- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.341
HoşgeldiinMerhaba beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
HoşgeldinMerhaba beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
Kardio olmayinca olmayacak.O kadar kilo verdim kardioyu birakmam diyorsun
Sporlar yine bende canim beni etiketle
E baya aramızda kilo farkı var arkadaşlar.. o benden daha hızlı verir ki
Hoşgeldin canımBu arada şartları okudum ve kabul ediyorum.
Menüleri.buraya değil menü sayfasına yazıyoruz canımMenü yazayım da bu akşamı bitireyim ki gece kaçamak vs olmasın..
Baştan belirmek istiyorum ki bugün normalde yiyeceğimin yarısını yedim.. ama yine de fazla olabilir siz bi inceleyin
Sabah saat 8 kalk
9.30 kahvaltı 2 yumurta 2 kızarmış beyaz ekmek çok ince dilim.. sınırsız domates salatalık biber..ortada salata vardı.. eccuk baş tereyağı ekmek üstüne.. eccuk acuka..
Aralarda çay kahve ve fit yaptığım lokum bir adet..
Spor sonrası saat 13.30 da annem sarma içi yaptı bulgurlu bi Ege yemeği diyeyim kısır gibi bir tabak ondan.. 15.30 da ızgara tavuk 4 YK pilav yoğurt..
Yine Nescafe vs vs çay vs ..bir adet hurma yarım elma..
18.30 bir ısırık lokumyine fit tarif tabi ki..
Şu an 20.30 yarım lt süt..
Spor puan hesaplama biz mi yapıyoruz??
20 dk Leslie
34 dk zumba
10 dk koşu
Bugün Kü yemek listem
Kahvaltı
1 rafadan yumurta
4 yeşil zeytin
Biraz peynir
Salatalık
Saat 16.30 gibi çok acıktım biraz peynir yedim
Akşam
1 su bardağı sütlü kahve
Yuzdeler yarışacak bu hafta böyle yapalim öbür hafta oynarızE baya aramızda kilo farkı var arkadaşlar.. o benden daha hızlı verir kiben 70 72 arasındayım
Ekmek sabah tükettğm sadece.. lokum da hurmalı fit bir tarif şekersiz .. kahve yanına işteMenüleri.buraya değil menü sayfasına yazıyoruz canım
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Menü hakkında ise fazla değil ama sagliklida pek değil kızarmış ekmek lokum kısır pilav acuka bal terayag
Ama sporlar çok iyi tebrik ederimmm :))
Tamam tatlım öyle yapalımYuzdeler yarışacak bu hafta böyle yapalim öbür hafta oynarız
Kilonuda yeni soyledin bu aradaben ne yapayım
Hadi inşallah32 yaşındayım bir kaç hafta sonra 33 olucam
161 boyunda 72 kiloyum. Özel bir şirkette satın alma sorumlusuydum işten yeni ayrıldım. Bu karantina ve işsizlik sürecini kendimi ayırıp kilo verip güzelleşmek istiyorum
Merhaba32 yaşındayım bir kaç hafta sonra 33 olucam
161 boyunda 72 kiloyum. Özel bir şirkette satın alma sorumlusuydum işten yeni ayrıldım. Bu karantina ve işsizlik sürecini kendimi ayırıp kilo verip güzelleşmek istiyorum
Bu sıralar abartmıştım vücudumu toparlamam lazım diye biraz zorluyorum. Akşamları sütlü kahve beni zayıflatıyor yoksa çok kaçırıyorum yemeğiAmanın bu kadar şeyle kim doyar
İnşallah motivasyonla yapabileceğimi düşünüyorum sonuçta 92 kg dan 68 kiloya düşmüştümMerhaba
Hoşgeldin aramıza umarım bu süreci istediğin gibi değerlendirirsin ideal kilona ulaşırsın
Hoş geldiniz aramızaMerhaba beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimHoş geldiniz aramıza
HoşgeldinizMerhaba beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?