- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.321
Vavv ne güzel denk gelmişAkşam yemeğimiz ayni olmuş
Tesekkurler cnmKızlar durumuma yazdım ama görmezsiniz belki, sağlık Bakanlığı'nın yaptığı hayat eve sigar uygulaması var çok güzel şeyler düşünülmüş ama tabi yayılması lazım tavsiye ederim
Kızlar merhabaaa
Bugun
Ilk öğünum
1/4 pirasayi ince ince dograyip kavurdum..4 yemek kasigi yulaf ezmesini sicak su ile pisirdim icine 1 yemek kasigi eriyen peynir ve 1 yemek kasigi lor ekledim ve bool baharat..
1 kupa roibos çayı
ikinci öğünüm
1 dilim kol boreginin 1/3ü peynirli lorlu
2 bardak çay
1 dilim domates ve salatalik
Arada
1/2 yeşil elma ve 1 çay kaşığı fistik ezmesi
1 duble turk kahvesi
12 adet findik
1 çay bardagı cekirdek
1 yaş hurma
Veee spor yaptim kizlarrr..
15 dakika hizli tempo bisiklete bindim
50 adet kol hareketi yaptim..bunlar sayiliyor mu kizlaarrr
Ben bugün ev işlerine daldım biraz kızlar. Akşam sizleyim
Evet canım
Bence güzel oluyor. Ben bazen tarçınlı içiyorum. Zaten tarçını çok severim.
Sende bu sayfa hariç hiç bir.yere bakmiyorsun hetam sadakat
Dizlerde ve ayakta ağrı olmayacak şekilde denemek lazım. Zamanla sayılar ister istemez artıyor zAten.
İp atlarken benim alt bacağım yanıyo ya ölüyorum ama kardeşimin üst bacağı yanıyo fark neden acaba
Ben ip atlamıyorum da trambolin de benimde üst bacağım çok yanıyo hafif dizler kırık zıplıyorum ilgisi var mıdır bilemedim
Evet olabilirEvet benim de trambolinim var üst bacak yanıyor. Trambolinde daha taban basıyoruz ama ip atlarken ben daha parmak ucu zıplıyorum. O farkediyor işte.
Ben fincana ekliyorum canım. Tabiki sayılır tadı ve aromasını alıyorsan tamamdır.Fincana mı tarçın ekliyorsun deniz? Ben filtre kahveyi demlerken kavenin üzerine minik bir tuz ve tatçın ekliyorum, sayılır mı?
Ben üstü bölgesel çalışarak halletmeye çalışıyorum ama iki ileri bir geri şeklinde ilerliyor..Benim de bugün matlarım ve atlama ipim geldi kargo şu an kapının önünde havalanıyorÇıkarıp yıkamaya üşeniyorum matları. Hazır olduğunda yogaya başlayacağım sırtım belim mahvoldu evde yaa. Ne kadar yürüsem de eliptik yapsam da alt bölgem çalışıyor sadece. Sırtımın belime doğru olan orta kısmı çok ağrıyor yere yattığımda. Vücudu esnetmem lazım kesinlikle....
Aynen. Canım kıymetini bilmem lazım.. çok hızlı veriyorum farkındayım ama işte çok fazla da yiyorum... Şimdi sizin menülere baktıkça iyice fazla kaçaçak benlm ki...hanmeli emzirirken +500 kalori harcıyormuş insan normal bir bünyeye göre. Cidden kıymetini bil. Ben emzirirken çok rahat kilo verdim. Zannediyordum ki alsam bile nasıl olsa rahatça verebiliyorum....Emzirmeyi bıraktıktan sonra aldığım bir kaç kiloyu verene kadar öldüm resmen...
O kadar kilo verdim kardioyu birakmam diyorsunIyi aksamlar
Kahvalti
1 yumurta ile menemen 4 yk kadar
2 dilim ekmek
Salatalik domates
Ara
1 avuc yer fistigi
Aksam
Firinda sebzeli tavuk
Salata
2.5 lt su
30 dk. Kardio
35 dk. Bolgesel @kardelelen321
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?