Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vay arkadaş canımız çıktı no kilo kazanacak diye olduramadık mı şaka bir yana bu motivasyon bana iyi geldi hızlı gelen hızlı gider mantığı ile bu sporlar 7 leri kötü bir kabustu diye bir an önce geride bırakmak için güzel bir araç oldu bana.
spor yapan herkesi tebrik ederim umarım bugün tartıda karşılığını alırız.

Ahh Bi kaç gündür bende yapamadım tabi spor

Tebrikler yes fit ve ayrıca tebrik ederim dennisgo

Ya ben 66.5 i gordum ama sahurun etkisi varmidir biraz beklesem mi diye dusunuyorum

Arkadaşlar diyetisyenime sordum. Son zamanlarda sporu ve diyeti çok iyi yapmama rağmen rakamsal azalma olmuyor hatta bazen artış oluyor kilomda. Bunun sebebi ne olabilir dedim. Cevabını fotoğraf olarak yolluyorum size. Bu arada ben gözle hissediyorum bende ki daralmayı diyorum ya hep. Haftada 1 mezura ile ölçü al dedi. Artış olsa bile yap azaldıkça ölçüler değişiyor sonuçta. Bir ara biz bu ölçüleri de tutuyorduk Cherry Mom Vücut ölçülerini kaydettiğimiz bir grafik var mı hala?

Bu arada ben kendime güvenemedim tansiyonum çok düşük olduğu için oruç tutamadım bugün. Kilo bildiririmimi yapabilirim. Tutmayı istiyorum ama geçen sene de çok fireli gittim. Tansiyonum yerle bir oluyor yatağa yapışıyorum resmen. Küçücük bir şey bile olsa tansiyonumu ve kan şekerimi dengeleyecek bir şey atmam gerekiyor ağzıma. Geçen sene böyle çok zorlandığım için bu sene hiç başlamasam diye düşündüm açıkçası. Dün tutarım diyordum ama bugün bir kez daha anladım tutamayacağımı. Kendime güvenemiyorum. Çocukta var tabii düşük tansiyon yanında o daha beter tansiyonumu düşürüyor zaten

Eklentiler

• 73525257-1A64-43C9-959C-F6E69561D7D0.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…