- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.861
Dediğin birçok şeyi yemiyorum zaten canım ama meyve ve kurumeyve yiyorum onlari da cikarirsam devamlı yapamam daha çabuk pes ederim sankiSelam tatlim..şekeri çagristiracaknşeylerinde kesebilirsin..misir unu, pirinç, patates, meyve kurumeyve gibi..bilhassa muz yiyorsan onu kesmeni tavsiye ederim..
Şekeri bi kesince, vucut kendisine şeker uretiyor depodaki yağlardan..
Ben çikolatayi %85 biiter dahi olsa kesmiş olmanin kendimfmde fazlasiyla etkisini gordum..cikolatadaki rafine şeker ve kakao yaği bilhassa kandaki ldl kolestrolu artiran birsey..yani en azindan benim bunyemde bu şekilde etki ettigini tespit ettim..ustelik icindeki 10larca katki maddesini vucuda alip insani fitratimizi da bozuyor olmamiz cabasi..
Bunun yerine ocaktan bu yana canim ozellikle cikolata istediginde şu aşagidakinden yaptim bunu deneyebilirsin sen de..
1 orta boy nezcafe fincanina 2 kasik yulaf uzerine 1 tatli kasigi ev sirkesi, 1 kasik pekmez 1 tatlinkasigintahin 1 ymeke kasigi kakao ve ustunu sicak su ile tamamliyoruz..tadı az gelirse keyfine gore biraz daha pekmez ekleyebilirsin..
Hadi bakalim saglikla keyifle kilo veripnkendimizi huzurlu hissettigimiz kiloda olmamiz için neler mumkun? Diyelim ve sistem bize bunungöstersin..
Öyle yapcam biraz degistircemDaha ne istiyorsun canım ne güzel tebrik ederim
Cardio bence daha sonra başla yada haftada 1.kisa bir program ekle canım.
Eksideyim canımPazartesi kiloları nasıl kizlar tartildiniz mi cuma 1.oluyoruzzzzz muuuu
Ben cok az artiyim ama dünün ödemi oldu kesin ,direk kalkınca tartıldım çünkü.
TeşekkürleerCherry Mom ben henüz tartilmadim lavabo işini bekliyorum
pawlover geçmiş olsun canım
Ceylansnn tebrik ederiim 69u görmüşsün
K KuruPapatya meğer benim tarifi istiyormussuntam buğday unu falan deyince hiç üstüme alınmamıştım
Ben paylaşım yapmıştım ama?19.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari
Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapilmadi
@Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
@melita09 - Paylasim yapilmadi
@nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
@Calypso95 - Paylasim yapilmadi
@Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi
@_nazenince_ - Paylasim yapildi
@dennisgo - Paylasim yapildi
balpamuk - Paylasim yapilmadi
@Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
@hanmeli - Paylasim yapildi
SupersinnnSporumm:
30dk jilian(2.leveli yapmaya basladım bugün artık) +
30 dk bölgesel+
30 dk bisiklet ( biskleti daha yapmadım biraz dinlenip başlıcamm)
Emin misin canım görünmüyorBen paylaşım yapmıştım ama?
İsim için baya ugrastık her türlü papatyayı denedim dedi olmadı dedi. En son başında - olmasın herhangi bi isim olsun dedim kurupapatya olmuşumCherry Mom
İsim için baya ugrastık her türlü papatyayı denedim dedi olmadı dedi. En son başında - olmasın herhangi bi isim olsun dedim kurupapatya olmuşumCherry Mom
Amaaa olmaz kii yaaa. Hadi kızlarrrr bakın gerideyiz no kiloKizlar dışarıda yürürken yaptım eksiğim yok insallah yes fittttt yine ondeee
Hiç sporu olmayan kizlar ne oldu iyi misiniz ? B bluueearasveannesi kardelelen321 Umutumut82
Eki Görüntüle 2622545
Çok fark.yok 510 puancikAmaaa olmaz kii yaaa. Hadi kızlarrrr bakın gerideyiz no kilo
Ben hiç söylemeyim bugün kuzum dün akşam yaptım ya spor onun ödemidir demi sanırsamPazartesi kiloları nasıl kizlar tartildiniz mi cuma 1.oluyoruzzzzz muuuu
Ben cok az artiyim ama dünün ödemi oldu kesin ,direk kalkınca tartıldım çünkü.
İşte o puan katlanır o sıkıntıÇok fark.yok 510 puancik ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?