- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #342.961
Olsun daha iyi olmuş bakılması. Tsh düşük ya da yüksekse vücut ciddi yoruluyor. Dengede olması önemli. Eğer sıkıntı varsa düzenli içecek bir ilacın olur ama rahat edersin.Kontrol ediyorum ama daha çıkmamış normal şartlarda çıkmış oluyodu en geç sabah çıkar sanırım. Baş ve göğüs ağrılarımı iyiye yormadı ama bakalım tsh ta bakmış bu sefer normalde sadece prolaktin bakıyoduk bide başıma o çıkmaz inşallah
Bugün onları geçmemiz lazımmmmOf bugün tatil yapacaktım yine spor yapacağız desene :)
Ensenizdeyiz sizi gececeğiz. Sessiz sakin yaklaşıyoruz. İyi fikir ben de bölgesele abanayım. Yaptım bitti diyordum ama biraz da bacak biraz da karın çalışayım yattığım yerden :)Ben de yattığım yerden bölgesele abanayım belki açarız geri arayı
Çay kahve hazırlarken zıplama, içerken bölgesel.. ev kıraathaneye döndü diyordum ama spor salonu görünümlü oldu şimdi de :)20 küsür binleri gördü 30 bini zorluyo bence
Fırsat bu fırsat dedim ama çekik gözlüleri gazabına geldimHay maşallah herşeye yazilmissinkısmet yine gidersin
Zumbaya bende gidiyordum şahane bir şey insan hem stres atıyor hem zayıflıyor
Ay süper yaa darısı başımıza böyle şeyler oku unca hevesleniyorumMaşallah adımlar süper. Ben 74 ile başlayıp 57ye kadar verdim. 57 ile de buraya başladım inşallah hedef 51. Şuan 52.2 kilom tabi bugünkü artıyı saymazsak
Hahah oflamak yok bana örnek olmanız lazım heveslendirin beni daha 2 gündür burdayım hevesimi kırmayın hadi yürüyüşe ayrıca pazara gittim geldim birazcık daha yürümüş oldumOf bugün tatil yapacaktım yine spor yapacağız desene :)
Yeter ki istesin insan neler başarıyor neler. Daha iyisini yapacaksın benceAy süper yaa darısı başımıza böyle şeyler oku unca hevesleniyorum
İnşallah bu arada ben 20 binden 30 bine çıkarıyorum bugünlükYeter ki istesin insan neler başarıyor neler. Daha iyisini yapacaksın bence
Ooo süperr. Sınırı zorlamam lazım o zmnİnşallah bu arada ben 20 binden 30 bine çıkarıyorum bugünlük69 görmemi ödülü de hem sabahki kek hemde bu olsun
E seni mi kıracağım bir yarım saat evin koridorunda boğaz havası alayımHahah oflamak yok bana örnek olmanız lazım heveslendirin beni daha 2 gündür burdayım hevesimi kırmayın hadi yürüyüşe ayrıca pazara gittim geldim birazcık daha yürümüş oldum
Ben de puan kasıyorum. Ortaya karışık sporlarla.. Kafamda bir hedef puan var. Gün sonunda yakalayacağıma eminim.Ooo süperr. Sınırı zorlamam lazım o zmn
Demeseymişim iyiymişEnsenizdeyiz sizi gececeğiz. Sessiz sakin yaklaşıyoruz. İyi fikir ben de bölgesele abanayım. Yaptım bitti diyordum ama biraz da bacak biraz da karın çalışayım yattığım yerden :)
Ben bu kızla nasıl yarışayım ki şimdiİnşallah bu arada ben 20 binden 30 bine çıkarıyorum bugünlük69 görmemi ödülü de hem sabahki kek hemde bu olsun
Ooo süperrrrBen de puan kasıyorum. Ortaya karışık sporlarla.. Kafamda bir hedef puan var. Gün sonunda yakalayacağıma eminim.
Aaa ben de 2 tane reyyan var zannettim valla ahahahahhaSelam canlar
Dün uğrayamadım kusura bakmayın. Bütün gün evdekilerin keyfine hizmet ettim. Sağolsunlar hiç istekleri bitmiyor. Buna rağmen hep sıkılıyorlar. Kendime 10 dk ayıramadım inanın. Bir heves sabah ipimi çıkardım spor kıyafetlerimi giydim öyle kaldım
Neyseki bugün eşim işe gitti başlıyorum ben de. Pedometre vardı bende küçük bele takılanlardan. Onu çıkardım yürüyüş yarışında ben de varım.
Muhteşemsiiiiiiiiiinn
Gülmekten karnım ağrıdı ya çok tatlısın
Kuzum spor yapamayınca menü yazmayı unutuyorum
Bundan sonra yazıyorum ben dee
Yok kuzum çok şükür hastalık yok da dün çıldıracak boyuta geldim artık. Neyse eşim işe gidecek bu hafta düzenli gidecek. Ben de saldırcam. NO KİLO nun gücü adınaaaaaa
İyiyim kuzum. Geldim. Bırakmam seni. Cuma günü eksileri kapıştırcaz
Yav Süpersin. Yapıcam dedin yaptın
Geldim geldim spor camiasına dönüş yapıyorum şu andan itibaren
Ooo bişey yokmuş bugün öne geçeriz artık
Ben artıyım ya tartıda( neden öyleyim bilmiyorum
Ben ben bu grupta sadece ben varımAaa ben de 2 tane reyyan var zannettim valla ahahahahhaherhalde yeni geldi ben kaçırdım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?