyla ilgili dedi.Yahu dedim ne terkedilmesi... Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Düşünüyorum düşünüyorum yokk... 4 yıl egzamayıacı çeke çeke kanıksamıştım artık. Şehirlerarası doktorlara mı gitmedim, biorezonans mı yaptırmadım... aklına ne gelirse denedim, bin çeşit ilaç, krem geldi bana çünkü her gören arkadaşım kafasına takıp çare arıyordu gören ağlayacak gibi oluyordu ellerimin haline. Bazen kan revan içinde kalıyordu her yerim yarık yarık nerdeyse kemiğe kadar ayrılır hale gelmişti parmak eklemlerinde ki yarıklar. Alçı gibi donuyordu ve en ağır kremler bile nemlendirmiyordu. Alçı gibi dediğim, elimi oynatsam o yarıklar açılacak o halde yani... Ben o hale dayandım onca zaman ancak bir gün kollarıma doğru yayılıpta kollarım da kaşınmaya başlayınca yere çökmüşüm salonun ortasında... Ki inanılmaz dayanıklıyımdır öyle kendini bırakan bir tip değilim hep kuyruğum diktir. Ağladım ağladım dayanamıyorum artık dedim o kadar sinirlerm boşaldı ki...
Bir arkadaşım Esra ne olur hipnoterapiyi dene bunca şey denedin ya bir götüreyim seni dedi ısrarla. Çok bir ümitle gittiğimi söyleyemem ama işte travmam orada çıktı. Ve sonrasında hastalığım yeniden alevlenip tırmandı, çünkü travmayı bulduktan sonra böyle oluyormuş. O alevlenme döneminde 3 kez kortizon iğnesi yedim. Hipnozdan 1 sene sonra ellerimde bir şey kalmadı. O duyguyu boşalttım.
ve ben hayatımda öyle bir travma olmadı diyordum ama hipnozda şu çıktı; benim babam denizciydi. O denize gittiği için gerçekten küçükken etkileniyordum ve üzülüyordum.Adamın işi bu sonuçta beni terkedip gitmiş falan değil Ama sonuçta bir ebeveyn boşluğu yaşıyordum işte o çocuk halimle. Sen hep o boşluğu hissettiğin için babanın yerini kendin dirençli durarak kapatmaya çalışmışsın ve bu da seni çok yormuş o babanın hayatıydı bu senin hayatın, o bağlılıktan kop ve babanı affet dedi. Biz o seansı yaptık işte. Ve ben gerçekten kurtuldum arkadaşlar.... Hiç yok değil arada bir stresli anımda minik minik yara açılabiliyor yine ellerimde ama çok küçük. Hemen üzerine kremi değdiriyorum ve geçiyor. Allah’a şükür ki ellerimi kullanabiliyorum artık özgürce. Yani Barış Muslu’dan çok faydalandım.

Adınla yaşa ne guzel yazmışsın

Bir rivayete göre 7 yasina geldiklerinde rahatliyormusuz senin yolun az kaldı benim daha cookk var o zamana kadar bizden calacaklar annesi

İnan biz de 3 yaşına kadar falan böyle her şeyi birlikte yapıyorduk ama okula başlayınca değişti her şey. Tipik aslan burcu, söylediklerimi dikkatlice dinler dinler sonra gözlerimi kısıp arkasını döner. Afedersin ama beni poposuna takıyor anca...

Hahahaha ay aslan burcu zooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…