Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanmeli
Bu alintida kimlerin hangi gorevi yaptığı yazıyor. Öğrenmen açısından:)) kurallara henüz herkes tamam demedi, sadece neler yaptığımızı görmen için paylaşıyorum:)

Evet bazı günler adım bazı günler zıplama:)) ilk sayfada yazıyor ama ben sabahları hatırlatıyorum zaten
Evet tatlım okudum çok güzel bir uygulama olmuş.. bu adım ve zıplama yaptığımız spor harici mi olacak ? Yoksa o lar mı spordan sayılacak?

Evet tatlım okudum çok güzel bir uygulama olmuş.. bu adım ve zıplama yaptığımız spor harici mi olacak ? Yoksa o lar mı spordan sayılacak?
Kendi sporunu yine yapıyorsun. Ayriyeten bunu da yapıyorsun. Ama toplam sporuna ekleniyor yine de.

hanmeli
Bu alintida kimlerin hangi gorevi yaptığı yazıyor. Öğrenmen açısından:)) kurallara henüz herkes tamam demedi, sadece neler yaptığımızı görmen için paylaşıyorum:)
Canım ne kural olursa olsun düzen disiplin kararlılık olduktan sonra veremeyeceğimiz kilo yok.. hem tüm bu yaptıklarınız daha iyi bir takım için hem de bizlerin hedefimize gitmemiz için yapılan çalışmalar ben tüm bu tarz hareket uygulama vs lere okeyim yeterli grubumuz canlı aktif dinamik olsun
Gece gece kendini bi gazlıyprun bak bildiğiniz gibi değil yarın daha sağlıklı daha az yemek daha çok spor ile günü bitirmeliyim ve tartı almalıyım

Tartı şart zaten yarışlar olunca zaten kendini gazlamak zorunda hissediyosun

Kendi sporunu yine yapıyorsun. Ayriyeten bunu da yapıyorsun. Ama toplam sporuna ekleniyor yine de.
Tamamdır canım sizler de burada yaptığınız spor videosu varsa atabilir misiniz ? Ben YouTube dan açıyorum önce Leslie ile başlıyorum 15-20dk ısınma için sonra zumbalara geçiş yapıyorum.. öyle her zaman yaptığım 2 video var .. canım daha da spor isterse videolarda gezinşp kafama göre bir şeyler bulma çabasıdayım işte

Biz normal günlük işlerimizi yaparken de yerimizde sayarak yürüme yapıyoruz bulaşık yıkarken falan hatta işi abartıp kitap okurken de spor olduktan sonra her yol mübah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…