- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.681
Cumaya denk gelirse yerimKizhelvamida kavur bari tam olsun ama yeme diyettesin unutma
İnşallaaah aminnYo yoyakında giderim inşallah Allah'ın izniyle su yasaklar kalksın herkes yerinde sağlıklı olsun yeter
Şükür ben de bugün eksiye geçtim o yüzden daha bi motive çalışıyorumiki gündür zıplama çalışıyorum vücut alışsın diye azcık yapınca bile nefesim kesiliyo çünkü beni zorluyor o yüzden onu yapmak hoşuma gidiyor
Canım gündüz oruçluyken spor yapmak bence de iyi fikir değil. Aç susuz vücudu zorlamak sıkıntı çıkarabilir Allah korusun. Ama iftardan 2 saat sonra falan yapabilirsin bence
Canım uykunu almadın mı bütün günün eziyet gibi oluyor hemen dinlenmeye geç hemeen
Projede sıkıntılar çıktı kızlar bana bu gece de uyku yokUyumak için ne yapabilirsin acaba, kitap okumak uykunu getirir mi?
Bana gelmediKızlar herkes 1 GB hediyesini aldi.mi operatöründenalın alın buraya daha çok girin
Yaaa üzüldümmm. Ne olduProjede sıkıntılar çıktı kızlar bana bu gece de uyku yok
Otomatik.gelmiyor canım operatörünun uygulamasına gir orda hediye diye yonlendirirBana gelmedi ☹
Bugün yapsan Çarşamba.yapmasan ?Evet gençler bende eksi göremedim daha kardio yapmayacağım bugün bakalım yarına fark olacak mi. Olmazsa neler yapacağım bilmiyorum. Hafta sonu o tatlıyı yemek istiyorum
Kız sen kesin eksi geleceksin bu hafta eğer eksi gelirsen önümüzdeki hafta uyumayacağım bendeProjede sıkıntılar çıktı kızlar bana bu gece de uyku yok
Evet canim ama resmen bittim. hala sancim var.Geçmiş olsun regl galiba
Spor yapacağım sadece kardioyu yapmayacağım bölgesel daha fazla yapacağım. Bacaklarım çok şişiyor. Biraz dinlensin bakalımBugün yapsan Çarşamba.yapmasan ?
Tm buldum yaptım teşekkür ederimOtomatik.gelmiyor canım operatörünun uygulamasına gir orda hediye diye yonlendirir
Bence uykusuzluk ödem yapacak bu gidişleKız sen kesin eksi geleceksin bu hafta eğer eksi gelirsen önümüzdeki hafta uyumayacağım bende
Demoya atınca herşey patladıYaaa üzüldümmm. Ne oldu
Ay yok gözünü seveyim uykunun cidden baya kötüyümKız sen kesin eksi geleceksin bu hafta eğer eksi gelirsen önümüzdeki hafta uyumayacağım bende
Öyle deme en çok kalori yakan şey beyni çalıştırmak. O kafayı zehir gibi yoruyor şimdi ne kaloriler yaktı kim bilir. Idday a girelim mi cumayaBence uykusuzluk ödem yapacak bu gidişle
Evet çok kalorili o yüzden küçük dilim yedim ama aşırı severim yapılınca yemeden duramadımBitmesini beklediigim bir şey daha geldiiii ne zaman bitecek bu fırın makarna o.cok kalorili değil mi yabeşamel faln çok severim ama 2 senedir yemiyorum sırf o yüzden
Kuzum buraya girip gözünü iyice tüketme hadi isini hallet umarım çabuk biteerde yatarsınDemoya atınca herşey patladı
Ay yok gözünü seveyim uykunun cidden baya kötüyüm
Evet öyleydi bugün inanılmaz şişimm ama reglm bitince düşerim diye düşünüyorum ya geçici sonuçta bu ödem :/Sen beni oldurcen kuzum valla hıkkk hıkkkk gitcem burda
Önce geliyorsun 1.kg eksiyim diyorsun sonra 1 kg geri geldi diyorsun duygularimla oynuyorsun
-1 regli öncesi miydi yoksa
He tamam öyleyse regli tabi en az 1 kilo.katar insanaEvet öyleydi bugün inanılmaz şişimm ama reglm bitince düşerim diye düşünüyorum ya geçici sonuçta bu ödem :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?