Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar durumuma yazdım ama görmezsiniz belki, sağlık Bakanlığı'nın yaptığı hayat eve sigar uygulaması var çok güzel şeyler düşünülmüş ama tabi yayılması lazım tavsiye ederim
Tesekkurler cnm Cherry Mom ben de vesilenle hemen yukledim

Superrr sporlar sayılıyor tabiii ekliyorum listemize
Roibos çayı nedir acaba hic duymamistim

hanmeli emzirirken +500 kalori harcıyormuş insan normal bir bünyeye göre. Cidden kıymetini bil. Ben emzirirken çok rahat kilo verdim. Zannediyordum ki alsam bile nasıl olsa rahatça verebiliyorum....Emzirmeyi bıraktıktan sonra aldığım bir kaç kiloyu verene kadar öldüm resmen...

Dizlerde ve ayakta ağrı olmayacak şekilde denemek lazım. Zamanla sayılar ister istemez artıyor zAten.

Benim de bugün matlarım ve atlama ipim geldi kargo şu an kapının önünde havalanıyor Çıkarıp yıkamaya üşeniyorum matları. Hazır olduğunda yogaya başlayacağım sırtım belim mahvoldu evde yaa. Ne kadar yürüsem de eliptik yapsam da alt bölgem çalışıyor sadece. Sırtımın belime doğru olan orta kısmı çok ağrıyor yere yattığımda. Vücudu esnetmem lazım kesinlikle....

Ben ip atlamıyorum da trambolin de benimde üst bacağım çok yanıyo hafif dizler kırık zıplıyorum ilgisi var mıdır bilemedim

Evet benim de trambolinim var üst bacak yanıyor. Trambolinde daha taban basıyoruz ama ip atlarken ben daha parmak ucu zıplıyorum. O farkediyor işte.

Ben üstü bölgesel çalışarak halletmeye çalışıyorum ama iki ileri bir geri şeklinde ilerliyor..

Aynen. Canım kıymetini bilmem lazım.. çok hızlı veriyorum farkındayım ama işte çok fazla da yiyorum... Şimdi sizin menülere baktıkça iyice fazla kaçaçak benlm ki...

Iyi aksamlar
Kahvalti
1 yumurta ile menemen 4 yk kadar
2 dilim ekmek
Salatalik domates

Ara
1 avuc yer fistigi

Aksam
Firinda sebzeli tavuk
Salata

2.5 lt su

30 dk. Kardio
35 dk. Bolgesel @kardelelen321
O kadar kilo verdim kardioyu birakmam diyorsun
Sporlar yine bende canim beni etiketle

Menü yazayım da bu akşamı bitireyim ki gece kaçamak vs olmasın..

Baştan belirmek istiyorum ki bugün normalde yiyeceğimin yarısını yedim.. ama yine de fazla olabilir siz bi inceleyin

Sabah saat 8 kalk
9.30 kahvaltı 2 yumurta 2 kızarmış beyaz ekmek çok ince dilim.. sınırsız domates salatalık biber..ortada salata vardı.. eccuk baş tereyağı ekmek üstüne.. eccuk acuka..

Aralarda çay kahve ve fit yaptığım lokum bir adet..
Spor sonrası saat 13.30 da annem sarma içi yaptı bulgurlu bi Ege yemeği diyeyim kısır gibi bir tabak ondan.. 15.30 da ızgara tavuk 4 YK pilav yoğurt..
Yine Nescafe vs vs çay vs ..bir adet hurma yarım elma..
18.30 bir ısırık lokum yine fit tarif tabi ki..

Şu an 20.30 yarım lt süt..

Spor puan hesaplama biz mi yapıyoruz??

20 dk Leslie
34 dk zumba
10 dk koşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…