Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pawcım sen Kadıköy’de mi oturuyorsun yahu ben de Kadıköy’deyim. Benim eşim de Kadıköy metrodan Erenköy’e yürüyordu sürekli. İnanamıyorum çok uzun mesafe bana göre

Pazartesi kiloları nasıl kizlar tartildiniz mi cuma 1.oluyoruzzzzz muuuu

Ben cok az artiyim ama dünün ödemi oldu kesin , direk kalkınca tartıldım çünkü.

Yaaa ben de fazla çıktım. Hem dün hareket etmedim hem baklagil yedim ki beni hep şişiriyor, hem de sabahın ödemi de var mutlaka ama bugün sp yapayım diyorum ödemi atmak için. Eski dukancılardan kim kaldı....

pawcım sen Kadıköy’de mi oturuyorsun yahu ben de Kadıköy’deyim. Benim eşim de Kadıköy metrodan Erenköy’e yürüyordu sürekli. İnanamıyorum çok uzun mesafe bana göre
Yok pendik tarafındayım ben ama tam bi Kadıköy aşığıyımdır çok aşındırırım yollarını

Uzun vibsure degil ki..mesela 2 hafta veya 1 hafta

Erkeklerin normal sartlarda alabildikleri kalori bizimkinden daha fazla ayni yemegi yiyip ayni sporu yapiyorsaniz onun daha cok vermesi normal. Mesela sen gunluk 500 kalori aciga cikariyorsan onda 1000 kalori oluyor bu. Onun daha cok vermesi normal. Erkeklerin vucudu makine gibi zaten ne kodlarsan o yönde calisiyor. Bizim gibi regl domemi ödemi şişliği duraklamasi vucudun alismasi falan filan gibi dertleri yok.

Ben walk challenge a başladım bile kızlar ama böyle 20 binleri falan görünce hiç umudum kalmıyor
Canim bende öyle valla bu çocukla ne kadar ne yapabilirim ama gün başında kendime bir hedef belirliyorum hep bir oncekinden bir tık fazla onu yakalayincada mutlu oluyorum

Biliyorum bunları ama yine de insan sinir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…