Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bilmiyorum burası yerimi. Evlilik hazırlığı yaşarken bir ayrılığın eşiğine geldim. Kotu gunlerimde buraya üye oldum. Cevremde kimseye henüz ayrılığı anlatmadım. Ama şu anda en büyük hayalim 79u ucundan tutmak. Hayal ediyorum bugün artık giydigim gömleğin pantolonun bana nasıl yakışacağını düşünüyorum hep.

Heh işte tüm çabam bunun için diyete ve spora karşı istek oluşturmak gaza getirmek motive etmek için burada herkes bu şekilde, emin ol hızlı ilerleyeceksin
İlk sayfada bazı spor isimleri var bir incelersin:)
Çok iyi ya birincilik görmek istiyorum artık ben bir dahaki yürüyüşün birincisi benim
Ya o kadar çabaladım 1. Lik görmek için yine basaramadim ben çıkamıyorum taaa 16-17 binlere yaaa
birsevgi cim benden yana sikinti yok , yalniz kesin karari umarim gozden kacirmam :)
Ben sana söylerim

Bu hayal seni canlı dinamik tutacak inşallah basaracaksin kimseye anlatmamak doğru karar. Kesin kararını verdikten sonra anlatırsın. Şuan kimsenin seni etkilemesine izin verme

Hakkinda hayirlisi olsun oncelikle. Ben her zaman evlenip cocuk yapip ayrilmaktansa fikirler uyuşmuyorsa bitmesi en hayirlisi gibi geliyor. O yuzden hic uzulme eger ayrilik varsa kader de bunun erken olmasi senin hakkina hayirli olanmis diyelim. Bu sureci rejimle sporla kafani dagitarak gecirebilirsin. 79 cok uzak degil yeterkj inan ve mücadele et.

Umarım her şey istediğin gibi olur canım.. ama her şeyi değiştirebilecek, istediğin gibi düzenleyebilecek gücün olduğunu unutma

17.05.2020 5. Takim Menu Paylasimlari

Cherry Mom - Paylasim yapildi

Umutumut82 - Paylasim yapilmadi

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi

kardelelen321 - Paylasim yapilmadi

pawlover - Paylasim yapildi

Tempus - Paylasim yapildi

melita09 - Paylasim yapilmadi

nrmyn - Paylasim yapildi

Mehfam - Paylasim yapildi

Calypso95 - Paylasim yapildi

Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi

K KuruPapatya - Paylasim yapilmadi

arasveannesi - Paylasim yapilmadi

@Bluue - Paylasim yapilmadi

birsevgi - Paylasim yapildi

_nazenince_ - Paylasim yapildi

dennisgo - Paylasim yapildi

balpamuk - Paylasim yapildi

U Umudumvar07 - Paylasim yapildi

Canım hezeyan, annecicegi ve elif izine ayrıldı istersen onları çıkar listeden

Millet cezaya okeyse olabilir tabiğsi

Oo o kadar diyosun yani işimiz zor o zaman ama imkansız değil

Sen varken azcık zormuş bak öyle diyolar
Ben akıllandım eskisi kadar çok yapmayı düşünmüyorum. Ama spora başlayınca içime canavar kaçıyor. Neyse ki şu an karantina günleri evde yalnız değilim ve işim hiç bitmiyor. Bu sayede insan gibi spor yapmayı öğreneceğime inanıyorum :)

Bi kerecik kazandım ben yaa pazar zıplamayı kazancam görün bakın siz

Oo yürüyüşlere katılmıyo musuuunn
Bugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)
Pazar çok pis zıplayacağız desene

Bugün katıldım. Perşembe de belki katılırım. Şimdilik Pazartesi günü pek düşünmüyorum. Ama benim ruh halim dalgalıdır biliyorsun konu spor olunca :)
Pazar çok pis zıplayacağız desene
Senin 7000i kesin geçceğini düşünerek 10000 hedef koydum kendime tutturabilirsem

Senin 7000i kesin geçceğini düşünerek 10000 hedef koydum kendime tutturabilirsem
Ben ip konusunda zordayım. Ev halkı kalkmadan ne atlarsam kar. Kalktıklarında başları ağrıyormuş. İki üç kilo daha alsam ya kapının önüne koyacağım ya evden gideceğim o kadar gıcığım şu an bu şikayetlere. Benim işime geldi, her şeyi kendim yaptım ama sürekli onlara uydum kendi düzenimden oldum. Şimdi yeniden kuruyorum kendi düzenimi, laf edene de diren çemkiriyorum ama 7 bin ip atlayacak kadar bir atar yapma alanım var mı emin değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…