- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.721
Ne güzel kararlar bunlar. HaydiAz önce spor yaparken kendi kendimi aşırı gaza getirdim ve bazı radikal kararlar aldım
-Çok sık tartılmayacağım
-Elimden geleni yapacağım
-Sonuçta bu kiloları 1-2 günde almadım ki 1-2 günde vereyim
-Kendi spor planımı çizeceğim sürekli aynı sporları yapmayacağım
-Ve haftada 1 kendimi ödüllendireceğim
-Oruçken bile olsa 40 dk yürümeye çalışacağım
Bence bu kararları duyan yağlarım terkedicek vücudumu
Kuzum bu tuzlu kurabiye nezamann bitecek dört gozle bekliyorum.Yemesen şahane olacak 1 2 hergun gidiyor
1 adet kurabiye 125 kalori ve bize hiç bir faydasi yok
Sağol tatlım.insallahHayırlı olsun canım iyi günlerde giy
İyiki varsınızNe güzel kararlar bunlar. Haydi
Asıl siz iyiki varsınızİyiki varsınız
Süper senide takip edelim bakalım ne kadarıni uygulayacaksinAz önce spor yaparken kendi kendimi aşırı gaza getirdim ve bazı radikal kararlar aldım
-Çok sık tartılmayacağım
-Elimden geleni yapacağım
-Sonuçta bu kiloları 1-2 günde almadım ki 1-2 günde vereyim
-Kendi spor planımı çizeceğim sürekli aynı sporları yapmayacağım
-Ve haftada 1 kendimi ödüllendireceğim
-Oruçken bile olsa 40 dk yürümeye çalışacağım
Bence bu kararları duyan yağlarım terkedicek vücudumu
Harikasın canım ben daha tartılmadım cuma tartılıcam benim İnternete sıkıntı var Bi türlü giremedim buraya ya şimdi yemek listemi anca yazıcam
Ben duygusal bir insanım hemen ağlarımAsıl siz iyiki varsınız
İyiki varsınız
Asıl siz iyiki varsınız
Bende oruç ceylanı bozdu herhalde diyordum :))Harikasın canım ben daha tartılmadım cuma tartılıcam benim İnternete sıkıntı var Bi türlü giremedim buraya ya şimdi yemek listemi anca yazıcam
Takip et beni başkanım gerekirse ver cezayı acıma banaSüper senide takip edelim bakalım ne kadarıni uygulayacaksin
Yo yo takip etme amacım yararsa bende yapcamTakip et beni başkanım gerekirse ver cezayı acıma bana
Bu hafta 2 kati eksi gelmen lazim sen artıya koşuyorsun ille kuzumBitti bitti canim merak etme.
Wuuuu uçuyorsunnnLeslie 3 mille + Leslie 1 mille happy walk + egzersizim + 400 ipEki Görüntüle 2626913
Cherry Mom cim
Ben de ancak akşamları girebiliyorumHarikasın canım ben daha tartılmadım cuma tartılıcam benim İnternete sıkıntı var Bi türlü giremedim buraya ya şimdi yemek listemi anca yazıcam
Sorma fena gaza geldim ajshajs hazır terlemişken bunu da yapıym şu da olsun diye diye maşallah depar attımWuuuu uçuyorsunnn
Tatlım sen onu 2.5 dakika olarak hesapla istersen çünkü tam başladım oğlum bişey istedi durdurmak zorunda kaldım, o öyle işlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?