Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdiye kadar pek umursamiyodum ama su gunden sonra neden daha fazla mesaisi yok benim esimin diye hayiflaniyorum.birkac gundur cok kirici yada ben tahammulde zorlandim cok uzgunum hicbirsey icin istegim yok.cocuk olmayi cok ozledim,annemide

Sebep ne hatali kim bilmem ama ileride uzulecegin seylerse yasadigin,simdi bir kere uzul sonrada arkana dönüp bakma,hayirlisi neyse o olsun

Şimdiye kadar pek umursamiyodum ama su gunden sonra neden daha fazla mesaisi yok benim esimin diye hayiflaniyorum.birkac gundur cok kirici yada ben tahammulde zorlandim cok uzgunum hicbirsey icin istegim yok.cocuk olmayi cok ozledim,annemide
Ahhh bende çok özledim annemleri. Yanlarında olmayı çok isterdim

Ya sürekli evde olma hali mutsuz ediyor belki de canım. Dışarı çıkıp bir hava almak bile bazen insanın ruh halini değiştiriyor. Şu an evde tıkılıp kaldığın için zorlanıyor olmalısın.
çocukluk da anne de her şey yolundayken bile özlenecek bir şey. Şu an bunları özlemen kadar normal bir şey olamaz

En mutlu günümde dahi gece yatarken aklıma gelir eski günler, çocukluğum...
Bu duygunun seni esir almasina izin verme
Eşini çok umursama. Sinirini bozuyorsa yokmuş gibi davran. Kendi planlarini uygula gün içinde, evin çevresi müsaitse çık iki tur at spora sar kk ya sar:)) ne bileyim ben bunları yapıyorum yani

Evet cok iyi geliyor gercekten ama ben bi gun yaslanicam zor yuriycem belkide nereye kadar kendimi sokaklara atabilirim.konusmakla da cozemiyoruz artik,tartismaya dönüyor

İnsan iki muhabbet istiyo karsilikli,yok.niye bu kadar kapali bu erkekler ya,elimde tlf olunca sonra başıma kakiyo kendi online tavlada onu gormuyo

Evet cok iyi geliyor gercekten ama ben bi gun yaslanicam zor yuriycem belkide nereye kadar kendimi sokaklara atabilirim.konusmakla da cozemiyoruz artik,tartismaya dönüyor
Haklısın her sıkıntıda da kendini sokağa atacak değilsin.. burada mesele daha pozitif hissetmenin yolunu bulmak değil mi canım. En kötü şey anlaşılmamak ve yalnız hissetmektir belki ama böyle durumlarda da her şeyi bir kenara bırakıp kendini mutlu etmeye bakmak gerekir sanırım. Sonuçta değişmeyen bir şey var ki; hiç bir şey senden kıymetli değil.. umarım eşin de bir gün değerini daha iyi anlar ve hak ettiğin huzuru fazlayla sana vermeyi öğrenir.

İnsan iki muhabbet istiyo karsilikli,yok.niye bu kadar kapali bu erkekler ya,elimde tlf olunca sonra başıma kakiyo kendi online tavlada onu gormuyo
Sabah kahvaltı yapin. Sonra de ki ya benimle bir sohbet et. Ya bir şeyler izleyelim. Ya da ben telefona gömülcem spor yapcam takilcam kendi kendime. Sen de rahat rahat tavla at

Kendim yetmiyormuş gibi gece gece sizinde motivasyonunuzu etkiledim kusura bakmayın neyse iyi geceler

Bu hayal seni canlı dinamik tutacak inşallah basaracaksin kimseye anlatmamak doğru karar. Kesin kararını verdikten sonra anlatırsın. Şuan kimsenin seni etkilemesine izin verme
Anlatmaya da gücüm yok canim zaten. Sizden başkası ile konuşmuyorum. Içime attim. Yazmak da iyi geldi. Bu hafta hedefimden de fazla kilo vercem. Bir ara 107 bile oldum ben. Yaklaşık 6 aydır 99-100 aradı gidiyorum. Ben bu değilim kendimi bulacağım.

Kendini aramaya çıkanın eli boş döndüğü görülmemiştir. Kendinle kavuşunca çok keyifli günler seni bekliyor olacak..

Kendini aramaya çıkanın eli boş döndüğü görülmemiştir. Kendinle kavuşunca çok keyifli günler seni bekliyor olacak..
Hayal kuruyorum içim kıpır kıpır oluyor. Düşünsene benden önce giden şu göbeğim yok. Giydiğim gömlek kat kat olmamış. Bir toplu taşıma aracına bindiğimde ya da kalabalık ortamda kan ter içinde kalmıyorum. Beni ben olduğum için degerlendirsinler. Kilon var ama çok tatlısın bebek gibi yüzün var sözünden biktim. Doğdum doğalı kiloluyom ve artık olmak istemiyorum.

Bence çok doğru bir noktada duruyorsun mutlaka değerlendireceksin bu fırsatı. Tak etti mi değişim daha kolay oluyor çünkü en güçlü motivasyon o bıktığın şeyden uzaklaşma isteğin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…