Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler herkese
Bugün gelirim dedim ama işle ilgili bir şeye canım sıkıldı tüm gün modum düşük takıldım, içimden bir şey yapmak da gelmedi. Ama şimdi sonuc listelerini görünce bi içim açıldı, 2. olmuşuz hepinizi kocaman tebrik ediyorum performanstaki kartlarımızı da sildirmis olduk böylece, çok sevindim

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Ama ben kendi adıma böyle şeyleri hala tehlikeli buluyorum. Bugüne kadar gittiğim ve görüşüne değer verdiğim. doktor (dahiliye/ endokrin) ve diyetisyenin önerdiği şekilde beslenmek bana her zaman çok iyi geldi. sağlıklı olduğumu yapılan testlerle de fiziksel olarak kendimi iyi hissetmemle de sağlama yaptım diye düşünüyorum. Karaciğer temizliği nedir, neden ihtiyaç duyuyorsunuz bilmiyorum. Karaciğer enzimleri mi yüksek, yağlanma mı var ? Diyeti bilmiyorum ama uyguladıktan sonra karaciğer temizliği olduğunu nasıl anladığınıza da bakmak gerekmez mi? Çok yakın zamanda corona virüsünü kelle paça çorbası ile tuzlu sularla aşma önerileri de duymuşken ben kendi adıma böyle şeylere mesafeli durmayı seçiyorum.
Beslenme hatalarının bedelini bugünden yarına ödemiyorum, gözle de görmediğimiz için bu konuda biraz cesur davrandığımızı düşünüyorum.

Kızlar kızlar. Bizim hafta başımız pazartesi değil cuma ya.
Bunun ışığında bir kaç önerim var bazılarını bugün söyledim de bir de toplu olarak yazayım dedim.

Sevgili Tempus menüleri kontrol ediyor. Kim paylaşım yaptı kim yapmadı diye. Bence her cuma tüm listeleri kontrol etsin ve 1 hafta boyunca 3 kez menü paylaşmayanı burada paylaşsın, kaptanımız tarafından uyarı alsın o kişi. Sonraki hafta kendini düzeltsin, düzeltemeyecek durumdaysa izne ayrılsın.

Sevgili kardelelen321 eşleşip kendi aramızda yaptığımız yarışmayı takip edecek her cuma kimin kimi yendiğini açıklayacak. Yenilen kişi ekstra 500 kez ziplasin mesela. Ceza olsun.

Sevgili Cherry Mom kiloları takip ediyor. 1. Sayfaya güncel kilolarımızı da ekleyecektin canım unuttun mu eğer 2 hafta boyunca yerinde sayan olursa ona da uyarıyı sen ver, 3. Hafta tekrar yerinde sayarsa ya düzelme sözü versin ya izne ayrılsın o kişi, katı olalım bu konuda nasıl olur?

Ben yarışma sporlarını takip ediyorum. Bana o günkü adımlarınızı ya da ip atlamalarinizi özelden gönderirseniz daha bir yarışma tadında olur herkes ilk 3 kişiyi merakla bekler:)) ama bunun için ödül ya da ceza düşünemedim. Önerisi olan varsa güzel olur

pawlover ciğim hedef kiloların takibini yapıyor. Bence haftalık hedefini tutturamayana da bir spor cezası verelim. 500 ip atlamak gibi.

Bütün bunların amacı daha fazla hareketi sağlamak nasıl olur sizce. Verilen cezaları artık hangi konuda ceza almışsa o konunun görevlisi takip eder yapılıp yapılmadığını

K KuruPapatya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…