- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.781
Canim ben bildirdim gönder dedim internetten dolayı gitmemiş bir daha olmazCanım bundan sonra menüleri 00.00 da bildirelim en geç bugünCherry Mom yazdı denk gelmedin galiba, bugünden itibaren böyle ilerliyoruz
Tartı ortalık yerde olmasına rağmen bugün hiç çıkmadım tepesine :) ya çivi çiviyi sökecek ya da bir çivide spor ile çakacağım.. ama yarın tartılmayayım bence de :)Bence tartılma yarın moralin bozulmasın
Tabiki de uyudum :)Kahkaha attım denizSonra uyuyabildin mi peki?
Kiz tartil gitsin daha kötü ne olabilirTartı ortalık yerde olmasına rağmen bugün hiç çıkmadım tepesine :) ya çivi çiviyi sökecek ya da bir çivide spor ile çakacağım.. ama yarın tartılmayayım bence de :)
Benim dizimde menisküs var. Zıplama fena ağrı yapıyor. Hareketleri bile kısıtlı yapabiliyorum. Eskiden nasıl ip atlardım bennnnn19 Nisan Zıp Zıp Challenge Sonuçlarıı
Oscaaar goes toooo
1.pawlover 7500
2.dennisgo 7000
3.hanmeli 4000
Mehfam 3000
Cherry Mom 2000
birsevgi 2000
Tempus 1500
C Cagrihilal1 1200
Tüh ya biraz daha zıplasaymışım keşke ama kendi hedefim 5 bindi o yüzden 2 bin bonus oldu benim için. Tebrikler19 Nisan Zıp Zıp Challenge Sonuçlarıı
Oscaaar goes toooo
1.pawlover 7500
2.dennisgo 7000
3.hanmeli 4000
Mehfam 3000
Cherry Mom 2000
birsevgi 2000
Tempus 1500
C Cagrihilal1 1200
72,3 travmasını atlatamadım daha. Üstüne bir kabusa daha hazır değilimKiz tartil gitsin daha kötü ne olabilir
Benim de hedefim öyleydi ama senden korkmuştum iyi ki de korkmuşumTüh ya biraz daha zıplasaymışım keşke ama kendi hedefim 5 bindi o yüzden 2 bin bonus oldu benim için. Tebriklerpawlover süper misin nesin
Bu arada hepimiz bugün sağlam puan alacağız spordan. herkesin zıplayan ayağına sağlık :)
Süreyi düşünürsek bence harika bir sayı canım tebrik ederimAkşam üzeri başlamama rağmen gayet iyiyim bence
Tebrikler arkadaşlar
Teşekkür ederim cnmSüreyi düşünürsek bence harika bir sayı canım tebrik ederim
Salı günü de ben senden korkarım. Öyle bir sarmala düşeriz ki insan üstü sayılar atlamaya başlarız artık :)Benim de hedefim öyleydi ama senden korkmuştum iyi ki de korkmuşum
Normal spora sayilir bugunBen şimdi puan almıyorum dimiay yarına mı yazsak acaba bugünkü yürüyüşü gerçi hırs yapar o 1 dilim kek yedikten sonra yine yürürüm
Olabilitesi yüksek bi durum ama böylelikle diğerleri ikimizden de korkup daha çok gaza gelirler takımdan bi zıplama canavarı yaratırız belkiSalı günü de ben senden korkarım. Öyle bir sarmala düşeriz ki insan üstü sayılar atlamaya başlarız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?