- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #344.561
Çokkkk geçmiş olsun canim. Suyu bol içİlaç aldım daha iyiyim ama yatacağım yine iftar bile yapamadım sayılır uyumadan bir bakayım dedim
Yat dinlenİlaç aldım daha iyiyim ama yatacağım yine iftar bile yapamadım sayılır uyumadan bir bakayım dedim
Şükür cnm inşallah tekrarlamaz. Geçmiş olsun, dikkat et kendineİlaç aldım daha iyiyim ama yatacağım yine iftar bile yapamadım sayılır uyumadan bir bakayım dedim
Ee kızlar nasılsınız iftar sonrası. Ben çorba ve 2 kaşık gülcacığı yemeği yedim. Bomba gibiyim hemen sofrayı kaldırdım bulaşıkları yıkadım. Karbonhidrat yemediğim için çok dinç hissediyorum. Mayışıp kalmadım.
Ekmek, pilav, makarna yeyince bende pert oluyordum şu anda şükür çok iyiyim. Sadece reglim yakın ve şu anda inanılmaz tatlı istiyorumBende sadece 1 dilim ekmek yedim ama sanki üstümden kamyon gecmis gibi.
Olur bence hatta yeni saatler belirleyip konuşmak lazım takım olarakYarışın süresini uzatsak olur demi 10 değil de 12 falan olsabirsevgi
CanımmKlasik regl dönemi hepimiz demoralize oluyoruz ama biliyorsun ki regl bitince 2-3 kg birden gidiyor. Demoralize olunca başa dönüp yeniden kısır döngüye giriyoruz enerjini düşürme geçici bir şey için. Senin enerjin bize de iyi geliyor hem.
Ekmek, pilav, makarna yeyince bende pert oluyordum şu anda şükür çok iyiyim. Sadece reglim yakın ve şu anda inanılmaz tatlı istiyorum
Helaall kızlarBende iftar sonrasi ilk defa bu kadar enerjik hissediyorum kendimi :) Her ne kadar canim tatli biseyler istese de yemeyecegim
Daha iyiyim canım çok sağolCherry Mom nasıl oldun canım?
Ben yürümeye yeni başlayabildim daha. Sahura kadar sürsün bence deOlur bence hatta yeni saatler belirleyip konuşmak lazım takım olarak
Cherry Mom menü bildirimi yine aynı saatlerde olabilir mesela bu gece sahur yapıp sonra yarın akşam iftardan sonra ikisini bir yazabiliriz ama spor saatlerini biraz ileri almak lazım ben daha şuan yapıyorum mesela spor
Umut bildirim yapsaydi yırtıyormusuz sonunculuktan şansE sonuncuyuz sanki
Kizlar bazıları üzüntüden ya da stresten iştahsız olur ben stresle coşan kontrol edilemeyen turdenim......
Süper inan okudum senin stresin, beni daha bı üzdü ve bu hafta kendimi biraktim diye daha çok kızdım ...
Benimde benimdeBurdayim canim bugün hayatimin kabusu oldu bu telefon .
Sağol canım evet içtim susuzluk başıma iş açıyor zatenÇokkkk geçmiş olsun canim. Suyu bol iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?