- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.801
Hayırlı olsun yeni isminİsim için baya ugrastık her türlü papatyayı denedim dedi olmadı dedi. En son başında - olmasın herhangi bi isim olsun dedim kurupapatya olmuşumCherry Mom
Bugün çok aranızda olamadım kizlar. Kaçamak yaptım bir de 20 gün sonra ilk kezçok iyi geldi ama şekeri o kadar da fazla ozlemedigimi anladım. Bu çok iyi bir şey ben ki ödül günlerimde şeker çikolata iyice dibine düşen biriydim. 20-21 gün hiç ağzına surmeyince gerçekten tadını unutuyormussun ve yediğin ilk şekerli şey sana acayip şekerli geliyormuş
Yarın ya da diğer günden itibaren spora biraz daha ağırlık vereceğim. İstediğim incelmeyi elde edemiyorum 20 gündür. Ne önerirsiniz?
Oo çok güzel isim aklıma yazdımHayırlı olsun yeni isminbence güzel
Ama içine sinmediyse arada kontrol et isim değiştirme panelini, eğer denk gelirsen papatyakadin yaparsın seversen
Bölgesel çalışıyordum 20 günde her bölgeden 2şer 3er cm incelme oldu ama dışarıdan çok belli olmuyormus gibi hissediyorumYaptıgın sporları bilmiyorum ama incelme için daha çok ağırlık çalışabilirsin.Ama kısa kısa setler degil de uzun soluklu dayanabildigin kadar yapacagın şekilde setler yapabilirsin canım. İstedigin incelme ne kadar bilmiyorum ama ben jilianın ilk seviyesini bitirdim tabi aralıksız yaparak degil ama , ağırlık falan da yaptım 1-2 cm incelme oldu bende
2-3 cm dedigin bence 20 gün için çook güzel bi sonuç . Sana dışardan belli olmuyor gibi gelebilir ama zaten bu şekilde devam et canım çok güzel bi şekilde değişimi görceksindir illa ki. Beden olarak da düştügünü görürsün yakında.Hemen bir anda incecik olayım diye bekleme sabır lazım biraz. Sonuçta bu kiloları bu kalınlaşmayı 1 ayda yapmadık dmiBölgesel çalışıyordum 20 günde her bölgeden 2şer 3er cm incelme oldu ama dışarıdan çok belli olmuyormus gibi hissediyorumcardioya mi başlasam
20 gun icin cok iyi incelme bence 2 3 cm deyip gecme cok iyi benceBölgesel çalışıyordum 20 günde her bölgeden 2şer 3er cm incelme oldu ama dışarıdan çok belli olmuyormus gibi hissediyorumcardioya mi başlasam
2-3 cm dedigin bence 20 gün için çook güzel bi sonuç . Sana dışardan belli olmuyor gibi gelebilir ama zaten bu şekilde devam et canım çok güzel bi şekilde değişimi görceksindir illa ki. Beden olarak da düştügünü görürsün yakında.Hemen bir anda incecik olayım diye bekleme sabır lazım biraz. Sonuçta bu kiloları bu kalınlaşmayı 1 ayda yapmadık dmiBen de hemen bir an önce 60 kiloya düşeyim inceliyim diye istiyorum ben aşırı sabırsızım farklı arayışlara giriyorum ama daha ne kadardır yapıyorum ki başlayalı ne kadar oldu zaten İncelmen çok iyi bence 2-3 cm ise aynen devam et başarı elde ediyosun çünkü. Değiştirme bence spor programını. Ne zaman ki incelmen olmaz ya da kilo vermen durur o zaman bakarsın degiştirirsin
Ay ne bileyim beni eşim çok etkiliyor pis adam. Aynı anda başladık. Fark edilir biçimde zayıfladı20 gun icin cok iyi incelme bence 2 3 cm deyip gecme cok iyi bence
Selam tatlim..şekeri çagristiracaknşeylerinde kesebilirsin..misir unu, pirinç, patates, meyve kurumeyve gibi..bilhassa muz yiyorsan onu kesmeni tavsiye ederim..Bugün çok aranızda olamadım kizlar. Kaçamak yaptım bir de 20 gün sonra ilk kezçok iyi geldi ama şekeri o kadar da fazla ozlemedigimi anladım. Bu çok iyi bir şey ben ki ödül günlerimde şeker çikolata iyice dibine düşen biriydim. 20-21 gün hiç ağzına surmeyince gerçekten tadını unutuyormussun ve yediğin ilk şekerli şey sana acayip şekerli geliyormuş
Yarın ya da diğer günden itibaren spora biraz daha ağırlık vereceğim. İstediğim incelmeyi elde edemiyorum 20 gündür. Ne önerirsiniz?
Tmm canım sağolİsim için baya ugrastık her türlü papatyayı denedim dedi olmadı dedi. En son başında - olmasın herhangi bi isim olsun dedim kurupapatya olmuşumCherry Mom
Kızlar burda biri tarif paylaşmıştı ben ekran görüntüsü almıştım ama silinmiş . Peynir, tam bugday unu falan koyuluyodu. Poğaça tadında oluyor demişti yapan kişi neydi o tariff yarın yapmak istiyorum bulamadım
:))Yani bu hafta güzel bir eksi yakalamak isterken sabit kaldığımı görünce moralim biraz bozuldu ama toparlicamtakım için üzüldüm yani yoksa napalim 3 hafta da sürse sabredicem vermem gerek bu kiloyu
Malzemeler basit canım ama aklına bildiğin poğaça gelmesin. Kıvamı kek kıvamı gibi oluyo. Yağlı kağıda döküp firinliyorsun. Börek gibi kare kare dilimliyorsun.
1 buçuk su bardağı rondoda çekilmiş yulaf
1 bardak süt
2 yumurta
2-3 dilim peynir
15 zeytin (doğranacak içine)
1 kabartma tozu
Biraz çörekotu
Azcik tuz
Bir güzel karıştırıp yağlı kağıda döküyorum. Ama o büyük fırın tepsilerinde değil de biraz daha ufak bir tepside yapman gerekiyor yoksa çok çok ince olur.
20 dk falan yetiyor pişmesi için. Fotosunu bulursam atayim da gözünde canlansın iyice:)
Tadı çok güzel oluyor canın poğaça börek çektiği zaman onun yerini dolduruyor.
Tebrik ederimmm kizlarrr güzel ziplamisiz19 Nisan Zıp Zıp Challenge Sonuçlarıı
Oscaaar goes toooo
1.pawlover 7500
2. @dennisgo 7000
3.hanmeli 4000
Mehfam 3000
Cherry Mom 2000
birsevgi 2000
@Tempus 1500
C Cagrihilal1 1200
Dagilimda guzel olmuş 4 yes fit 4 no kilo üyesiTüh ya biraz daha zıplasaymışım keşke ama kendi hedefim 5 bindi o yüzden 2 bin bonus oldu benim için. Tebriklerpawlover süper misin nesin
Bu arada hepimiz bugün sağlam puan alacağız spordan. herkesin zıplayan ayağına sağlık :)
Spor puanı alıyorsun canım ama yarışa girmiyor tabi :)Ben şimdi puan almıyorum dimiay yarına mı yazsak acaba bugünkü yürüyüşü gerçi hırs yapar o 1 dilim kek yedikten sonra yine yürürüm
Daha ne istiyorsun canım ne güzel tebrik ederimBölgesel çalışıyordum 20 günde her bölgeden 2şer 3er cm incelme oldu ama dışarıdan çok belli olmuyormus gibi hissediyorumcardioya mi başlasam
Kız ben sabah 8de başladımAkşam üzeri başlamama rağmen gayet iyiyim bence
Tebrikler arkadaşlar
Benim dizimde menisküs var. Zıplama fena ağrı yapıyor. Hareketleri bile kısıtlı yapabiliyorum. Eskiden nasıl ip atlardım bennnnn
[/QUOTE
Aynen ben de de öyle ağrılar oluyor dün zorladı baya.. tek ayağım şu an Allah'tan ikisi bir değil...
Ah ayaklarımmmm.... Öyle ağrıyor ki bacak kaslarım bugün naskl spor yaparım acepTüh ya biraz daha zıplasaymışım keşke ama kendi hedefim 5 bindi o yüzden 2 bin bonus oldu benim için. Tebriklerpawlover süper misin nesin
Bu arada hepimiz bugün sağlam puan alacağız spordan. herkesin zıplayan ayağına sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?