Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hafta basinda baslayip denemek lazim bunyeye gore degisir. Bende sikinti olmuyor ama kimisinj sut yogurt kimisini bakliyat sisiriyor. Risk alma bildigin birseyi yap simdi sonra hafta basinda dene sonuca gore devam edersin. Bu arada ben koronadan ciktim ramazan psikolojisjne girdim gibj sanki bi daha yemek yiyemeyecekmisim gibi ozellikle de kahvaltida kendimj kaybetmenin esiginden donuyorum

Mantikli oyle yapayım
Aman canım sende dikkat et hiç gerek yok geri gitmeye

Sesli güldüm resmen

Şimdi bizim grup geride miyiz ileri de mi? Kaç fark var arada .. ben daha listede değilim ama benim de spor puanım ekleniyor mu
Gun sonunda bugunkuleride ekleyeyim atayım canım listede olmasanda spor puanlarin ekleniyor ondan bağımsız
Dünkü sonuçlara göre yes fit bir tık önde

Şu yulafı hiç yiyemiyorum ya sadece şey yapınca yiyebiliyorum yulaf, muz, bitter çikolata karıştırıp fırında pişirince o da çikolatadan muhtemelen
Ben alıştım tadına ya bazen pişirip lapasini yapıyorum bazen öyle sade üzerine meyve süt koyup yiyorum. Yumurtalı peynirli kahvaltıdan sıkılınca iyi seçenek oluyo ama bal ya da pekmezle tatlandiriyorum mutlaka

Ben de çok denedim de yok saman gibi geliyo barışamadık kendisiyle

dennisgo 8250 yapabildim her yanıma kas gevşetici sürüp yaticiğiiiim
İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)

İyi ki yatmamışım yoksa geçiliyormuşum. 7.500 ile yatıştaydım.. 10 bin yapmak amacıyla kalktım ama gerçekten olmadı. Son zıplama ile ancak 9 bin..fakat tam manyaklık tekrarı olmasın bence :)
Evet bence de bu gazla kalalım çok pis pert oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…