Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İsim için baya ugrastık her türlü papatyayı denedim dedi olmadı dedi. En son başında - olmasın herhangi bi isim olsun dedim kurupapatya olmuşum Cherry Mom
Hayırlı olsun yeni ismin bence güzel
Ama içine sinmediyse arada kontrol et isim değiştirme panelini, eğer denk gelirsen papatyakadin yaparsın seversen

Yaptıgın sporları bilmiyorum ama incelme için daha çok ağırlık çalışabilirsin.Ama kısa kısa setler degil de uzun soluklu dayanabildigin kadar yapacagın şekilde setler yapabilirsin canım. İstedigin incelme ne kadar bilmiyorum ama ben jilianın ilk seviyesini bitirdim tabi aralıksız yaparak degil ama , ağırlık falan da yaptım 1-2 cm incelme oldu bende

Bölgesel çalışıyordum 20 günde her bölgeden 2şer 3er cm incelme oldu ama dışarıdan çok belli olmuyormus gibi hissediyorum cardioya mi başlasam

Bölgesel çalışıyordum 20 günde her bölgeden 2şer 3er cm incelme oldu ama dışarıdan çok belli olmuyormus gibi hissediyorum cardioya mi başlasam
2-3 cm dedigin bence 20 gün için çook güzel bi sonuç . Sana dışardan belli olmuyor gibi gelebilir ama zaten bu şekilde devam et canım çok güzel bi şekilde değişimi görceksindir illa ki. Beden olarak da düştügünü görürsün yakında.Hemen bir anda incecik olayım diye bekleme sabır lazım biraz. Sonuçta bu kiloları bu kalınlaşmayı 1 ayda yapmadık dmi Ben de hemen bir an önce 60 kiloya düşeyim inceliyim diye istiyorum ben aşırı sabırsızım farklı arayışlara giriyorum ama daha ne kadardır yapıyorum ki başlayalı ne kadar oldu zaten İncelmen çok iyi bence 2-3 cm ise aynen devam et başarı elde ediyosun çünkü. Değiştirme bence spor programını. Ne zaman ki incelmen olmaz ya da kilo vermen durur o zaman bakarsın degiştirirsin

20 gun icin cok iyi incelme bence 2 3 cm deyip gecme cok iyi bence
Ay ne bileyim beni eşim çok etkiliyor pis adam. Aynı anda başladık. Fark edilir biçimde zayıfladı hayır aynı yemeği yiyoruz hemen hemen aynı sporu yapıyoruz nedir yani erkek metabolizması farklıymış. Tüküreyimonu gördükçe kendi incelmem yeterli gelmiyor bana

Selam tatlim..şekeri çagristiracaknşeylerinde kesebilirsin..misir unu, pirinç, patates, meyve kurumeyve gibi..bilhassa muz yiyorsan onu kesmeni tavsiye ederim..

Şekeri bi kesince, vucut kendisine şeker uretiyor depodaki yağlardan..

Ben çikolatayi %85 biiter dahi olsa kesmiş olmanin kendimfmde fazlasiyla etkisini gordum..cikolatadaki rafine şeker ve kakao yaği bilhassa kandaki ldl kolestrolu artiran birsey..yani en azindan benim bunyemde bu şekilde etki ettigini tespit ettim..ustelik icindeki 10larca katki maddesini vucuda alip insani fitratimizi da bozuyor olmamiz cabasi..

Bunun yerine ocaktan bu yana canim ozellikle cikolata istediginde şu aşagidakinden yaptim bunu deneyebilirsin sen de..

1 orta boy nezcafe fincanina 2 kasik yulaf uzerine 1 tatli kasigi ev sirkesi, 1 kasik pekmez 1 tatlinkasigintahin 1 ymeke kasigi kakao ve ustunu sicak su ile tamamliyoruz..tadı az gelirse keyfine gore biraz daha pekmez ekleyebilirsin..

Hadi bakalim saglikla keyifle kilo veripnkendimizi huzurlu hissettigimiz kiloda olmamiz için neler mumkun? Diyelim ve sistem bize bunungöstersin..

:))

Dagilimda guzel olmuş 4 yes fit 4 no kilo üyesi :))

Daha ne istiyorsun canım ne güzel tebrik ederim
Cardio bence daha sonra başla yada haftada 1.kisa bir program ekle canım.

Akşam üzeri başlamama rağmen gayet iyiyim bence
Tebrikler arkadaşlar
Kız ben sabah 8de başladım harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…