- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.821
Cnmm saatin geldi miGünaydın kizlarrrrrr
Dr.a gideceksin demi? Haberini bekliyoruz tmGünaydıınnss
Evet hastanedeyim hiç boş değil hiç bi yer çok şaşırdımDr.a gideceksin demi? Haberini bekliyoruz tminşallah iyidir durum
Demekki her şey aynı devamEvet hastanedeyim hiç boş değil hiç bi yer çok şaşırdım
Geldi canım çoktanCnmm saatin geldi mi
Evet hastanedeyim hiç boş değil hiç bi yer çok şaşırdım
Ooo hayırlı olsun, güle güle kullanGeldi canım çoktan
Henüz hiç bi yere dokunmadım çok şükür inşallah böylece eve de giderimDikkat et kuzum
İnşallah cnm.Henüz hiç bi yere dokunmadım çok şükür inşallah böylece eve de giderim
Sağol tatlımOoo hayırlı olsun, güle güle kullan
Adım sayarını denedin mi hiçSağol tatlım
Afiyet olsun bu düzende gitmek çok mantıklı ya bundan güzel hedef ve odul olamaz. Önemli olan tadında dozunda bırakmakKızlar günaydın
Normalde kahvaltımı 11.30 _12 gibi yapıyorum ama bugün kek yiyeceğim için erkenden kalkıp tartıldım. Ve 1 dilim kek bir bardak süt içtim şuan benden mutlusu yok
Denedim canım doğru çalışıyor ama aynen senin dediğin gibi kol oynamazsa islemiyor bende tele falan bakicaksam öbür elime alıyorum :))Adım sayarını denedin mi hiç
Tm cnmDenedim canım doğru çalışıyor ama aynen senin dediğin gibi kol oynamazsa islemiyor bende tele falan bakicaksam öbür elime alıyorum :))
Sonuçlar e nabizda çıkmıyor mu zatenKan verdim çıktım hastaneden sonuç için mail adresi verdi doktor güzel olmuş bu uygulama her yerde varsa
Geçmiş olsun canım. İyiymiş böyle. Hadi inşallah güzel haberler alırsınKan verdim çıktım hastaneden sonuç için mail adresi verdi doktor güzel olmuş bu uygulama her yerde varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?