- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.361
İstemek başarmanın yarısı bence.. 92 den 68 e düşen tabiki istediği kiloya gelebilir :)İnşallah motivasyonla yapabileceğimi düşünüyorum sonuçta 92 kg dan 68 kiloya düşmüştüm
Çok kisitli menü keşke adım adım azaltsanKahvaltı
1 rafadan yumurta
4 yeşil zeytin
Biraz peynir
Salatalık
Saat 16.30 gibi çok acıktım biraz peynir yedim
Akşam
1 su bardağı sütlü kahve
12 bin adım attım yatmadan 20 bine tamamlıcam
Evet biran önce hızlı şekilde vermek istiyorum bu kiloları en azından haziranda hedefime ulaşmak istiyorumİstemek başarmanın yarısı bence.. 92 den 68 e düşen tabiki istediği kiloya gelebilir :)
Daha önce adım adım ilerlemek istedim ama başarılı olamadım. Ayrıca insülin direnci var bende. Kendimi böyle kısmadığım zaman kilo vermekte zorlanıyorum ve hevesim kaçıyor bırakıyorum diyeti. Hazır hırs yapmışken ilerlemek daha doğru gibi geliyorÇok kisitli menü keşke adım adım azaltsan
Adım sayısı çok iyi ✌
Evet cogumuz öyle yaptıkDaha önce adım adım ilerlemek istedim ama başarılı olamadım. Ayrıca insülin direnci var bende. Kendimi böyle kısmadığım zaman kilo vermekte zorlanıyorum ve hevesim kaçıyor bırakıyorum diyeti. Hazır hırs yapmışken ilerlemek daha doğru gibi geliyor
Geçen sene bu zamanlar 66 kg olmuştum sonra ilerleyemedim. Biran önce 66 olmak istiyorum kaldığım yerden devam ediyormuşum gibiEvet cogumuz öyle yaptıkilk zamanda giden kilolar seni motive eder tabi ☺
Ben de senin gibi çok halsizdim bugün ama uyuyamadım ben. Leslie de yok. Az biraz temizlik var o kadar.Bugün bir halsizlik bir uyku halii sormayın gitsin, ama azıcık kestirdikten sonra kalktım leslie mi yaptım
Bana göre sağlıklı beslenerek kilo vermek gerekir. Aç kalarak vermeyi kendi adıma doğru bulmuyorum. Zaten benim bünye strese giriyor aç kalınca veremiyorum da :)Evet biran önce hızlı şekilde vermek istiyorum bu kiloları en azından haziranda hedefime ulaşmak istiyorum
Her zaman böyle değilim bunu detoks gibi düşünün. Diyetisyene gittiğim zaman diyetisyenim önermişti faydasını gördümBana göre sağlıklı beslenerek kilo vermek gerekir. Aç kalarak vermeyi kendi adıma doğru bulmuyorum. Zaten benim bünye strese giriyor aç kalınca veremiyorum da :)
Merhaba beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
Hoşgeldinnn32 yaşındayım bir kaç hafta sonra 33 olucam
161 boyunda 72 kiloyum. Özel bir şirkette satın alma sorumlusuydum işten yeni ayrıldım. Bu karantina ve işsizlik sürecini kendimi ayırıp kilo verip güzelleşmek istiyorum
Sorma bende de aynı durumBen de senin gibi çok halsizdim bugün ama uyuyamadım ben. Leslie de yok. Az biraz temizlik var o kadar.
Bir bilgi gelmedi ama cumada olabilir cuma öğleden sonra mesela sahurun etkisi kalır mı kiKardio olmayinca olmayacak.tamam kim ne tutuyor ezberleyemedim ben hala bu hafta kesin persembe mi tartiliyoruz ona gore onlem alalim 1 gun 1 gundur.
Dinlen biraz canım, kendini iyi hisset sağlığın yerinde olsun gerisini hallederizzBen de senin gibi çok halsizdim bugün ama uyuyamadım ben. Leslie de yok. Az biraz temizlik var o kadar.
Aramıza hoşgeldin canımBu arada hedefim 60 şimdilik eğer görünüş itibariyle tatmin olmazsam yeni bir hedef belirlemek istiyorum
Hoşgeldinnnboy ve kilolarımız baya yakınmış:) ben de 73 kiloyum. Burada motivasyon tavan, bugün biraz halsiziz dün tartı günüydü çok uğraştık dereceye girmek için
Ben de bir süre önce 90 dan 50 lere düşmüştüm. Umarım tekrar başarırız
Kadınlar
Ben başaracağımıza inanıyorum. Kadınlar kulübündwn hiç çıkmama gerekecek ama olsun. Şuan çok açım ama gerekirse erken uyurum ama yemicemHoşgeldinnnboy ve kilolarımız baya yakınmış:) ben de 73 kiloyum. Burada motivasyon tavan, bugün biraz halsiziz dün tartı günüydü çok uğraştık dereceye girmek için
Ben de bir süre önce 90 dan 50 lere düşmüştüm. Umarım tekrar başarırız
HoşbuldumAramıza hoşgeldin canım
Hoşbuldum
Canim cok bilinen bir cay markasi var ya hani l ile baslayan..haftalar once gordum.aldim..bildigim birsey degil benim.de..tadini begendim ama..icimi guzel..faydasi da varsa ne ala diye dusundummmSuperrr sporlar sayılıyor tabiii ekliyorum listemize
Roibos çayı nedir acaba hic duymamistim
Varmış varmış :)) sen dönene kadar catladimda baktım :) baya vitamin mineral varmis birde cilde çok iyi geliyormuşCanim cok bilinen bir cay markasi var ya hani l ile baslayan..haftalar once gordum.aldim..bildigim birsey degil benim.de..tadini begendim ama..icimi guzel..faydasi da varsa ne ala diye dusundummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?