Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa ben lydznp’in 10. Tqkıma gittiğini bilmiyordum. O da azimlidir hatırlıyorum sabah 4’te 5’te kalkıp eliptik yapardı
nrmyn tebk ederim derece için. Bravo!

Biz pekmezde yemiyoruz

Ayyy ne biliyim canim. Okul müdürü bile aradi evde nasıl enerjisini atiyor, cok haraketli, cok tez canli bir cocuk, asla bizim kurdugumuz oyunlarla tatmin olmuyor kendi oyununu kurup arkadaslarinida caydirip onlarla oynuyor dedi. . Cünkü tatminsiz bir cocuk bir oyuncagi alip öyle dadikalarca oynamaz. Eline alir nasil calistigini çözer kenara atar.

Uff gelecegimizi söyledin sanki

birsevgi ikilide çok dişli bir rakibin var
Yaaaa ama kilolar çok uyumlu olmuş ellerine saglikkk
Ben dennisgo nun neler yapabildiğini bilmiyorum herhalde her hafta yenilcem
Süpersiniz buyrun o zaman

Eşleşmeler :))

Eki Görüntüle 2621252
Tebrik ediyorum sizi, takıma ilk geldiğimde ceza alma muhabbeti vardı nasıl da başardınız
Hep beraber basardikk
Ay ne güzel bir görüntü
Ay ben anladım bir tane fazla kişim var. Dişliyi nasıl fazla anladım acaba :)
birsevgi hadi başlayalım
Başlayalım rakipcigimm

Adım sayılarını birsevgi ye ozelden yazıyoruz heycani artırıyoruz hanımlar :))
Evet evet 1. Ye hala bir şeyler düşünmedik ama ya keşke kaçamak yapacak yapıda insanlar olmasak kendimizi ödüle saklasak hahahahahaha
Saat olarak söyle canım şu kadar dk yürüdüm şu kadar saat yürüdüm diye, hesaplanır:)

Amaaa ben 2 kez birinci olmuştum. Bende kaçamak istiyorummmm

Kizlarr merhaba 9.takimdan ela ben. Birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum. Şöyle biraz bakınınca dikkatimi çekti yazmak istedim. Aynenn senin dediğin gibi arkadaşım aslında su orucu değil şifa orucu. Arkadaşlarım Ahmet Apa ile seviyelere başladılar.Biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Aslinda yaptıkları Şifa orucu ayni zamanda karaciğer temizliği. Yani düşündüğünüz gibi zarar verici değil aksine şifa verici. Benim bebeğim 4 aylık o yüzden seviyeleri yapamiyorum ama 1.7 kilo verdim bu hafta. Yani inanin kaçamaksiz olunca karbonhidratsız olunca veriliyor.( yani daha doğrusu ben karbonhidratı sağlıklı şeylerden aliyorum ayrica her sabah 2 dilim t.bugday ekmeği yerim ) Tabi ki direnç noktasi olacak takılacağız bunun bilincindeyiz ama elbet onuda kıracağız. Demek istediğim emin olun ki 9. Takim sonuna kadar hakediyor 1.liği. Ayrica 1. Geldigi her hafta şifa orucu yapmasindan kaynaklanmiyor. Yani her hafta yapılmıyor bu 36 saatlik açlık orucu ama yinede derece alıyoruz çok şükür. Hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum. Allah yardimcimiz olsun ve Allah sağlıklı bir şekilde kilolardan ve hastaliklardan arinmamizi nasip etsin. Sevgiler kafam çok dağınıkken yazdım. Anlam hatasi olmuşsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…