- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.061
O zaman benim bu haftaki hedefim 97.5Haftalık canım
Gordum gordum cok sukur ama belliydi herkes full konsantreydiHerşeyi geç oku hilaalll2.olduk kız gördün mü
Rakip dediler işler kızıştı
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Ama ben kendi adıma böyle şeyleri hala tehlikeli buluyorum. Bugüne kadar gittiğim ve görüşüne değer verdiğim. doktor (dahiliye/ endokrin) ve diyetisyenin önerdiği şekilde beslenmek bana her zaman çok iyi geldi. sağlıklı olduğumu yapılan testlerle de fiziksel olarak kendimi iyi hissetmemle de sağlama yaptım diye düşünüyorum. Karaciğer temizliği nedir, neden ihtiyaç duyuyorsunuz bilmiyorum. Karaciğer enzimleri mi yüksek, yağlanma mı var ? Diyeti bilmiyorum ama uyguladıktan sonra karaciğer temizliği olduğunu nasıl anladığınıza da bakmak gerekmez mi? Çok yakın zamanda corona virüsünü kelle paça çorbası ile tuzlu sularla aşma önerileri de duymuşken ben kendi adıma böyle şeylere mesafeli durmayı seçiyorum.Kizlarr merhaba 9.takimdan ela ben. Birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum. Şöyle biraz bakınınca dikkatimi çekti yazmak istedim. Aynenn senin dediğin gibi arkadaşım aslında su orucu değil şifa orucu. Arkadaşlarım Ahmet Apa ile seviyelere başladılar.Biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Aslinda yaptıkları Şifa orucu ayni zamanda karaciğer temizliği. Yani düşündüğünüz gibi zarar verici değil aksine şifa verici. Benim bebeğim 4 aylık o yüzden seviyeleri yapamiyorum ama 1.7 kilo verdim bu hafta. Yani inanin kaçamaksiz olunca karbonhidratsız olunca veriliyor.( yani daha doğrusu ben karbonhidratı sağlıklı şeylerden aliyorum ayrica her sabah 2 dilim t.bugday ekmeği yerim ) Tabi ki direnç noktasi olacak takılacağız bunun bilincindeyiz ama elbet onuda kıracağız. Demek istediğim emin olun ki 9. Takim sonuna kadar hakediyor 1.liği. Ayrica 1. Geldigi her hafta şifa orucu yapmasindan kaynaklanmiyor. Yani her hafta yapılmıyor bu 36 saatlik açlık orucu ama yinede derece alıyoruz çok şükür. Hepinize bu süreçte kolaylıklar diliyorum. Allah yardimcimiz olsun ve Allah sağlıklı bir şekilde kilolardan ve hastaliklardan arinmamizi nasip etsin. Sevgilerkafam çok dağınıkken yazdım. Anlam hatasi olmuşsa affola
Nasıl olacak şimdi kim daha eksi görecek mi yarışmasıRakip dediler işler kızıştı
Bende bu ara algılama sorunu var. Ben saat ondan önce diye ona yazacağız sandım. Üstüne yürümeyeceğim için direk paylaştım :)
Tabi tabi canım değiştiriyorum şimdiiiK KuruPapatya kuzum senden birsey rica edeceğim nickinde - var ya o yarışma excellerinde hep formül girdisi sanılıyor hata veriyor üyelik ismini değiştirmen mümkün mü - olmasın yeter
Sen yine iyi ben okuyup da paylaştım. Üstüme kimseyi tanımıyorum şu an :)Paylasip sayfalari sonra okuyayim demistim
Sağol tatlimTabi tabi canım değiştiriyorum şimdiii
İsmime tıklayıp hesap detaylarindan yapmıştımbirsevgi sen nasıl.yapmistin canim?
Ben hiç değiştirmedim ama bende aktif değil ilgincİsmime tıklayıp hesap detaylarindan yapmıştımama bir önceki değişimin üzerinden biraz zaman geçmesi gerekiyor
Kesinlikle cnm. Birlikte daha fazla puan çıkarmamız lazımTebrikler kızlar
Süper sporlar yapılmış veMehfam seni yalnız bırakmışız biraz sanki. Bu hafta bizim için daha güzel bir hafta olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?