Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet sana 9 bile yazdığımı hatırlıyorum bugün 860 vay beeee

hanmeli bugün diyeti dağıttın galiba Neyse yarın toparlarsın. Yarın bugünü telafi etmek için karbonhidratı kessen iyi olur. Diyetisyenim bana bu şekilde telafi yaptırıyordu.

hanmeli bugün diyeti dağıttın galiba Neyse yarın toparlarsın. Yarın bugünü telafi etmek için karbonhidratı kessen iyi olur. Diyetisyenim bana bu şekilde telafi yaptırıyordu.
Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadım
Heh bu cezalık diyorum önüne fit kelimesi gelince neyse canım.diyorum.

Ah var ya o 1 günü boş bırakmasaydım geçmiştikresmen sorumluluk hissettim

Ah var ya o 1 günü boş bırakmasaydım geçmiştikresmen sorumluluk hissettim
Tam seni karşı takımdan sandım olur mu öyle şey iyi ki dinlenmişsin yazacaktım ki bizim takımın geride olduğunu hatırladım Olsun yarın da ben dinlencem olur öyle arada hissetme sorumluluk

Ya evet bu menüde bende çok kararsız kaldım neye ceza yazcagimi bilemedim ve oynamadım
Heh bu cezalık diyorum önüne fit kelimesi gelince neyse canım.diyorum.

Fit mit bir defa karbonhidratı çok fazla almış ve yağı abartmış hanmeli kuyunu kazıyorum şu anda

Tam seni karşı takımdan sandım olur mu öyle şey iyi ki dinlenmişsin yazacaktım ki bizim takımın geride olduğunu hatırladım Olsun yarın da ben dinlencem olur öyle arada hissetme sorumluluk

Ahahaha şu an daha da pişman oldum paw Dinlen de ödeşelim yoksa bu pişmanlık duygusu yakamı bırakmayacak. Senin yerine ne spor yapayım ekstradan pawım???

Nasıl yahu yattı mı bizim takım nasıl oldu bu ben yarın hiç bişey yapamam ölüyom

Zıpladım da noldu yine açmışlar arayı

yaaaaaaa Senin yerine ben yapacağım yarın söz! Daha çok çalışmam gerek. Ekstra ekstra spor yapacağım ama ne yapsam ki Dur ben puanlara bakayım en fazla puan neye veriliyormuşona göre yapayım

Pl
Canim mesaji yazdim ama gondermeyi unuttum..daha dogrusu tam o anda bizimkiler 4 gunluk yasagi hatirlatip markete gitmek icin beni pistaladilar..telefon da almiyorum yanima..kalmis oyle nolur kusura bakma..
O gunki yayinda aldigim notlari bulup paylasmaya niyetliyim sizlerle..
Yayinda dinledigim.kadariyla anladiklarimdan yola cikarak buldum tramvayi..ancak bu bir tramva..neticede bir suru tali tramvalar da var..uzerinde daha calisilmali bana sorarsan..
Ancak insan niyetine girerse ve o hastalik ya da korku ya da herneyse o rahagsiz eden durum onun ana tetikleyicisini bilirse kapilar aciliyor..

Mesela kilonun tramvalarindan birisi kizginlik ofke idi..ben de baris muslunun gosterdigi sekilde bingildak bolgesi ve boyundaki 2 kemik bolgesine vuruslar yaoarak baya bir sordum..nerde kime kizdim hadi bul bul diyerek..beyin bi yerde ariyor o hatirayi..ve bu hatira gozume serildi..

yaaaaaaa Senin yerine ben yapacağım yarın söz! Daha çok çalışmam gerek. Ekstra ekstra spor yapacağım ama ne yapsam ki Dur ben puanlara bakayım en fazla puan neye veriliyormuşona göre yapayım
Gönlünden ne koparsa benim içinde 3-5 yapıver o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…