- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.501
YaaaaPatatese laf ettik onu kavuramiyor biber kavuruyor illa birsey kavuracak
Ben ertesi gün iyi eksi geliyodum ama cabuk geri geliyodu ve o gun sis oluyosun tabi@KuruPapatya nohut.yesil mercimek bulgurla yapılan tuzsuz bir yoğurt çorbası yapıp gün içinde onu iciyorsun
Bari cuma karşılığını alsak bu gazın :)Evet bence de bu gazla kalalım çok pis pert oldum
Hele bir at bakalımGun sonunda bugunkuleride ekleyeyim atayım canım listede olmasanda spor puanlarin ekleniyor ondan bağımsız
Dünkü sonuçlara göre yes fit bir tık önde
Tamda bunu sordum pamukçum.o kitaplarda bu travma nasil bulunur,bulunca hangi sozlerle atilir gibi tarifler varmi diyeNermincim sen kendi travmanı nasıl buldun ya? İşin en zor kısmı o bence. Gerisi o duyguyu boşaltmak ve sıradanlaştırmak zaten. Bunu da doğru vuruşlarla, kendi kendine yüksek sesle kendinde ki travmayı dile getirerek ve bunun senin için artık sıradan bir şey olduğunu kabul ettiğini, o duyguyla artık barıştığını sesli bir şekilde tekrarlayarak yapıyorsun. Timüs bezinin olduğu yerlere, dudak üstüne, gözlerinin aldında burnuna yakın olan yerlere ve başının üstüne parmak uçlarıyla basınç uygulayarak sözleri tekrarlayıp duygunu boşaltıyorsun.
Ama travmayı ben hipnoza giderek buldum mesela. Sen kendi kendine nasıl buldun?
Süpersin canım 50 dakika yürüyüştür insani olan. Biz3 kurusluk sporum var kimi etiketliyiim nereye yaziyim sasirdim50 dk.yuruyus,75 jamping jacks
Sakalim yokkiSüpersin canım 50 dakika yürüyüştür insani olan. Bizpawlover ile kafayı yedik ama hemen anladık hatamızı :)
Olmayacagiz canım bu hafta sarı kart tehlimemizde yok seni rahatca alacağız listeye guzel bir sayıyla gir inşallah
Kizlar size bir sey daniscam ben ayran diyeti hiç yapmadım şu nohutlu bulgurlu olandan yapayım diyorum ama bakliyat beni cumaya sisirmesinkilo verenler nasıl verdi diyorum bir yandan da sizce ??
Birde sade ayran ve yanına hafif yemeklerle olanı var onu.mu yapsam
Tamam tatlım öyle olsunsen daha iyi bilirsin
Aynen canım bugün geberdim... Ben o 4 bin zıpzıpı yapmamalıydım.. hala acısı çıkıyor inşallah yarına geçer bakalım..
Daha önce 105 kg dan 63kg ya indigimde günde 10km yürüyordum tık demeden. ama simdi hastaligimdan dolayi göz damarlarim çok ince biraz fazla zorlansam sabaha kadar agridan uyuyamiyorum. buna da şükür
Şu yulafı hiç yiyemiyorum ya sadece şey yapınca yiyebiliyorum yulaf, muz, bitter çikolata karıştırıp fırında pişirince o da çikolatadan muhtemelen
İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)
Ay inşallah ödemli çıkmayızBari cuma karşılığını alsak bu gazın :)
Karantina çılgınlıkları mı yoksa özümüzde mi vardıSüpersin canım 50 dakika yürüyüştür insani olan. Bizpawlover ile kafayı yedik ama hemen anladık hatamızı :)
Ben galibası baş ağrısının sebebini buldum susuzluk sanırım dün akşama kadar hiç su içmedim sonra liste yazcam diye 2 litreyi birden içtimSakalim yokkisonra bu sporlari yapamiycan az yap oz yap diyom ,hele o minnoş varya o insallah o basagrilariyla bu ziplamalarin alakasi yoktur
Deneyeyim bi ara
Bendee banada yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?