- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.081
Şuan bende de aktif değil o butonOlmuyor ya telefondan olmaz mı bu bilgisayardan mı yapmak lazım?birsevgi
Maşallah bize. Gelecek hafta 1.lik gelir inşallahHu.huuuuuu
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 670. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.224
2. (5.TAKIM) ==> %1,042
3. (6.TAKIM) ==> %0,964
BİREYSEL DERECELER
1. @nrmyn => %3,36 => 5. TAKIM
2. @Niran Nevra => %3 => 9. TAKIM
3. @lydznp => % 2,98=> 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@yst38 => -%2,73 => 10. TAKIM
Ben bir sordurayim canım olmadi yonetime yazariz sağol ugrastirdim seniOlmuyor ya telefondan olmaz mı bu bilgisayardan mı yapmak lazım?birsevgi
67.3Uzun zamandır ilk kez hedef tutturanımız daha çok
Haydi alayım yeni hedefleri
Cherry Mom
@Umutumut82
C Cagrihilal1
@kardelelen321
melita09
@nrmyn
Mehfam
Calypso95
birsevgi
K KuruPapatya
@Leyl-i-fer
@dennisgo
@balpamuk
B bluuee
@arasveannesi
@Tempus
@_nazenince_
@Umudumvar07
Tamam öğrenirsen söyle yapayım canım . Yaa çok uğraştım taş attım kolum yoruldu sankiBen bir sordurayim canım olmadi yonetime yazariz sağol ugrastirdim seni
Canım çok mu katısın neKızlar kızlar. Bizim hafta başımız pazartesi değil cuma ya.
Bunun ışığında bir kaç önerim varbazılarını bugün söyledim de bir de toplu olarak yazayım dedim.
Sevgili @Tempus menüleri kontrol ediyor. Kim paylaşım yaptı kim yapmadı diye. Bence her cuma tüm listeleri kontrol etsin ve 1 hafta boyunca 3 kez menü paylaşmayanı burada paylaşsın, kaptanımız tarafından uyarı alsın o kişi. Sonraki hafta kendini düzeltsin, düzeltemeyecek durumdaysa izne ayrılsın.
Sevgili @kardelelen321 eşleşip kendi aramızda yaptığımız yarışmayı takip edecekher cuma kimin kimi yendiğini açıklayacak. Yenilen kişi ekstra 500 kez ziplasin mesela. Ceza olsun.
SevgiliCherry Mom kiloları takip ediyor. 1. Sayfaya güncel kilolarımızı da ekleyecektin canım unuttun mu eğer 2 hafta boyunca yerinde sayan olursa ona da uyarıyı sen ver, 3. Hafta tekrar yerinde sayarsa ya düzelme sözü versin ya izne ayrılsın o kişi, katı olalım bu konuda nasıl olur?
Ben yarışma sporlarını takip ediyorum. Bana o günkü adımlarınızı ya da ip atlamalarinizi özelden gönderirseniz daha bir yarışma tadında olur herkes ilk 3 kişiyi merakla bekler:)) ama bunun için ödül ya da ceza düşünemedim. Önerisi olan varsa güzel olur
@pawlover ciğim hedef kiloların takibini yapıyor. Bence haftalık hedefini tutturamayana da bir spor cezası verelim. 500 ip atlamak gibi.
Bütün bunların amacı daha fazla hareketi sağlamaknasıl olur sizce. Verilen cezaları artık hangi konuda ceza almışsa o konunun görevlisi takip eder yapılıp yapılmadığını
Yoo çoğu cuma yarışması kurallarında da yaziyor:) biz çok fazla uymuyoruzCanım çok mu katısın ne
Kendi adima bir sikinti yok. Ben zaten menü hep paylasiyorum spor da yapiyorum 200 grKızlar kızlar. Bizim hafta başımız pazartesi değil cuma ya.
Bunun ışığında bir kaç önerim varbazılarını bugün söyledim de bir de toplu olarak yazayım dedim.
Sevgili @Tempus menüleri kontrol ediyor. Kim paylaşım yaptı kim yapmadı diye. Bence her cuma tüm listeleri kontrol etsin ve 1 hafta boyunca 3 kez menü paylaşmayanı burada paylaşsın, kaptanımız tarafından uyarı alsın o kişi. Sonraki hafta kendini düzeltsin, düzeltemeyecek durumdaysa izne ayrılsın.
Sevgili @kardelelen321 eşleşip kendi aramızda yaptığımız yarışmayı takip edecekher cuma kimin kimi yendiğini açıklayacak. Yenilen kişi ekstra 500 kez ziplasin mesela. Ceza olsun.
SevgiliCherry Mom kiloları takip ediyor. 1. Sayfaya güncel kilolarımızı da ekleyecektin canım unuttun mu eğer 2 hafta boyunca yerinde sayan olursa ona da uyarıyı sen ver, 3. Hafta tekrar yerinde sayarsa ya düzelme sözü versin ya izne ayrılsın o kişi, katı olalım bu konuda nasıl olur?
Ben yarışma sporlarını takip ediyorum. Bana o günkü adımlarınızı ya da ip atlamalarinizi özelden gönderirseniz daha bir yarışma tadında olur herkes ilk 3 kişiyi merakla bekler:)) ama bunun için ödül ya da ceza düşünemedim. Önerisi olan varsa güzel olur
@pawlover ciğim hedef kiloların takibini yapıyor. Bence haftalık hedefini tutturamayana da bir spor cezası verelim. 500 ip atlamak gibi.
Bütün bunların amacı daha fazla hareketi sağlamaknasıl olur sizce. Verilen cezaları artık hangi konuda ceza almışsa o konunun görevlisi takip eder yapılıp yapılmadığını
Bak bunlar ilk sayfada yazıyor zaten. Ama biz biraz yumuşak davranıyoruz tam tersi:)Canım çok mu katısın ne
Katilik değil melitacim.ilk madde mi sana uymadi o da zaten takım kuralları içinde olan birseydiCanım çok mu katısın ne
Yani evet ben de yapıyorum. Herkes yapsın diye de kural olmalıKendi adima bir sikinti yok. Ben zaten menü hep paylasiyorum spor da yapiyorum 200 grbanko veriyorum.
Aynen ben de yapıyorum erkenden uyuyakalmadığım süreceYani evet ben de yapıyorum. Herkes yapsın diye de kural olmalı
HoşgeldinizMerhabailk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah sizler de beni aldığınız için teşekkürler
Hoşgeldin takımımızaMerhabailk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah sizler de beni aldığınız için teşekkürler
Bu da esprisine olsun dedim ama yanına yine gülücük koymayı unuttum...Katilik değil melitacim.ilk madde mi sana uymadi o da zaten takım kuralları içinde olan birseydi
Yarışmalar dersen herkes katılacak şartı zaten yok
HoşbuldumHoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?