- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.041
Aclik oruclari ben de yaptim 4 yil kadar once..bir uzman esliginde yapilmasi cok iyi..ilerlemek anlaminda..ben ankarada aidin salihin bir ogrencisi ile devam ettimdi..Kizlarr merhaba 9.takimdan ela ben. Birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum. Şöyle biraz bakınınca dikkatimi çekti yazmak istedim. Aynenn senin dediğin gibi arkadaşım aslında su orucu değil şifa orucu. Arkadaşlarım Ahmet Apa ile seviyelere başladılar.Biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Aslinda yaptıkları Şifa orucu ayni zamanda karaciğer temizliği. Yani düşündüğünüz gibi zarar verici değil aksine şifa verici. Benim bebeğim 4 aylık o yüzden seviyeleri yapamiyorum ama 1.7 kilo verdim bu hafta. Yani inanin kaçamaksiz olunca karbonhidratsız olunca veriliyor.( yani daha doğrusu ben karbonhidratı sağlıklı şeylerden aliyorum ayrica her sabah 2 dilim t.bugday ekmeği yerim ) Tabi ki direnç noktasi olacak takılacağız bunun bilincindeyiz ama elbet onuda kıracağız. Demek istediğim emin olun ki 9. Takim sonuna kadar hakediyor 1.liği. Ayrica 1. Geldigi her hafta şifa orucu yapmasindan kaynaklanmiyor. Yani her hafta yapılmıyor bu 36 saatlik açlık orucu ama yinede derece alıyoruz çok şükür. Hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum. Allah yardimcimiz olsun ve Allah sağlıklı bir şekilde kilolardan ve hastaliklardan arinmamizi nasip etsin. Sevgilerkafam çok dağınıkken yazdım. Anlam hatasi olmuşsa affola
Yürüyordum oturdum yeminleKızlar film izleyeceğim benim yürüyüş burada biter..
Leslie ve 30 dakika yürüyüş de bu adımların içinde..
Haftalık canımHedef derken haftalık hedef mi toplam ulaşmak istediğimizi hedef mi?
Ekibin başarısı kaptanım hepsi ama hepsi son noktasina kadar çabaladı sonuc aldık şükürcanlarım muhteşemsiniz söyleyecek tek bir kelime yok ellerinize sağlık emnis cim ben hiç ilgilenemedim hep senin hakkın bu senin emeğin kızlar sizleri seviyorum
Tesekkur ederimmmTebrik ederim cnm
O zaman bugün ya da yarın yap kaçamağıni haha bir dahaki hafta da en çok birinci olan yaparAmaaa ben 2 kez birinci olmuştum. Bende kaçamak istiyorummmm
Evett kesinlikle öyle, arkadaslarim da seviyelere devam ederken şifa orucu yapiyorlar. Sizin de dediğiniz gibi, amaç şifaAclik oruclari ben de yaptim 4 yil kadar once..bir uzman esliginde yapilmasi cok iyi..ilerlemek anlaminda..ben ankarada aidin salihin bir ogrencisi ile devam ettimdi..
1.il amac kilo vermek degil bu sifa oruclarinda..kilo vermek yan etki esasen..bu anlamda aramizda arkadaslarla istişare ettik.
Ohhhh ohhh masalahhh canım bundan.sonra özelden
Şaka cnm şaka ben kaçamak yapmam zaten. En yapacağım da patates ve meyve olurO zaman bugün ya da yarın yap kaçamağıni haha bir dahaki hafta da en çok birinci olan yaparay ne bileyim bu konuda bir anlaşmaya varamamistik zaten. Çünkü genelde herkes kendine haftada 1 veriyo o ödülü. O yüzden bişey düşünmemiştik alternatif ödül olarak:)
YaaaaOhhhh ohhh masalahhh canım bundan.sonra özeldenbirsevgi ye gönderiyorz o toplu dönecek heyecann olsun diye
AaaaAdım sayılarınıbirsevgi ye ozelden yazıyoruz heycani artırıyoruz hanımlar :))
Herşeyi geç oku hilaalllAaaasonra oyle yapalim
Pazartesi bekleyinnnn beniii inşallah tabii
Hedef tutarsa kacamak yapacagim demistim. Sozumu tutayim diye yedim iste hic yiyesim yoktu aslindaOf ya hiç sevmedim diyet hurma herhalde. Sonrası benim için ekmeği öpmekle bitiyor :)
Akşamki pizza için üzülme yarın temiz bir sayfa aç canım. Neden bütün güzel şeyler çok kalorili bilmiyorum ama iki dilim pizza da yemeyecek miyiz
Akşam yemeği bugünkü tartının ödülü gibi olmuş afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?