Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çociki olanlar, 153ü arayıp 5-2-2 yi tuşlayıp müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çocuklar adına kayıt yaptırınca eve 23 nisan süpriz kutu geliyomuş
AA yapalim Mehmet Emre bayılıyor kargolara
Gecen internetten oyuncak aldik kargocuyu rehin aldı o benim oyuncağım neden annemin adini soyluyorsun sen beni tanımadın mi diyor adama

Ya çok ilginç bende de ne oldu biliyor musun... 1 sene sonra bana hipnoz yapan terapistle buluştuk. Bu arada ben sabahları erken kalkamıyordum onu da çözmek istiyordum ama ne yaptıysam yokk sabah uyanmak istemiyorum ve bu durum beni çok zorluyordu. O 1 sene sonra ki kafede buluşmamızda ben terapiste, ya ben aslında uyanamama durumumla ilgili d çalışmak istiyorum derken şak diye travma aklıma geldi. İlkokulda sabahçıydım ve sabahın 6’sında uyandırıyorlardı beni asla kalkmak istemiyordum. Okula gitmekten nefret etmiştim resmen. Bak bu travma böyle trink diye kendiliğinden o anda çözüldü. Bunu bulduğum andan itibaren sabah 5’te 6’da falan uyanmaya başladım Hiç ayarım yok Ama işte ipucu sürmeyi bilmiyorum açıkçası.Neyin ne ile ilişkili olduğunu bilmek lazım ki iyi iz sürebilesin.... Notlarını paylaşman beni mutlu eder. Mesela kedi korkusu da var bende çok fazla olmasa da. Ettafımda dolanırken sorun yok ama dokunamam kediye ve allahımmmm illa ya benim masama ya benim sandalyeme atlar... Ama bak hiç es geçmez resmen hissediyorlar. En son oturduğum kafede yine kucağıma kucağımdan masaya zıpladığı anda kalkıp sandalyeyi devirdim ya yeter ama yaa bıktım diye Arka masamdakiler kahkahayla gülüyordu. Bende gülmekle ağlamak hissi ve sinir olmuşluk birbirine karıştı Hiç sekmez....

20.04.2020 5. Takim Menu Paylasimlari

Cherry Mom -Paylasim yapildi

Umutumut82 - Paylasim yapildi

C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi

kardelelen321 - Paylasim yapildi

pawlover - Paylasim yapildi

Tempus - Paylasim yapildi

melita09 - Paylasim yapilmadi

nrmyn - Paylasim yapilmadi

Mehfam - Paylasim yapildi

Calypso95 - Paylasim yapilmadi

Leyl-i-fer - Paylasim yapilmadi

K KuruPapatya - Paylasim yapildi

arasveannesi - Paylasim yapilmadi

B bluuee - Paylasim yapilmadi

birsevgi - Paylasim yapildi

_nazenince_ - Paylasim yapilmadi

dennisgo - Paylasim yapildi

balpamuk - Paylasim yapildi

U Umudumvar07 - Paylasim yapildi

Ceylansnn - Paylasim yapilmadi

hanmeli - Paylasim yapildi

Eline sağlık tatlım

Gönlünden ne koparsa benim içinde 3-5 yapıver o zaman

Sen merak etme paw en yüksek puanlılara bakacağım cınım

Çok da yapmasın da o benim rakibimm hahah şaka şaka yapsın tabi genel sıralamamız daha önemlii

Ahahahaha papatyanın içinde bulunduğu durum tam bir dilemma Papatyacım yapayım mı yapmayayım mı, hem rakibim hem ortim?

Tabi tabi paylasirim
.yeter ki hayata katkisi olsun..şifa olsun..kedi ve kopek korkusu fazlasi ile calisiyor baris muslu..bir kac yayinda denk geldim..ama pek orali olmamisim.simdi.hatirlayamadim cnm..ben cok severim kedi ve kopek bu nedenle.dikmat etmemisim sanirim

Sen merak etme paw en yüksek puanlılara bakacağım cınım

Ahahahaha papatyanın içinde bulunduğu durum tam bir dilemma Papatyacım yapayım mı yapmayayım mı, hem rakibim hem ortim?
Ahaha ona tam karar veremedim ama yap yaa yap senn orti oldugumuz durum daha önemli

E pawcım bu tabloya göre en yüksek puan, 4 puan ile Cardio ve Koşu. Cardiodan kasıt ne?
Eliptik dksı 3 puan Eliptikte bu ikisinden aonra en yüksek. Cardiodan kasıt ne onu öğrenirsem ona göre yaparım. pawlover Cherry Mom

Eklentiler

• CD1679D8-952E-4691-8E4D-45D408B804AD.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 23
Örnek video
Yanlış biliyosam Cherry Mom düzeltsin, misal koşu bandında normal tempoda yürürken 1-2 dk baya yüksek tempoya çıkıp sonra geri düşmek gibi gibi

Yayini dinlerken aceleyle tuttugum notlar..umarim anlasilir..
Yayini dinlemenizi tavsiye ederim canlar harika acilimlar yakalayabiliyor kişi

Eklentiler

• 20200422_003335.webp
    47 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200422_004123.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…