- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.261
Rekabet olunca cirkinlesiyorum benliste çok uzundu ben sadece keki ve simidi gördüm simidin çeyrek olduğunu tok karnına okuyunca idrak ettim
Atladıkça alışıyorsun bende daha fazla zıplayabilirdim ama sonrası çok kötü oluyor ayağım ağrıyor 2 hafta cekiyorum onu normalde 1200 atliyordum 2 gün olduğu zaman şimdi 1 e düştü diye 2000 yaptım. Bir de söylemesi ayıp ama ip atlarken altıma kaçırıyorum ben sizde de oluyormu böyle şeylerYa siz şakasınız gerçekten.
Yemin ediyorum bacaklarımdaki kaslar koptu falan zannettim 1000 zıp zıp a. Ne eğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum. Siz şu an evde ördek yürüyüşü yapıyorsunuz ya da emekliyorsunuz muhtemelen
Hayır her şeyi geçtim şimdi yattım. Popomu sağdan sola döndürürken popom bacaklarım felaket acıyor. Nasıl uyuyorsunuz bi bana da deyin hele??
Onuda artık yarınki iftardan sonraHahahah bu da iyiydi ama ev yapımı susamsız simit olduğunu da atlamışsın
Atladıkça alışıyorsun bende daha fazla zıplayabilirdim ama sonrası çok kötü oluyor ayağım ağrıyor 2 hafta cekiyorum onu normalde 1200 atliyordum 2 gün olduğu zaman şimdi 1 e düştü diye 2000 yaptım. Bir de söylemesi ayıp ama ip atlarken altıma kaçırıyorum ben sizde de oluyormu böyle şeyler
Hep sonradan sonradan geliyor aklım başımaHahahah bu da iyiydi ama ev yapımı susamsız simit olduğunu da atlamışsın
Ben de olmuyo doğumdan sonra olabiliyo diyolar ya öyle bişi olmasınAtladıkça alışıyorsun bende daha fazla zıplayabilirdim ama sonrası çok kötü oluyor ayağım ağrıyor 2 hafta cekiyorum onu normalde 1200 atliyordum 2 gün olduğu zaman şimdi 1 e düştü diye 2000 yaptım. Bir de söylemesi ayıp ama ip atlarken altıma kaçırıyorum ben sizde de oluyormu böyle şeyler
Bende sürekli oluyor bu zıplamalı şeyler de her 50 ziptan sonra tuvalete gidiyorum. Normalde 100 falan atlayabilirim şimdi ama bu yüzden atlayamiyorumBende geçen olduydu bu aralar hiç olmuyor niye bilmem takipteyim
Bilmiyorum ki neden oluyor.Ben de olmuyo doğumdan sonra olabiliyo diyolar ya öyle bişi olmasın
Ben olsam tam yerdim oda tam yemiştir dedimOnuda artık yarınki iftardan sonraşuan tam tok değil
Ped kullan canım ben öyle yapmıştım.yoksa çok sıkıcı kilo verdikçe oralarda mi sarktı neBende sürekli oluyor bu zıplamalı şeyler de her 50 ziptan sonra tuvalete gidiyorum. Normalde 100 falan atlayabilirim şimdi ama bu yüzden atlayamiyorum
Kahrolası cadaloz karilarBen Bi 50 tane yaptım canım ama aşağıdaki komşudan şikayet geldi cadaloz karı sinir etti beni bende yürüdüm kuzum
Hahaha canımmm ben de ilk zipladigimda çok zorlandım ama yavaş yavaş kademeli olarak arttırdığında zorlanmiyorsun bir de ben hepsini peşpeşe yapmıyorum sabahtan itibaren yavaş yavaş 500, 500 biriktiriyorumYa siz şakasınız gerçekten.
Yemin ediyorum bacaklarımdaki kaslar koptu falan zannettim 1000 zıp zıp a. Ne eğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum. Siz şu an evde ördek yürüyüşü yapıyorsunuz ya da emekliyorsunuz muhtemelen
Hayır her şeyi geçtim şimdi yattım. Popomu sağdan sola döndürürken popom bacaklarım felaket acıyor. Nasıl uyuyorsunuz bi bana da deyin hele??
Bende sürekli oluyor bu zıplamalı şeyler de her 50 ziptan sonra tuvalete gidiyorum. Normalde 100 falan atlayabilirim şimdi ama bu yüzden atlayamiyorum
Kullanıyorum ondan da tasiyor. Bir sorun var belli ki şu günleri atlatırsak kadın doğuma gideceğim bir.Ped kullan canım ben öyle yapmıştım.yoksa çok sıkıcı kilo verdikçe oralarda mi sarktı ne
A o kadar mi git canım o halde tabi. daha bu isler için çok genciz ya amanKullanıyorum ondan da tasiyor. Bir sorun var belli ki şu günleri atlatırsak kadın doğuma gideceğim bir.
O cadaloz bide benim dayımın karısı olacak 12 senedir bütün sülale küs çok haklılar küsmek kalmaklaKahrolası cadaloz karilar
Hahaha canımmm ben de ilk zipladigimda çok zorlandım ama yavaş yavaş kademeli olarak arttırdığında zorlanmiyorsun bir de ben hepsini peşpeşe yapmıyorum sabahtan itibaren yavaş yavaş 500, 500 biriktiriyorum
Ya kızlar benim doğum günüm inşallah pasta kek yollayan olmaz herkesi uyardım ama bana bol yeşillik yollayın dedim bakalım sabah görücem artıkHöfff gene çok güldüm yatıyorum size doyum olmaz
Yarın adam gibi menülerle gelin topugunuza sıkarpawlover
Doğum günün kutlu nice fit yaşlaraYa kızlar benim doğum günüm inşallah pasta kek yollayan olmaz herkesi uyardım ama bana bol yeşillik yollayın dedim bakalım sabah görücem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?