- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.441
Ben de yattığım yerden cardio yapıyormuş gibi hayal kuruyorum 2 puan verirsin herhaldeBen 3 bilemediniz 5 saat bir kardio yapmaya gidiyorum.aksama gelmezsem bilin ki gercekten yapmisimdir
Eveeettttttdönüşümüz muhteşem olacakkkkk
Vallaha kahkaha attımmmm. Allahtan evdr kimse yok.O pilatesi ben disinda patates olarak okuyan oldu mu acaba. Reyyan okumus olabilir belki
70,5 dedim hedefe yani %2,5 gibi bir şey
Benim de hevesim kaçmıştı sonra dedim ki deniz zıplarsa farkı kapatabilemeyiz kalk kızım pawMerak etme ben de 10 bin yapamamama keşke akşam 10 a kadar uğramasaydım. İptal edildiğini duyunca yarışın direk yatışa geçtim :)
O bi sır söyleyebilemem yarış iptal edilmiş olsa da senle yarışıyorum 9da müsaitsen buluşalımAcaba sen kaç yaptın hiç ondan bahsetmiyorsun 9999 mu
Ahhahaha çok güldümO pilatesi ben disinda patates olarak okuyan oldu mu acaba. Reyyan okumus olabilir belki
Zaten eşimin dalga konusu oldum iyice. Beterin beteri vardır napalım diye dalga geçiyor hep. Cnm sıkıldı diyince hadi sen bi yürü gel diyor. Diyor da diyor
İyi akşamlar canimmmIyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1 yagda yumurta 2 parca peynir 5 zeytin çay domates salatalik söğüş,siyez unundan 1 dilim ekmek.
Ara şekersiz türk kahvesi
Ögle 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek salata
Ara limonlu cay 2 tane pizza kraker
Aksam taze fasulte yogurt
2litre su
7000 adım.Cherry Mom
Sen kolunu ne kadar çalıştırıyorsun benim bölgeselin 1000 tanesi çoğu zaman kol oluyor. Ne zaman toparlar sence :)Baksaniza su kaslara
Allah'ım bugun tipimi görmeliydiniz kahve iciyorum bardağı sehpaya koyarken kolum dikkatimi çekti kaslarım belirginlesmis ayyy ne güzel olmuş diyorum bardağı koyuyorn geri alıyorum koyuyorum geri alıyorumneyse bu aramızda kalsin
Okumadım kiiiiiEvet Reyyan okumusturda sen niye okudun git.yemek ye
2 aydır dambilla 200 300 o kadar ama sadece üst kısmı alt yine gevşekSen kolunu ne kadar çalıştırıyorsun benim bölgeselin 1000 tanesi çoğu zaman kol oluyor. Ne zaman toparlar sence :)
9 a randevulaştıysak ben de devam ediyorum o zaman güzelim. Yattığım yerde saat 9 olsun diye beklememem değil mi. Tamam hadi devam edelim o zaman yarın dinleniriz :)Benim de hevesim kaçmıştı sonra dedim ki deniz zıplarsa farkı kapatabilemeyiz kalk kızım paw
O bi sır söyleyebilemem yarış iptal edilmiş olsa da senle yarışıyorum 9da müsaitsen buluşalım
Ahhahaha çok güldüm
Benim de et kemikten ayrı gibi sallanıyor ya2 aydır dambilla 200 300 o kadar ama sadece üst kısmı alt yine gevşek
Ben 2 hafta üst üste hiç yapmadım bakalım devam edecek miyim bu kez2 aydır dambilla 200 300 o kadar ama sadece üst kısmı alt yine gevşek
Evet boş deri gibi oluyor bilmiyorum ki toparlayici krem falan birşey mi almak lazımBenim de et kemikten ayrı gibi sallanıyor yaderi gibi et de değil anlamadım
Ama ben sana yetişeyim diye 9 o sen yatsaydın9 a randevulaştıysak ben de devam ediyorum o zaman güzelim. Yattığım yerde saat 9 olsun diye beklememem değil mi. Tamam hadi devam edelim o zaman yarın dinleniriz :)
Ben daha bugün Cuma günkü kiloyu yakaladım neden boyle ödemlendim yaa
Bende dambil almayı düşünüyorum2 aydır dambilla 200 300 o kadar ama sadece üst kısmı alt yine gevşek
Canım benimkiler 1er kg lik iyi geliyor uzun süreli hareketlerde baya yakıyor kaslarıBende dambil almayı düşünüyorumbenim de sıkılaşmam lazım. Kaç kiloluk alsam bir öneriniz olur mu
Olmayacagiz canım bu hafta sarı kart tehlimemizde yok seni rahatca alacağız listeye guzel bir sayıyla gir inşallahBen de artıdayım. Böyle bir iki hafta kilo aşağı yukarı oynuyor sonra birden pat diye düşüyor. Tam sabır işi. O yükselme evresinde sabır gerekiyor ilte. Demoralize olmamak gerekiyor ama zor tabii
Yarından sonra eksi demek bu persembede kendini dinlendirip bakliyat ve sütlü ürünlerden.uzam durdun mu tamamdırBen daha bugün Cuma günkü kiloyu yakaladım neden boyle ödemlendim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?