- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.281
Hep uçlardayım hiç elimin ayarı yok.. ama neyse ki yarın çok kolay hesaplayacaksın :)Kız cuma listesini de alt üst ediyor spor listesinide hesaplamam bile 15 dakka surdu
Senin kaç kilo fazla var canım..Benimde öyle oldu dogumdan sonra verdim emzirme bitince hopp geri aldım
Aynen ramazanda geliyor zaten daha iyi olacak bencede
Ben de tv izliyorum. Rakibimle mükemmel ikili olduk :)Ben bugün ev işlerine daldım biraz kızlar. Akşam sizleyim
Betty 2500 ip mi dedin .. sabah gözünü açtıpın gibi başlıyor mısın kızKonu spor yarışması ise ben bu yürüme işini hiç sevmiyorum çünkü puanı az :) 2500 ip atlamak 25 bin Adım atmaktan daha kolay. Benim günüm yarın :)
Ayy çok sevindim. Eşler arasında huzursuzluk olunca hayat zorlaşıyor. Zaten zor. Çocuklar da etkileniyor. Allah herkesin yuvasına huzur, mutluluk versinBen ozrumude sozumude aldimdarisi basina
Bence güzel oluyor. Ben bazen tarçınlı içiyorum. Zaten tarçını çok severim.Yok kız öyle tarçınla sütle geçtiği yok.. bazen işte iştahı açılıyor insanın artık Allah ne verdiyse yiyorum.. bugün o kadar çok değil en azından kahve çay idare etmeye çalışıyorum.. kahveya tarçın atınca iştah kapatırmış bi denemek lazım aslında belki günde 2-3 büyük bardak kahve içiyorum hiç denemedim bi deneyim
Süper bugun keyiflenmek için güzel bir nedenimiz de olmuş :)Ben ozrumude sozumude aldimdarisi basina
Ona 2500 ip çerez canım. O bi günde 7000 atlıyoBetty 2500 ip mi dedin .. sabah gözünü açtıpın gibi başlıyor mısın kız
İki şarkı 600-700 ipe denk geliyor biraz müzik dinledin mi bir sürü ip atlamış oluyorsun :)Betty 2500 ip mi dedin .. sabah gözünü açtıpın gibi başlıyor mısın kız
Kesinlikle tövbe ettim. Yarın gaza gelirsem ağzıma fırıncı küreği ile vurunuz :)Ona 2500 ip çerez canım. O bi günde 7000 atlıyo
Brn kahve fincanima cubuk tarcin koyuyordum..kaşık gibi..kariştirmak onunla oynamak hoşuma gidiyordu..tadi da efsaneeeYok kız öyle tarçınla sütle geçtiği yok.. bazen işte iştahı açılıyor insanın artık Allah ne verdiyse yiyorum.. bugün o kadar çok değil en azından kahve çay idare etmeye çalışıyorum.. kahveya tarçın atınca iştah kapatırmış bi denemek lazım aslında belki günde 2-3 büyük bardak kahve içiyorum hiç denemedim bi deneyim
Tarçınlı Türk kahvesini ben pek sevmedim. Aslında tarçın çok severim. Sütte şahane de..Bence güzel oluyor. Ben bazen tarçınlı içiyorum. Zaten tarçını çok severim.
Ben Türk kahvesini değil filitre kahveyi tarçınlı içiyorum. Türk kahvesini sade ya da sütlü içmeyi seviyorum.Tarçınlı Türk kahvesini ben pek sevmedim. Aslında tarçın çok severim. Sütte şahane de..
Turk kahvesinemiBrn kahve fincanima cubuk tarcin koyuyordum..kaşık gibi..kariştirmak onunla oynamak hoşuma gidiyordu..tadi da efsaneee
Amin canim cok cok aminAyy çok sevindim. Eşler arasında huzursuzluk olunca hayat zorlaşıyor. Zaten zor. Çocuklar da etkileniyor. Allah herkesin yuvasına huzur, mutluluk versin
Durumun neresi kizKızlar durumuma yazdım ama görmezsiniz belki, sağlık Bakanlığı'nın yaptığı hayat eve sigar uygulaması var çok güzel şeyler düşünülmüş ama tabi yayılması lazım tavsiye ederim
Sende bu sayfa hariç hiç bir.yere bakmiyorsun heDurumun neresi kiz
Benim profile.girince görebilirsin veya ana sayfada son mesajlar altindaDurumun neresi kiz
Dizler mafolur ya.. bravo.. ama denicem yarın bakalım dizim ağrıyan kadar hophophopOna 2500 ip çerez canım. O bi günde 7000 atlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?