Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım eline sağlık ne guzel yapıyorsun listeyi icim açıldı 😍

Kizlar menüleri aksatmayalim ramazan riskli olabilir o yüzden menü yazmayı asla birakmamaliyiz
arasveannesi arasveannesi @melita09 kizlar sizde işe güce gitmediginiz günlerde mutlaka yazın tamamen yazmamazlik olmasin..
Ok canim ... Benim minikler cok yoruyorlar ve depresyon halim beni dibe çekti ve bu kilomada yansıdı...inşallah bu hafta güzel sonuç alirim

kardelelen321 kardelelen321 yeni takipçim😂😂 valla benim reglimin bittiği bir hafta olacak ona göre 👀👀👀💪🏻😂😂😂

73.6 ydim 72.9 u görmeyi hedefliyorum bu hafta
Acaba biraz yüksek mi tutsam 72.5 falan mı desem,🤔🤔🤔
Oooo rakip çok dişli :KK11:

Kocam şekilli bi köfte yapmış biraz kaçamak olcak çünküsü az yağda kızartmış 🙈 bi de ben pide yaptım cezalara boğ beni 🤣 Cherry Mom Cherry Mom
Yaa bugün bende kıymalı pide yaptım.

Bugün kızımın doğum günü... Bugün müsaade isteyip yarın tam gaz devam edebilir miyim
Kızının doğum günü kutlu olsun canım

Bugün aldığım kalori 1354 kalori. Yaktığımı da hesaplarsak baya iyi bir gün geçirmişim.👍🏻 Darısı diğer günlerime.🤩 Cherry Mom Cherry Mom pawlover pawlover kardelelen321 kardelelen321
Çok iyi başladın canım maaşallah. İnşallah bu azimle güzel eksiler göreceksin. 👍👍👍👍

Yaa çok eğlenceli gözüküyo 🤩
Süper bişey ama ben bunu tvde görmüştüm çok yukarı zıplatıyordu. Evin içinde olmaz sankii. Tavana çarpa çarpa 😆😆😆

Oooo rakip çok dişli :KK11:

Yaa bugün bende kıymalı pide yaptım.

Kızının doğum günü kutlu olsun canım

Çok iyi başladın canım maaşallah. İnşallah bu azimle güzel eksiler göreceksin. 👍👍👍👍

Süper bişey ama ben bunu tvde görmüştüm çok yukarı zıplatıyordu. Evin içinde olmaz sankii. Tavana çarpa çarpa 😆😆😆
Valla bu rakip yarın ipin ucunu eline aldı aldı, yoksa kaçacak 🙈🙈🙈

Valla bu rakip yarın ipin ucunu eline aldı aldı, yoksa kaçacak 🙈🙈🙈
Artık almak lazım canım. Ben de yarın adam akıllı yapıcam sporumu. Bugün çok zor geçti gözüm karardı, elim ayağım boşaldı. Bilmiyorum niye. Sahurda Yeşil çay içtim diye olmuş olabilir. Gece 2 defa tuvalete kalktım. Vücut aşırı susuz kaldı sanırım o yüzDen

Artık almak lazım canım. Ben de yarın adam akıllı yapıcam sporumu. Bugün çok zor geçti gözüm karardı, elim ayağım boşaldı. Bilmiyorum niye. Sahurda Yeşil çay içtim diye olmuş olabilir. Gece 2 defa tuvalete kalktım. Vücut aşırı susuz kaldı sanırım o yüzDen
Aa olabilirr 🙄 dikkat et canım iftardan 1 saat sonra falan iç öyle spor yap. Sahurda da biraz yoğurt yemeni tavsiye ederim mideyi çok rahatlatıyor 🙏🏻
Benim bu ay regl sürecim sıkıntılı geçti. 3 gün tatlı diye kivrandim ama iyi atlattım şükür 🙄 artık yarın kaldığım yerden devam, sporu sadece bugün yapmadım ama günlerdir yapmıyormus gibi hissettim ne kadar alışmış vücut harekete 😍

Aa olabilirr 🙄 dikkat et canım iftardan 1 saat sonra falan iç öyle spor yap. Sahurda da biraz yoğurt yemeni tavsiye ederim mideyi çok rahatlatıyor 🙏🏻
Benim bu ay regl sürecim sıkıntılı geçti. 3 gün tatlı diye kivrandim ama iyi atlattım şükür 🙄 artık yarın kaldığım yerden devam, sporu sadece bugün yapmadım ama günlerdir yapmıyormus gibi hissettim ne kadar alışmış vücut harekete 😍
Bende de öyle oldu ya ramazan gelince hareket etmedim bugün edince bi rahatlık oldu insan alışıyo gerçekten

Evet canım vücut alışınca istiyo sürekli. Spor aslında hem ruha hem bedene iyi geliyo, hiç bırakmamak lazım da işte bi depresyon hallerine girince sürdüremiyorum ben.

Günaydın 5. takımm!

Cherry Mom Cherry Mom canım hayırlı olsun kaptanlığın çok sevindim bu işi layığıyla yapacağına inancım tam :KK200:

toplight toplight kaptanım paylaşım alanında da konuşulmuş, ayrılmayacağını bildiğim için ona da ayrıca sevindim :KK200:
Çok teşekkür ederim kaptanım günaydın ❤️❤️ nasılsın ?

25.04.2020
Sahur
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Peynir
  • 4 zeytin
  • Domates salatalik
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • Yeşil çay
İftar
  • 1 tane kıymalı pide (hamuru çok inceydi)
  • Ayran
  • 2 top dondurma (tatlı krizi 😞) (gelsin cezalar)
2 lt su Cherry Mom Cherry Mom @Tempus
:))) Kacamaklilar kervanına sende katıldın kuzum.🙈🙊 Dün sozlesmisiz gibi herkes kaçamak yapmış ama sporunu da yapmış sende o eksik 🙈 spor olmadığı için sana cezam 50 puan :duduk:

Back
X