- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.461
İyi akşamlar canimmm
EvettttUmutumut82 den yes fiteeeee 70 puannnn hemen yazayım mazaallah unuturum flan
Eşim ve oğlum salonun ortasına örtü serdiler piknik yapiyorlar ben arkalarında bisiklet yapiorum
Ben yaptığım.icin söylüyorum 10000 kolay 15 bin sikinti ama bence sende yapabilirsin 10bini ağrı falan yapmiyorsa tabiAman kuzum unutma zaten zor yaptim. 10bin adim 15bin adım atanlara özeniyorum valla.
Aa bayılır yapayım hemenBizimkilerde bugün camasir sepetlerinden kayık yapip oklavalara ip baglayip balik tuttular.
Şişirir mi ki ya? Bence çok etkili olmaz ama bilemediöKizlar size bir sey daniscam ben ayran diyeti hiç yapmadım şu nohutlu bulgurlu olandan yapayım diyorum ama bakliyat beni cumaya sisirmesinkilo verenler nasıl verdi diyorum bir yandan da sizce ??
Birde sade ayran ve yanına hafif yemeklerle olanı var onu.mu yapsam
İki gün üst üste bakliyat yedim bir de kaçamak günü yaptım ondan herhaldeBen de aynı durumdayım canım bugün cuma günkü kiloyu yakaladım. Ama sevindim dün artı çıkıyordum çünkü
Ben eksideyim ama ben de listede değilim. Bunu yazıyorum ki listedeki rakibim azıcık gaza gelsin :)
Hahaha ben de aynı şeyi belim için yapıyorum simitler baya azaldı ayna karşısında döne döne bir hal oluyorum belime bakarken hahahahahahaBaksaniza su kaslara
Allah'ım bugun tipimi görmeliydiniz kahve iciyorum bardağı sehpaya koyarken kolum dikkatimi çekti kaslarım belirginlesmis ayyy ne güzel olmuş diyorum bardağı koyuyorn geri alıyorum koyuyorum geri alıyorumneyse bu aramızda kalsin
Valla demoralize olmak gibi bir lüks bırakmadım kendime o kilolar gi de ceekkkkkBen de artıdayım. Böyle bir iki hafta kilo aşağı yukarı oynuyor sonra birden pat diye düşüyor. Tam sabır işi. O yükselme evresinde sabır gerekiyor ilte. Demoralize olmamak gerekiyor ama zor tabii
Aynen öyle canimm bir de erken yedim mi oohhYarından sonra eksi demek bu persembede kendini dinlendirip bakliyat ve sütlü ürünlerden.uzam durdun mu tamamdır
Ben onu yapsam daha da alırım herhaldeKizlar size bir sey daniscam ben ayran diyeti hiç yapmadım şu nohutlu bulgurlu olandan yapayım diyorum ama bakliyat beni cumaya sisirmesinkilo verenler nasıl verdi diyorum bir yandan da sizce ??
Tamam tatlım öyle olsunOh süper eminim sahane yağ yakmissindir
Puan konusunda emin olamadım şöyle ki içimizde cardio yapanlar var herkesin yaptığı videoya harekete bakıp a bu hit bu normal falan demek lazım o da kılı kırk yarmak oluyorhit yapanın faydası puandan ziyade kendine zaten o yüzden 4 le devam edelim derim
Aynen canım bugün geberdim... Ben o 4 bin zıpzıpı yapmamalıydım.. hala acısı çıkıyor inşallah yarına geçer bakalım..Aldigin program demi
Ben yaptığım.icin söylüyorum 10000 kolay 15 bin sikinti ama bence sende yapabilirsin 10bini ağrı falan yapmiyorsa tabi
Haşlama olduğu için pek sıkıntı olmaz bence ekmek hakların yerine geçerBugünkü menüm
1 bardak sade kahve
Kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, peynir
Ara öğün ; 3 çilek, soda
Akşam ; 2 içli köfte, 1 bardak ayran ( Haşlamaydı, saat 17.00 da yenildi)
Yeşil çay, sade kahve , sade soda içerim artık hangisi olursa
Su pek içtiğim söylenemez, şimdi dayanırım 2 lt içerim en az hatta 3 te olabilir
Spor da sabah 300 adet zıpladım yarış var diye onu sayarmısınCherry Mom
inanın heryerim aşırı ağrıyor evde adım atamıyorum bacak kaslarım gerildi
Ay aldım tarifiSabah:
Az bi kıymalı yumurta+ domates+salatalık+ 5 zeytin+2 çilek+ 3 ceviz
Ara:
5 küçük kurabiye topu ( 1 yumurta +1 tatlı kaşığı bal+1 su bardağı hindistan cevizi +yarım çay bardağı süt karıştırıp fırında pişirdim) tadı çok güzel denemek isteyen olursa tatlı istegimi de giderdi
Akşam:
Haşlanmış tavuk+salata
spor: 45 dk bisiklet+ 30dk jilian +30 dk bölgesel ( bisiklet sabah yapıldı diğerlerine 1 saat sonra başlarım)
Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1 yagda yumurta 2 parca peynir 5 zeytin çay domates salatalik söğüş,siyez unundan 1 dilim ekmek.
Ara şekersiz türk kahvesi
Ögle 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek salata
Ara limonlu cay 2 tane pizza kraker
Aksam taze fasulte yogurt
2litre su
7000 adım.Cherry Mom
Perşembe günü spor yapmıcam benTebrikler canım 🖐🖐
Herkes artık bugunden sonra eksiye gecer inşallah
ne yiyorsun ki o diyetteKizlar size bir sey daniscam ben ayran diyeti hiç yapmadım şu nohutlu bulgurlu olandan yapayım diyorum ama bakliyat beni cumaya sisirmesinkilo verenler nasıl verdi diyorum bir yandan da sizce ??
Üstteki mesajımın sonunda uyumuş muyum napmışım cümlenin devamını getirememişimPerşembe günü spor yapmıcam benartı oluyo so
ne yiyorsun ki o diyette
Yemeyi artırdım dediğin bu muyduSabah
Domates soslu biber kavurması, 1 kk lor, domates salatalık ve bol yeşillik
Ara
sade kahve ve 4 hurma
Akşam
1 kase pulbiberli yoğurt ve yanında taze nane
3 litre su
3bin ip, 1500 bölgesel, 20 dk kardio, 3bin adım
Cherry Mom
kaptanımiyi aksamlar kızlar malum ben takımla ilgilenemiyorum bu süreçte emnis sizlerle çok ilgileniyor çok yoruluyor kaptanlık onun hakkı sagolsun
Azaltmaya geçmeliyim gibi düşündümYemeyi artırdım dediğin bu muydu
Şu yulafı hiç yiyemiyorum ya sadece şey yapınca yiyebiliyorum yulaf, muz, bitter çikolata karıştırıp fırında pişirince o da çikolatadan muhtemelenSabah
Yulaf ve meyve ( 1 tatlı kaşığı pekmez ile tatlandırılmış)
Ara
Sütlü kahve+yarım avuç kuruyemiş
Akşam
Tavuk sote
Salata
Ayran
Ara
2 hurma
Su 3 litre
Spor 15 dk cardio 30 dk pilates
1000 ip atlama
Azaltmamışın komple yememişinAzaltmaya geçmeliyim gibi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?