Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Atladıkça alışıyorsun bende daha fazla zıplayabilirdim ama sonrası çok kötü oluyor ayağım ağrıyor 2 hafta cekiyorum onu normalde 1200 atliyordum 2 gün olduğu zaman şimdi 1 e düştü diye 2000 yaptım. Bir de söylemesi ayıp ama ip atlarken altıma kaçırıyorum ben sizde de oluyormu böyle şeyler

Bende geçen olduydu bu aralar hiç olmuyor niye bilmem takipteyim

Ben de olmuyo doğumdan sonra olabiliyo diyolar ya öyle bişi olmasın

Ben Bi 50 tane yaptım canım ama aşağıdaki komşudan şikayet geldi cadaloz karı sinir etti beni bende yürüdüm kuzum
Kahrolası cadaloz karilar
Hahaha canımmm ben de ilk zipladigimda çok zorlandım ama yavaş yavaş kademeli olarak arttırdığında zorlanmiyorsun bir de ben hepsini peşpeşe yapmıyorum sabahtan itibaren yavaş yavaş 500, 500 biriktiriyorum

O cadaloz bide benim dayımın karısı olacak 12 senedir bütün sülale küs çok haklılar küsmek kalmakla

Höfff gene çok güldüm yatıyorum size doyum olmaz
Yarın adam gibi menülerle gelin topugunuza sıkar pawlover
Ya kızlar benim doğum günüm inşallah pasta kek yollayan olmaz herkesi uyardım ama bana bol yeşillik yollayın dedim bakalım sabah görücem artık

Ya kızlar benim doğum günüm inşallah pasta kek yollayan olmaz herkesi uyardım ama bana bol yeşillik yollayın dedim bakalım sabah görücem artık
Doğum günün kutlu nice fit yaşlara inşallah yollamazlar lokmanı sayıyomuş gibi olmasın ama kek makarna sarma zaten çok kaçamak yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…