Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamda bunu sordum pamukçum.o kitaplarda bu travma nasil bulunur,bulunca hangi sozlerle atilir gibi tarifler varmi diye

Süpersin canım 50 dakika yürüyüştür insani olan. Biz pawlover ile kafayı yedik ama hemen anladık hatamızı :)
Sakalim yokkisonra bu sporlari yapamiycan az yap oz yap diyom,hele o minnoş varya o insallah o basagrilariyla bu ziplamalarin alakasi yoktur

Olmayacagiz canım bu hafta sarı kart tehlimemizde yok seni rahatca alacağız listeye guzel bir sayıyla gir inşallah

valla listeye girince daha bir asılacağım ben kendimi biliyorum. Listede olmayınca daha rahat takılıyorum çok sıkmıyorum kendimi. Hevesle bekliyorum.

Bence yemekli olanı düşün bakliyat illa bir şişiriyor.

Tamam tatlım öyle olsun sen daha iyi bilirsin

Aynen canım bugün geberdim... Ben o 4 bin zıpzıpı yapmamalıydım.. hala acısı çıkıyor inşallah yarına geçer bakalım..

ya ben bugün hiç durmadan 100 ip atladım az daha kalbim duruyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz 4000 zıp zıp falan. Sonrasında naaıl ayakta duruyorsunuz yahuuuu

Daha önce 105 kg dan 63kg ya indigimde günde 10km yürüyordum tık demeden. ama simdi hastaligimdan dolayi göz damarlarim çok ince biraz fazla zorlansam sabaha kadar agridan uyuyamiyorum. buna da şükür

Aaa bu neden kaynaklanıyormuş ki? Göz damarların nasıl ve neye bağlı olarak inceldi?

Şu yulafı hiç yiyemiyorum ya sadece şey yapınca yiyebiliyorum yulaf, muz, bitter çikolata karıştırıp fırında pişirince o da çikolatadan muhtemelen

pawcım nrmyn in yulaf çikolata tarifini dene mutlaka, harika oluyor. Kızım yemezdi o da yedi şaşırdım. nrmyn müsait olduğunda şu travmayı nasıl bulduğunu bana yazarsan sevinirim. Özelden de yazabilirsin, nasıluygun görürsen. Çalışmasını nasıl yaptığını merak ediyorum.

Bendee banada yazin

İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)

Deniz sen kesinlikle tanımlanamayan varlıksın bunu anladım ya da benim aklım falan yetmiyor anlamlandıramıyorum 10.000 zıplamayı falan Ya benim vücut hantallaşmış ama sporsuzluktan kesinlikle açılması gerektiğini bugün yoga yaparken anladım. Yogaya başlangıç videosu yaptım bir de bir şey yok yani... Normal şartlarda her halükarda başını dizine değdiren ben fazla havaya girmiş olacağım ki öyle bir yeteneğim kalmamış. Vücudumu açmaya çalışacağım bundan sonra her gün azar azar da olsa....

Bari cuma karşılığını alsak bu gazın :)
Ay inşallah ödemli çıkmayız
Süpersin canım 50 dakika yürüyüştür insani olan. Biz pawlover ile kafayı yedik ama hemen anladık hatamızı :)
Karantina çılgınlıkları mı yoksa özümüzde mi vardı
Sakalim yokkisonra bu sporlari yapamiycan az yap oz yap diyom,hele o minnoş varya o insallah o basagrilariyla bu ziplamalarin alakasi yoktur
Ben galibası baş ağrısının sebebini buldum susuzluk sanırım dün akşama kadar hiç su içmedim sonra liste yazcam diye 2 litreyi birden içtim bugün de listeye yazdım bari içeyim diye hala zorluyorum
Deneyeyim bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…