- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #343.561
Hahhaba valla öyle oldu gel masaj yapalımKoca yürekli paw sizin için bacaklarını feda etti
Kendine Çok yüklenmesen iyiydiYarın yatmamam lazım ki perşembe yatabileyim dua edin de kas gevşetici işe yarasın
Kendine Çok yüklenmesen iyiydi
Ben bence 3 günlük yaptım amaEvet yarın iki günlük spor yapıp Perşembe yatmak lazım ahahaha
GeldimHahhaba valla öyle oldu gel masaj yapalım
No kilooooo nerdesinizzz. Tek kaldım burdaaa
Hiiiç öyle oyunlara gelmeeemmKendine Çok yüklenmesen iyiydi
Tamam ben yarın 3 günlük yapayım sen yat dinlen
No kilooooo nerdesinizzz. Tek kaldım burdaaa
Vala şuan teksin canım kimse yokNo kilooooo nerdesinizzz. Tek kaldım burdaaa
Sen de bizdensin damlaEh akmasamda damlarim bende
Yarın walk mı vardı ilk sayfadaki spor listesi eskisi galiba unuttum şuanVala şuan teksin canım kimse yok
Bizim grupta da yarısı yapmamış zaten. 2 3 kişi pek yazmıyor zatenVala şuan teksin canım kimse yok
Ya sorma sizin grupta aktif olmayanlar var napcaz onları yaBizim grupta da yarısı yapmamış zaten. 2 3 kişi pek yazmıyor zaten☹
Bizim grupta da yarısı yapmamış zaten. 2 3 kişi pek yazmıyor zaten☹
Bilmiyorum ki o yüzden de ilerlemek güçleşiyorYa sorma sizin grupta aktif olmayanlar var napcaz onları ya
Sular da bosa akiyoooSen de bizdensin damlahe bu arada listeler seni çok özlemiş
Olsun daha çok lazım
Aktif olma sözü verip olmayanlara bir hafta daha şans verip çıkarsan mi napsanBilmiyorum ki o yüzden de ilerlemek güçleşiyor
Başucumda su varsa içeyim yoksa kalkabilemicemSular da bosa akiyooo
Bence karsilastirirsaniz pek fark yok bizde de aktifler var ama sağlık sorunu olan 2 arkadas var. Nermin umut bluue düne kadar iyi.spor yapıyordu bu aralar bıraktıBilmiyorum ki o yüzden de ilerlemek güçleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?