- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.841
Aynen öyle yapcamSonuçlar e nabizda çıkmıyor mu zaten
Geçmiş olsun kuzum eve git banyo yap dezenfekte et kendini☺
İnşallaahGeçmiş olsun canım. İyiymiş böyle. Hadi inşallah güzel haberler alırsın
Anladım kuzum sonradan jeton düştüAynen öyle yapcamçıkıyo da sanırım reçeteyi mail ile iletcek bide kan sonucuna göre mr isteyecek
İnşallaah
Hasta falan mı diye geldi aklıma, dünde pek yazmadı sanki demi? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Yazmıştı ama Cok girmedi evetHasta falan mı diye geldi aklıma, dünde pek yazmadı sanki demi? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Dünkü sporlarımız noldu acabaYazmıştı ama Cok girmedi evet
Gelmiş geçmiş olsun inşallahKan verdim çıktım hastaneden sonuç için mail adresi verdi doktor güzel olmuş bu uygulama her yerde varsa
Teşekkür ederimm
Benim pertim çıktı yolumu uzata uzata gittim geldim hastaneye ama5.takimmm canlaninnn bugün gunlerdennnn walk challengeherkes ziplayamaz ama herkes yururrrr haydi kizlar bugün yarışmaya katılım artsın inşallah
Ben tartılmadım ama hala açım duş aldım az kuruyayım da öyle tartılayımPazartesi kiloları nasıl kizlar tartildiniz mi cuma 1.oluyoruzzzzz muuuu
Ben cok az artiyim ama dünün ödemi oldu kesin ,direk kalkınca tartıldım çünkü.
Güzelde yürüdun sende ödem gitmiştir benim alt bacak iyi ağrıyor uzun zamandır böyle ziplamamistimBen tartılmadım ama hala açım duş aldım az kuruyayım da öyle tartılayım
Aynen baya iyi yürüdüm kadıköy metrodan gataya yürüdüm. Hastane içinde de epey yürüdüm poliklinikleri taşımışlar sonra bida aşağı kadıköye eve de ikinci vesaite binmedim yürüdüm bence ben bugün yatıyımGüzelde yürüdun sende ödem gitmiştir benim alt bacak iyi ağrıyor uzun zamandır böyle ziplamamistim
Ooo çok iyi yurumussunAynen baya iyi yürüdüm kadıköy metrodan gataya yürüdüm. Hastane içinde de epey yürüdüm poliklinikleri taşımışlar sonra bida aşağı kadıköye eve de ikinci vesaite binmedim yürüdüm bence ben bugün yatıyımdünün yorgunluğu üstüne zor geldi evet alışık olmayınca zıplama çok ağrıtıyo başlarda çok kötü oluyodum ben de
Pes etmek yok yola devam yolun sonunda ya mutfağı ya da koridoru görüyorum ama olsunBenim pertim çıktı yolumu uzata uzata gittim geldim hastaneye amaCeylansnn 20000 diyo ben o kadar yürüyemem pes mi etsem napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?