- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.781
Tşklr canımKizlar yeni listeye giren ve izne ayrılacak olanlar için hatırlatma geceyim sonra sıkıntı olmasın
@hezeyan5381Elifcig93 A annecicegi birsevgi K KuruPapatya
ÜYE İZİN HAKLARI
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler (ayrıldıktan veya mezun olduktan sonra dönüş yapan üyeler de kapsama dahil), takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz.
Ancak belirtilen süre içerisinde üyenin hamile kalması veya sağlık sorunu yaşaması veya bakmakla yükümlü olduğu bir yakının sağlık sorunu yaşaması, doğal olarak izne ayrılmasını gerektirecektir.
İlgili etap bildiriminde üyenin hamilelik veya sağlık sorunu gerekçesi ile izne ayrıldığı belirtilmelidir.
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Ancak üyenin izne çıkış sebebi sağlık sorunları kaynaklı ise dönüş için 2 hafta geçmesini beklemesi gerekmeyecektir.
3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etap boyunca listeye dahil olamaz.
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
4)Her üyenin yılda 2 kez izin kullanma hakkı vardır.
Tebrikler canım sağolTşklr canım
Bildirim içi bu saate kadar bekledim.
59,5 çıktım. Ben daha azbekliyodum aslında
Çok doğru söylüyorsun, kendimizi bırakmak yok. Güzel günler yakındırDüşmesin modlariniz kizlar sağlığımız yerinde mi diğer her şey geçici ...❤
benden cok yasiycan@Cagrihilal1 nerdesiiin zafer turu mu atıyorsun evdehele anlat bakalim nasil gitti bu 1 kilo biz -200 e alışmıştık
Sağol kardelencim ne güzel yazmışsın bi huzur kapladı içimiyalnız olmadığımı bilmek, dayanışma halinde olmak güzel. İyi ki varsınız...❤ Kadın olmak... Ataerkil yapıyı oldum olası kabullenmedim. Bizim evde de çok ataerkil bir yapı yok yani eşim sağolsun her şeyi bana yıkam bir değil gayet eşitlikçi bakar her şeye ama yine de bu toplumda yetişmenin ve anneannemin beni yetiştirme tarzının etkisiyle her zaman üzerimde bir sorumluluk hissediyorum. Sanki evin kumandanı benim ve her şeyi düzenlemek zorumdayım. Rahat olmayı çok isterdim ama olamadım gitti...
Aslında bende tartımı bildirdikten sonra tekrar tartıldım -100 gr çıktıCherry Mom şuan spor yapıyorum tartildigimda daha az çıkarsam onu ekleyelim hemen shhshahaha
Nasıl da çabalar Allahmmm. Gerçekten çok tatlısın yaCherry Mom şuan spor yapıyorum tartildigimda daha az çıkarsam onu ekleyelim hemen shhshahaha
Hahahaha ay aslan burcu zooor
Ay ne bilmisSenin adın gerçekten “birsevgi”!!!Ne güzel şeyler yazmışsın. Bunları zaman zaman ben de düşünüyorum ama olay kontrolümden çıkınca sinirlerm zayıflıyor demek ki. Yahu bir İspanyolca çalışabiliyordum arada derede. O düzen de bozuldu. Notlarımı yazdığım defter ortada yok okuduğum kitap bir tarafa savrulmuş artık kapağını açasım gelmiyor böyle eşyalarıma kötü davranılınca hayattan soğuyorum. Bana ait bir şey yok ben yaşayamıyorum diyorum. Kendime kitap alsam kızıma da alıyorum, defter-kalem alınca ona da ayrı alıyorum. Ama yine brnimkiler karalanıyor, kayboluyor. İşte orada tahammül azalıyor artık... Konuşmaya gelince çok iyi laf yapıyor ama söylediklermi asla anlamıyor sanki. Geçen gün diyor ki; seneye ilkokula başlayacağım artık cüzdanım ve telefonum olacak ayrıca ilkokula gidenler modadan da anlar.... Pardon pardon dedim ne cüzdanı ne telefonu Yani özgür bir genç kız olmanın hayallerini yaşıyor 5.5 yaşında ama bana özgürlüğü yaşatmıyor sağolsun.
Tebrikler canım. Sekizlerin çoğu gitmiş azı kalmış.
Ne demek değilizİkinci de değiliz
Ay ne bilmis,allah bagislasin
Şimdilik asıl listede olmadığın için etkilemiyor.canim olsun ama tebrik ederim.iyi walk Walk yaptın anlasilannnnAslında bende tartımı bildirdikten sonra tekrar tartıldım -100 gr çıktıtakıma etki ederse onu yazalım Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?