Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şişirir mi ki ya? Bence çok etkili olmaz ama bilemediö

Ben de aynı durumdayım canım bugün cuma günkü kiloyu yakaladım. Ama sevindim dün artı çıkıyordum çünkü
İki gün üst üste bakliyat yedim bir de kaçamak günü yaptım ondan herhalde şu iki gün güzel bi sıkıp cumaya güzel bir eksi lazım şimdi
Ben eksideyim ama ben de listede değilim. Bunu yazıyorum ki listedeki rakibim azıcık gaza gelsin :)
Şuan benim gaz full rakibim
Hahaha ben de aynı şeyi belim için yapıyorum simitler baya azaldı ayna karşısında döne döne bir hal oluyorum belime bakarken hahahahahaha
Ben de artıdayım. Böyle bir iki hafta kilo aşağı yukarı oynuyor sonra birden pat diye düşüyor. Tam sabır işi. O yükselme evresinde sabır gerekiyor ilte. Demoralize olmamak gerekiyor ama zor tabii
Valla demoralize olmak gibi bir lüks bırakmadım kendime o kilolar gi de ceekkkkk
Yarından sonra eksi demek bu persembede kendini dinlendirip bakliyat ve sütlü ürünlerden.uzam durdun mu tamamdır
Aynen öyle canimm bir de erken yedim mi oohh
Ben onu yapsam daha da alırım herhalde bakliyat ve süt ürünleri hiç yaramiyor bana. O kadar da seviyorum bi de

Tamam tatlım öyle olsun sen daha iyi bilirsin
Aldigin program demi
Aynen canım bugün geberdim... Ben o 4 bin zıpzıpı yapmamalıydım.. hala acısı çıkıyor inşallah yarına geçer bakalım..

Ben yaptığım.icin söylüyorum 10000 kolay 15 bin sikinti ama bence sende yapabilirsin 10bini ağrı falan yapmiyorsa tabi

Daha önce 105 kg dan 63kg ya indigimde günde 10km yürüyordum tık demeden. ama simdi hastaligimdan dolayi göz damarlarim çok ince biraz fazla zorlansam sabaha kadar agridan uyuyamiyorum. buna da şükür

Haşlama olduğu için pek sıkıntı olmaz bence ekmek hakların yerine geçer
Ay aldım tarifi
Çok iyii

Tebrikler canım 🖐🖐
Herkes artık bugunden sonra eksiye gecer inşallah
Perşembe günü spor yapmıcam ben artı oluyo so
ne yiyorsun ki o diyette

Yemeyi artırdım dediğin bu muydu

Sabah
Yulaf ve meyve ( 1 tatlı kaşığı pekmez ile tatlandırılmış)

Ara
Sütlü kahve+yarım avuç kuruyemiş

Akşam
Tavuk sote
Salata
Ayran

Ara
2 hurma

Su 3 litre
Spor 15 dk cardio 30 dk pilates
1000 ip atlama
Şu yulafı hiç yiyemiyorum ya sadece şey yapınca yiyebiliyorum yulaf, muz, bitter çikolata karıştırıp fırında pişirince o da çikolatadan muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…