Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamda bunu sordum pamukçum.o kitaplarda bu travma nasil bulunur,bulunca hangi sozlerle atilir gibi tarifler varmi diye

şimdi neyi çözmek istediğini tam olarak bilmediğim için o cümleleri sen kuracaksın. dur şimdi eliptikteyim bir örnek yazarım ben duştan sonra sana. Kilo verme konusu örnek olsun. Onunla ilgili yazarım.

Bunu diil travmayi☺

Heee... hahahahah onu nrmyn yazacak travmayı nasıl bulmuş onu ben de merak ediyorum. Ben hipnoz yaptırdım orada çıktı ama bir sürü konu var her defasında da hipnoz yaptıramazsın çok ağır bir şey. Aylarca ağırlığını üzerimden atamadım çok yoruldum. Duygu boşaltma kısmını ben biliyorum ama travmayı kendi kendine nasıl bulduğunu ben de öğrenmek istiyorum. Nermincim aydınlanmak için seni bekliyoruz.

Aaa bu neden kaynaklanıyormuş ki? Göz damarların nasıl ve neye bağlı olarak inceldi?

Omiriligimde kacak vardi .beynimdeki bos sıvısı boşalmis .kafa içi basıncım arttigindan göz damarlarim zedelenmis. 3 sefer operasyon gecirdim yavas yavas toparlaniyorum.

Vaaaaavvvvv yesssss

Menüme kalpli smile koyup sonra da çekince dedim sonuçlar kötü gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…