- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.121
Çok iyi ya birincilik görmek istiyorum artık benbir dahaki yürüyüşün birincisi benim
Heh işte tüm çabam bunun içinCanım ne kural olursa olsun düzen disiplin kararlılık olduktan sonra veremeyeceğimiz kilo yok.. hem tüm bu yaptıklarınız daha iyi bir takım için hem de bizlerin hedefimize gitmemiz için yapılan çalışmalar ✌ben tüm bu tarz hareket uygulama vs lere okeyimyeterli grubumuz canlı aktif dinamik olsun
Gece gece kendini bi gazlıyprun bak bildiğiniz gibi değil ☺yarın daha sağlıklı daha az yemek daha çok spor ile günü bitirmeliyimve tartı almalıyım
İlk sayfada bazı spor isimleri var bir incelersin:)Tamamdır canım ☺ sizler de burada yaptığınız spor videosu varsa atabilir misiniz ? Ben YouTube dan açıyorum önce Leslie ile başlıyorum 15-20dk ısınma için sonra zumbalara geçiş yapıyorum.. öyle her zaman yaptığım 2 video var .. canım daha da spor isterse videolarda gezinşp kafama göre bir şeyler bulma çabasıdayım işte
Ya o kadar çabaladım 1. Lik görmek için yine basaramadim ben çıkamıyorum taaa 16-17 binlere yaaaÇok iyi ya birincilik görmek istiyorum artık benbir dahaki yürüyüşün birincisi benim
Ben sana söylerimbirsevgi cim benden yana sikinti yok , yalniz kesin karari umarim gozden kacirmam :)
Hadi bakalım.. şimdiden sıkı takipçiniz :)Çok iyi ya birincilik görmek istiyorum artık benbir dahaki yürüyüşün birincisi benim
Bu hayal seni canlı dinamik tutacak inşallah basaracaksinKızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.
Hakkinda hayirlisi olsun oncelikle. Ben her zaman evlenip cocuk yapip ayrilmaktansa fikirler uyuşmuyorsa bitmesi en hayirlisi gibi geliyor. O yuzden hic uzulme eger ayrilik varsa kader de bunun erken olmasi senin hakkina hayirli olanmis diyelim. Bu sureci rejimle sporla kafani dagitarak gecirebilirsin. 79 cok uzak degil yeterkj inan ve mücadele et.Kızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.
Bugün de böyle olsun hepsini sen kazanamazsın ya :)))Hoşgeldiin
Puuu bana
Pazar zıplarım Pazartesi yatarım Salı zıplarım Çarşamba yatarım diye plan yaptım :)
Umarım her şey istediğin gibi olur canım.. ama her şeyi değiştirebilecek, istediğin gibi düzenleyebilecek gücün olduğunu unutmaKızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.
Oo o kadar diyosun yani işimiz zor o zaman
Sen varken azcık zormuş bak öyle diyolarHadi bakalım.. şimdiden sıkı takipçiniz :)
Bi kerecik kazandım ben yaa pazar zıplamayı kazancam görün bakın sizBugün de böyle olsun hepsini sen kazanamazsın ya :)))
Oo yürüyüşlere katılmıyo musuuunnPazar zıplarım Pazartesi yatarım Salı zıplarım Çarşamba yatarım diye plan yaptım :)
Canım hezeyan, annecicegi ve elif izine ayrıldı istersen onları çıkar listeden17.05.2020 5. Takim Menu Paylasimlari
Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@hezeyan538 - Paylasim yapilmadi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
A annecicegi - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Elifcig93 - Paylasim yapilmadi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi
K KuruPapatya - Paylasim yapilmadi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
@Bluue - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
_nazenince_ - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapildi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Yaa gözden kaçırmışım bunu kusuruma bakmaNasıl olacak şimdi kim daha eksi görecek mi yarışması
Millet cezaya okeyse olabilir tabiğsiKızlar kızlar. Bizim hafta başımız pazartesi değil cuma ya.
Bunun ışığında bir kaç önerim varbazılarını bugün söyledim de bir de toplu olarak yazayım dedim.
SevgiliTempus menüleri kontrol ediyor. Kim paylaşım yaptı kim yapmadı diye. Bence her cuma tüm listeleri kontrol etsin ve 1 hafta boyunca 3 kez menü paylaşmayanı burada paylaşsın, kaptanımız tarafından uyarı alsın o kişi. Sonraki hafta kendini düzeltsin, düzeltemeyecek durumdaysa izne ayrılsın.
Sevgilikardelelen321 eşleşip kendi aramızda yaptığımız yarışmayı takip edecek her cuma kimin kimi yendiğini açıklayacak. Yenilen kişi ekstra 500 kez ziplasin mesela. Ceza olsun.
SevgiliCherry Mom kiloları takip ediyor. 1. Sayfaya güncel kilolarımızı da ekleyecektin canım unuttun mu eğer 2 hafta boyunca yerinde sayan olursa ona da uyarıyı sen ver, 3. Hafta tekrar yerinde sayarsa ya düzelme sözü versin ya izne ayrılsın o kişi, katı olalım bu konuda nasıl olur?
Ben yarışma sporlarını takip ediyorum. Bana o günkü adımlarınızı ya da ip atlamalarinizi özelden gönderirseniz daha bir yarışma tadında olur herkes ilk 3 kişiyi merakla bekler:)) ama bunun için ödül ya da ceza düşünemedim. Önerisi olan varsa güzel olur
pawlover ciğim hedef kiloların takibini yapıyor. Bence haftalık hedefini tutturamayana da bir spor cezası verelim. 500 ip atlamak gibi.
Bütün bunların amacı daha fazla hareketi sağlamaknasıl olur sizce. Verilen cezaları artık hangi konuda ceza almışsa o konunun görevlisi takip eder yapılıp yapılmadığını
Ben akıllandım eskisi kadar çok yapmayı düşünmüyorum. Ama spora başlayınca içime canavar kaçıyor. Neyse ki şu an karantina günleri evde yalnız değilim ve işim hiç bitmiyor. Bu sayede insan gibi spor yapmayı öğreneceğime inanıyorum :)Oo o kadar diyosun yani işimiz zor o zamanama imkansız değil
Sen varken azcık zormuş bak öyle diyolar
Bugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)Bi kerecik kazandım ben yaa pazar zıplamayı kazancam görün bakın siz
Oo yürüyüşlere katılmıyo musuuunn
Senin 7000i kesin geçceğini düşünerek 10000 hedef koydum kendime tutturabilirsemBugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)
Pazar çok pis zıplayacağız desene
Ben ip konusunda zordayım. Ev halkı kalkmadan ne atlarsam kar. Kalktıklarında başları ağrıyormuş. İki üç kilo daha alsam ya kapının önüne koyacağım ya evden gideceğim o kadar gıcığım şu an bu şikayetlere. Benim işime geldi, her şeyi kendim yaptım ama sürekli onlara uydum kendi düzenimden oldum. Şimdi yeniden kuruyorum kendi düzenimi, laf edene de diren çemkiriyorum ama 7 bin ip atlayacak kadar bir atar yapma alanım var mı emin değilim :)Senin 7000i kesin geçceğini düşünerek 10000 hedef koydum kendime tutturabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?