- 23 Mart 2016
- 30.931
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.621
Sahur yapmak dezavantaj değil mi ye yatYa ben de o durumu hiç reglmiş gibi davranmayarak çözdüm haha
Eşimle beraber sahur yapıyorum eşimle beraber iftar yapıyorum gün içinde suyumu içiyorum amave spor yapıp çok kazinirsam da bir minik ara öğün.bittiii
Hem alışsın diye hem de bizim uyku düzeni pertSahur yapmak dezavantaj değil mi ye yatvücut alışsın diye mi yapıyorsun eşine eşlik etmek için mi ☺
Ha bu arada biz doğuda oldugumuz için sahuru 2 buçukta 3te bitirmiş oluyoruz. İftar da saat 7 deHem alışsın diye hem de bizim uyku düzeni pertçalışma saatleri değişti artık daha fazla evde oluyo.
Sabah 5 lere 6 lara kadar dizi izleyip öğlene kadar uyuyoruz
O yüzden sahurda ufak da olsa bir şey atistiriyorum.
Uyandığımda günlük işler varsa onları yapıyorum sonra spora geçiyorum. Sonra ufak bi ara öğün. İftar vaktinde de yemek
Ahh umarim tatlimmmGayet güzel menüsporuda sonradan ekledin şahane bu hafta güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum senden inşallah ❤
Himm e iyii canım hemende yatmadiginiz için seni etkilemez zaten gordum azıcık yiyorsun :)Ha bu arada biz doğuda oldugumuz için sahuru 2 buçukta 3te bitirmiş oluyoruz. İftar da saat 7 de
:)) Bakalım ne kadar böyle gidecekHimm e iyii canım hemende yatmadiginiz için seni etkilemez zaten gordum azıcık yiyorsun :)
Biliyorum, farkındayım kuzum. Yapamadım Bi kaç gün verimli şekilde. Ama elimde olmayan sebeplerden ötürü oldu. Bugün yapmaya çalışcam inşallahEki Görüntüle 2626735
no kilooo haydi biz yarışmak istiyoruz böyle hiç zevkli olmuyor
sporu olmayan ve çok az olan arkadaslarimdan yaklaşan cuma gunu için daha fazlaa katilim bekliyoruz
Biraz zorluyor bu günlerde hayat. Sağol düşündüğün içinYaa bir de halsizlik varsa telefona bakmayı kafa kaldirmiyor dimisende genel bir sessizlik görüyorum bu ara canım iyi misin?
Ramazandan sonra artık şuan pek duzelmeyebilir:)) Bakalım ne kadar böyle gidecekdüzeltmek lazim uykuyu
Eğer gücün varsa sen buraya odaklan canım iyi.gelir spor yapmak motive oluyorsun hemBiliyorum, farkındayım kuzum. Yapamadım Bi kaç gün verimli şekilde. Ama elimde olmayan sebeplerden ötürü oldu. Bugün yapmaya çalışcam inşallah
Tm inşallahEğer gücün varsa sen buraya odaklan canım iyi.gelir spor yapmak motive oluyorsun hem
Tm inşallah
Sporu simdi yapabilirsin3 gün boyunca sabit çıkıp bugün +300 olmakta ne biliym :) yemiyorum hiçbişey aç geziyorum iftardan sonra suya dayanıyorum yine de gitmiyor çünkü gün içinde hareketsizim oruçlu spor yapmak korkutuyor
Ne yapmalıyım kızlar
Yok canım gevşemedim ama regl oldum dün akşam spor yapmak daha bir zor geliyor sürekli karnım ağrıyor çünküGayet güzel menüsporuda sonradan ekledin şahane bu hafta güzel bir eksi gelir diye düşünüyorum senden inşallah ❤
Gunduz pek yapamazsinda akşamları spor için müsait olmuyor mu ev kuzum ?
Papatyaaaacuumm -1 i görünce gevşemedin değil mi
Menülerine bayılıyorum sporuyla kalorisiyle öyle ideal ki diyetisyen farkı böyle bişey olsa gerek
Büyüyünce okursun sende ne dert ediyorsun kendine yaKomşum aldı kamp sandalyesini bahçede kitap okuyor 10 numara keyif bende okuyabilirsem tepemde emre ile yarim sayfa okumaninda tadı kalmadı bu bebeyle gece desen uyku basiyor yine okunmuyor
Emre sevmiyo mu kitap bakmayı ? Birlikte okuyormuş gibi yapsanızKomşum aldı kamp sandalyesini bahçede kitap okuyor 10 numara keyif bende okuyabilirsem tepemde emre ile yarim sayfa okumaninda tadı kalmadı bu bebeyle gece desen uyku basiyor yine okunmuyor
Merhaba sabah mesaideydim diye yazamadimTabi başla :) hoşgeldin
Öncelikle 1.sayfadaki kurallarımızi okuyup -okudum kabul ediyorum -diye dönmeni rica ederiz
Biraz kendinden de bahseder misin güncel kilo hedef kilo :)
Sahura kalkabilse benim ki de deneyecek ama daha sahura kalkmayı beceremedi kalkarsa tutacak inşallah.Aynen canım tuttu maşallah, aslında bugün de tutmak istedi sahura kalkmayınca ses etmedimben tuttururum eğer istiyorsa ama babası ne gerek var küçüksün demiş
İnşallah tutar canım.Hevesleniyolar uyumadan önce, ama geç saatte uyanamıyorlarSahura kalkabilse benim ki de deneyecek ama daha sahura kalkmayı beceremedi kalkarsa tutacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?