Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahur yapmak dezavantaj değil mi ye yat vücut alışsın diye mi yapıyorsun eşine eşlik etmek için mi

Sahur yapmak dezavantaj değil mi ye yat vücut alışsın diye mi yapıyorsun eşine eşlik etmek için mi ☺
Hem alışsın diye hem de bizim uyku düzeni pert çalışma saatleri değişti artık daha fazla evde oluyo.
Sabah 5 lere 6 lara kadar dizi izleyip öğlene kadar uyuyoruz
O yüzden sahurda ufak da olsa bir şey atistiriyorum.
Uyandığımda günlük işler varsa onları yapıyorum sonra spora geçiyorum. Sonra ufak bi ara öğün. İftar vaktinde de yemek

Ha bu arada biz doğuda oldugumuz için sahuru 2 buçukta 3te bitirmiş oluyoruz. İftar da saat 7 de

Eki Görüntüle 2626735
no kilooo haydi biz yarışmak istiyoruz böyle hiç zevkli olmuyor
sporu olmayan ve çok az olan arkadaslarimdan yaklaşan cuma gunu için daha fazlaa katilim bekliyoruz
Biliyorum, farkındayım kuzum. Yapamadım Bi kaç gün verimli şekilde. Ama elimde olmayan sebeplerden ötürü oldu. Bugün yapmaya çalışcam inşallah

3 gün boyunca sabit çıkıp bugün +300 olmakta ne biliym :) yemiyorum hiçbişey aç geziyorum iftardan sonra suya dayanıyorum yine de gitmiyor çünkü gün içinde hareketsizim oruçlu spor yapmak korkutuyor
Ne yapmalıyım kızlar

Sporu simdi yapabilirsin

Yok canım gevşemedim ama regl oldum dün akşam spor yapmak daha bir zor geliyor sürekli karnım ağrıyor çünkü

Komşum aldı kamp sandalyesini bahçede kitap okuyor 10 numara keyif bende okuyabilirsem tepemde emre ile yarim sayfa okumaninda tadı kalmadı bu bebeyle gece desen uyku basiyor yine okunmuyor
Emre sevmiyo mu kitap bakmayı ? Birlikte okuyormuş gibi yapsanız

Tabi başla :) hoşgeldin
Öncelikle 1.sayfadaki kurallarımızi okuyup -okudum kabul ediyorum -diye dönmeni rica ederiz
Biraz kendinden de bahseder misin güncel kilo hedef kilo :)
Merhaba sabah mesaideydim diye yazamadim

32 yasindayim 111.4 kiloyum neredeyse 1 yilda 3 diyetisyen tecrubem oldu kesinlikle iradesizim ve bu yuzden yapamiyorum belki burda basjalarini gorursem benim icin motivasyon olur diye dusundum

Sahura kalkabilse benim ki de deneyecek ama daha sahura kalkmayı beceremedi kalkarsa tutacak inşallah.
İnşallah tutar canım.Hevesleniyolar uyumadan önce, ama geç saatte uyanamıyorlar
İlk gün kızım bir demeye kalktı ama dün kalkamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…