Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam kizlar 12 olsun mantikli

Tutcam kız iftara yemek yapmaya gidecekken uyumuşum iftara yarım saat kala uyandım da onu diyorum
Aaa aslında bi wp grubu şart bize, birbirimizi caldirmak dürtmek falan lazım arada
Ne yedin iftarda atıştırmak zorunda mı kaldın daha hiç bişey yemedin mi

❤ Ne demek canım sen kendi emeğin ve istikrarınla girdin listeye veeee bu sefer mezun olmadan çıkmak yookkk adaşım izin hakkın 0 :)))

Yaa sağol adaşım. Başaracağım bu defa içimde öyle bir his var çok kararlı olduğumu hissediyorum. Sizin enerjiniz ve motivasyonunuz da süper. Hep birlikte yaptığımız yarışlar ve birlik olma iç güdümüz bana çok iyi geliyor. Hadi bu hafta da bitirelim bu işi!

Aynen canım yarış falan işin zevki aslında mecburiyet değil kim ne yaparsa kendisi için yapıyor. Yarış daha fazla aktif olmamızı sağlıyor. Mesela bugün yarış olmasa 12 ye kadar oturup sonra spor sonra sahur yapıp yatacaktım ama yarış olduğu için oturmuyorum. Yarış seysinden galiba oruç sonrası miskinlikte yok ben de. Ayrıca bu ramazanı herkes evinde kendi halinde geçireceği için davetler vs olmayacak gelen giden olmayacak o yüzden spor yapmamıza engel bir durum yok tabi küçük çocuğu olanlar falan için durum farklı

Bu hafta yeniden dipden zirve yapma vakti ne manyak bir takımız arkadaş ya sondayiz ya derecedeyiz ortasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…