Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah bize. Gelecek hafta 1.lik gelir inşallah

Canım çok mu katısın ne

Kendi adima bir sikinti yok. Ben zaten menü hep paylasiyorum spor da yapiyorum 200 gr banko veriyorum.

Canım çok mu katısın ne
Bak bunlar ilk sayfada yazıyor zaten. Ama biz biraz yumuşak davranıyoruz tam tersi:)
  • Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

• Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

• Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
    • Kaçamak yapanlara yaptıkları kaçamağın kalorisine göre spor ceza puanı yazılacaktır. Kaçamak yapan kişi, ceza puanı kadar ekstra spor faaliyeti yapmakla yükümlüdür.
    • Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
    • 2 hafta art arda kilo veremeyen arkadaş uyarılacak, 3. hafta durum devam ederse takımdan çıkarılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…