- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.141
Bugün kü menun gayet iyi bence. Pilav la patates beraber olmazdı onuda tadımlık tatmissin sıkıntı yokKızlar ya bu aralar benim menüleri daha sıkı takip edin olur mu
Sanki kendimi durduramiyormuş fazla yiyormuş gibi hissediyorum.
Ben en ufak detayı dahi yazcam. Normalde yesilcaydir kahvedir sodadir kefirdir bazen unutuyorum yazmayı.
Her şeyi yazcam bi degerlendirin gerekirse uyarın olur mu
Ben bakıyorum hiç bir sıkıntı yok kuzum iyi sahurda 2dilim ekmek çok değilKızlar ya bu aralar benim menüleri daha sıkı takip edin olur mu
Ben en ufak detayı dahi yazcam. Normalde yesilcaydir kahvedir sodadir kefirdir bazen unutuyorum yazmayı.
Bu tatlıyı 2018.de burada öğrenmistim çok sevmiştim.yine yapayım hatırlattınincir uyutması (sütlü, şekersiz, incirli muhallebi denebilir)
Bugün kü menun gayet iyi bence. Pilav la patates beraber olmazdı onuda tadımlık tatmissin sıkıntı yok
Ben bakıyorum hiç bir sıkıntı yok kuzum iyi sahurda 2dilim ekmek çok değil
Offf.olsada yesemn
Bana da bugün arkadaş söyledi bende deneyeceğim bi çok güzel dedi şeker falanda yok için deBu tatlıyı 2018.de burada öğrenmistim çok sevmiştim.yine yapayım hatırlattın
Yok.yok sut incirBana da bugün arkadaş söyledi bende deneyeceğim bi çok güzel dedi şeker falanda yok için de
Iftara yapalım tatlı yemeyi özledim ben yaYok.yok sut incir
Benlm ni arkadaşta öyle canım.. en son magnezyum sülfat işe yaradı onda.. ama ne hikmetse ne zaman kaçamak yapıp çok yerde çok mıçıyKızlar ben bugün kaçamağın dibine vurmak istiyorum. Bir haftayı geçti hala lavaboya çıkamadım. Tıka basa yemek yemek istiyorum
Ney dedinnnnn 92 mi@Ceylansnn bu arada ben sarmayı.yemekten saymaz löp löp yerdim takı bir tanesinin 92 kalori olduğunu ogrenene kadarsen 92*20 1840 kalori sadece sarmalardan almışın
Ah canım aynı şey bana de geçerli olsun kızlarrrKızlar ya bu aralar benim menüleri daha sıkı takip edin olur mu
Doğru canım 1 adetNey dedinnnnn 92 mikız bir tane mi emin mıısn bir porsiyon olmasın o
Anam kız yemme bir daha ben sarma .. bitti bu kadardı aşkımızDoğru canım 1 adet
Aynen aynenBizde de aynı çocukla evde cildirmaca
Ayyy harikaaaOfff.olsada yesemn
2 Malzemeli İncir Uyutması Yapımı (videolu) İncir Uyutması Yapımı (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #2657705
Yok ya o zaman emre gibi cok darliyodu beni yemek yemezdi cesit cesit yapip kandırmaya çalışırdım ,oda hep onu eyliyim isterdi.Çok doğru bende hiç fazla yemek yapmam yapamam zaten oğlum bırakmıyor.ama biraksada yapmazdim kendime vakit ayirirdim 5 çeşitte olsa 2 çeşitte doyacaksin işte
12 ye kadar canım ama 12 bucuga kadar bekliyorum geneldeYarış kaça kadar olacak ona göre hareketleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?