Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ya bu aralar benim menüleri daha sıkı takip edin olur mu
Sanki kendimi durduramiyormuş fazla yiyormuş gibi hissediyorum.
Ben en ufak detayı dahi yazcam. Normalde yesilcaydir kahvedir sodadir kefirdir bazen unutuyorum yazmayı.
Her şeyi yazcam bi degerlendirin gerekirse uyarın olur mu

Bugün kü menun gayet iyi bence. Pilav la patates beraber olmazdı onuda tadımlık tatmissin sıkıntı yok

Ben bakıyorum hiç bir sıkıntı yok kuzum iyi sahurda 2dilim ekmek çok değil

Kızlar ben bugün kaçamağın dibine vurmak istiyorum. Bir haftayı geçti hala lavaboya çıkamadım. Tıka basa yemek yemek istiyorum
Benlm ni arkadaşta öyle canım.. en son magnezyum sülfat işe yaradı onda.. ama ne hikmetse ne zaman kaçamak yapıp çok yerde çok mıçıy sen de ye ye ooooh
@Ceylansnn bu arada ben sarmayı.yemekten saymaz löp löp yerdim takı bir tanesinin 92 kalori olduğunu ogrenene kadar sen 92*20 1840 kalori sadece sarmalardan almışın
Ney dedinnnnn 92 mi kız bir tane mi emin mıısn bir porsiyon olmasın o
Ah canım aynı şey bana de geçerli olsun kızlarrr yiyom ben yiyom neden doymuyom.. Allah'ın relgim bitsede oruç tutsam ya

Size çekici k güzel bir puding tarifi vereyim...

10 tane gün kurusu
3 YK kakao 3 YK yulaf
500 Gr süt

Güzelce kaynatıp bile blendır yapın ben sıcak sıcak yerim.. içine ceviz fındık artık canınız ne isterse koyabilirsiniz

Bazen de sütün içine minik minik kuru kayısı incir hurma ve irmik koyup pişiriyorum o da güzel oluyor

Doğru canım 1 adet
Anam kız yemme bir daha ben sarma .. bitti bu kadardı aşkımız zaten ben sarma hiç uğraşamam ya.. misafirlikte verdi geçen gün arkadaş hadi bulmuşken yiyim dedim.. bir dahaaa ooooo anca kv sarar öyle yerim kız bir elma bile 90..pehpeh

Çok doğru bende hiç fazla yemek yapmam yapamam zaten oğlum bırakmıyor.ama biraksada yapmazdim kendime vakit ayirirdim 5 çeşitte olsa 2 çeşitte doyacaksin işte
Yok ya o zaman emre gibi cok darliyodu beni yemek yemezdi cesit cesit yapip kandırmaya çalışırdım ,oda hep onu eyliyim isterdi.
5 yaptim ama herkesin bi siparisi vardi,simdi 2 gun rahatim zaten oruc herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…