Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aclik oruclari ben de yaptim 4 yil kadar once..bir uzman esliginde yapilmasi cok iyi..ilerlemek anlaminda..ben ankarada aidin salihin bir ogrencisi ile devam ettimdi..
1.il amac kilo vermek degil bu sifa oruclarinda..kilo vermek yan etki esasen..cunku ac kaldigin zaman degil se yemeye baslaadigin zaman onemli..kendi hazirladigin ilaclar bitkiker falan oluyor..bu anlamda aramizda arkadaslarla istişare ettik.

canlarım muhteşemsiniz söyleyecek tek bir kelime yok ellerinize sağlık emnis cim ben hiç ilgilenemedim hep senin hakkın bu senin emeğin kızlar sizleri seviyorum
Ekibin başarısı kaptanım hepsi ama hepsi son noktasina kadar çabaladı sonuc aldık şükür

Amaaa ben 2 kez birinci olmuştum. Bende kaçamak istiyorummmm
O zaman bugün ya da yarın yap kaçamağıni haha bir dahaki hafta da en çok birinci olan yapar ay ne bileyim bu konuda bir anlaşmaya varamamistik zaten. Çünkü genelde herkes kendine haftada 1 veriyo o ödülü. O yüzden bişey düşünmemiştik alternatif ödül olarak:)

Evett kesinlikle öyle, arkadaslarim da seviyelere devam ederken şifa orucu yapiyorlar. Sizin de dediğiniz gibi, amaç şifa umarim herkes şifasını bulur.

Şaka cnm şaka ben kaçamak yapmam zaten. En yapacağım da patates ve meyve olur

Hedef tutarsa kacamak yapacagim demistim. Sozumu tutayim diye yedim iste hic yiyesim yoktu aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…