- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.101
Canım rakibiz..kendi aramızda olduğu gibi diğer gruplarlada yarışalım. VarmışsınKendi adima bir sikinti yok. Ben zaten menü hep paylasiyorum spor da yapiyorum 200 grbanko veriyorum.
HoşgeldinMerhabailk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah ♥ sizler de beni aldığınız için teşekkürler
HoşbuldumHoşgeldin takımımıza
Harika adım sayar yarışı mı var17 Nisan "walk walk Challenge" sonuçlarıı
Oscar goes tooo
1.dennisgo 18105
2. C Cagrihilal1 17244
3.Calypso95 16000
Tempus 14250
birsevgi 10840
Cherry Mom 10643
pawlover 2968
Evet bazı günler adım bazı günler zıplama:)) ilk sayfada yazıyor ama ben sabahları hatırlatıyorum zatenHoşbuldum
Harika adım sayar yarışı mı var ✌
Kızlar kızlar. Bizim hafta başımız pazartesi değil cuma ya.
Bunun ışığında bir kaç önerim varbazılarını bugün söyledim de bir de toplu olarak yazayım dedim.
SevgiliTempus menüleri kontrol ediyor. Kim paylaşım yaptı kim yapmadı diye. Bence her cuma tüm listeleri kontrol etsin ve 1 hafta boyunca 3 kez menü paylaşmayanı burada paylaşsın, kaptanımız tarafından uyarı alsın o kişi. Sonraki hafta kendini düzeltsin, düzeltemeyecek durumdaysa izne ayrılsın.
Sevgili @kardelelen321 eşleşip kendi aramızda yaptığımız yarışmayı takip edecekher cuma kimin kimi yendiğini açıklayacak. Yenilen kişi ekstra 500 kez ziplasin mesela. Ceza olsun.
SevgiliCherry Mom kiloları takip ediyor. 1. Sayfaya güncel kilolarımızı da ekleyecektin canım unuttun mu eğer 2 hafta boyunca yerinde sayan olursa ona da uyarıyı sen ver, 3. Hafta tekrar yerinde sayarsa ya düzelme sözü versin ya izne ayrılsın o kişi, katı olalım bu konuda nasıl olur?
Ben yarışma sporlarını takip ediyorum. Bana o günkü adımlarınızı ya da ip atlamalarinizi özelden gönderirseniz daha bir yarışma tadında olur herkes ilk 3 kişiyi merakla bekler:)) ama bunun için ödül ya da ceza düşünemedim. Önerisi olan varsa güzel olur
pawlover ciğim hedef kiloların takibini yapıyor. Bence haftalık hedefini tutturamayana da bir spor cezası verelim. 500 ip atlamak gibi.
Bütün bunların amacı daha fazla hareketi sağlamaknasıl olur sizce. Verilen cezaları artık hangi konuda ceza almışsa o konunun görevlisi takip eder yapılıp yapılmadığını
Evet tatlım okudumEvet bazı günler adım bazı günler zıplama:)) ilk sayfada yazıyor ama ben sabahları hatırlatıyorum zaten
Kendi sporunu yine yapıyorsun. Ayriyeten bunu da yapıyorsun. Ama toplam sporuna ekleniyor yine de.Evet tatlım okudumçok güzel bir uygulama olmuş.. bu adım ve zıplama yaptığımız spor harici mi olacak ? Yoksa o lar mı spordan sayılacak?
Canım ne kural olursa olsun düzen disiplin kararlılık olduktan sonra veremeyeceğimiz kilo yok.. hem tüm bu yaptıklarınız daha iyi bir takım için hem de bizlerin hedefimize gitmemiz için yapılan çalışmalarhanmeli
Bu alintida kimlerin hangi gorevi yaptığı yazıyor. Öğrenmen açısından:)) kurallara henüz herkes tamam demedi, sadece neler yaptığımızı görmen için paylaşıyorum:)
Tartı şart zatenCanım ne kural olursa olsun düzen disiplin kararlılık olduktan sonra veremeyeceğimiz kilo yok.. hem tüm bu yaptıklarınız daha iyi bir takım için hem de bizlerin hedefimize gitmemiz için yapılan çalışmalarben tüm bu tarz hareket uygulama vs lere okeyim yeterli grubumuz canlı aktif dinamik olsun
Gece gece kendini bi gazlıyprun bak bildiğiniz gibi değilyarın daha sağlıklı daha az yemek daha çok spor ile günü bitirmeliyim ve tartı almalıyım
Hos geldiniz aramiza :)Merhabailk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah ♥ sizler de beni aldığınız için teşekkürler
Tamamdır canımKendi sporunu yine yapıyorsun. Ayriyeten bunu da yapıyorsun. Ama toplam sporuna ekleniyor yine de.
Çok iyi ya birincilik görmek istiyorum artık ben17 Nisan "walk walk Challenge" sonuçlarıı
Oscar goes tooo
1.dennisgo 18105
2. C Cagrihilal1 17244
3.Calypso95 16000
Tempus 14250
birsevgi 10840
Cherry Mom 10643
pawlover 2968
Tartı şart zatenyarışlar olunca zaten kendini gazlamak zorunda hissediyosun
HoşbuldumHos geldiniz aramiza :)
Biz normal günlük işlerimizi yaparken de yerimizde sayarak yürüme yapıyoruz bulaşık yıkarken falan hatta işi abartıp kitap okurken deTamamdır canımsizler de burada yaptığınız spor videosu varsa atabilir misiniz ? Ben YouTube dan açıyorum önce Leslie ile başlıyorum 15-20dk ısınma için sonra zumbalara geçiş yapıyorum.. öyle her zaman yaptığım 2 video var .. canım daha da spor isterse videolarda gezinşp kafama göre bir şeyler bulma çabasıdayım işte
Ben de bugün evin içinde kitap okuyarak adımladımBiz normal günlük işlerimizi yaparken de yerimizde sayarak yürüme yapıyoruz bulaşık yıkarken falan hatta işi abartıp kitap okurken despor olduktan sonra her yol mübah
HoşgeldiinMerhabailk sayfadan geliyorum kuralları kabul ettim inşallah ♥ sizler de beni aldığınız için teşekkürler
Puuu bana17 Nisan "walk walk Challenge" sonuçlarıı
Oscar goes tooo
1.dennisgo 18105
2. C Cagrihilal1 17244
3.Calypso95 16000
Tempus 14250
birsevgi 10840
Cherry Mom 10643
pawlover 2968
Yarisiyoruz ya kiz 2. Olacaz diye kendimizi yirttikCanım rakibiz..kendi aramızda olduğu gibi diğer gruplarlada yarışalım. Varmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?