- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.701
Anlaştık yemicemm bugünCuma gününe.ayir kendine hatta Perşembe akşamı güzel bir eksi fotosu bize atarsan Perşembe yersin anlastikk miii
Yavas soyleyeydinO çocuk bi kere doğduktan sonra artık eski diye bişey yok isterse 40 yaşına gelsin yine de eski günlerine dönemeyeceksin.uykusu düzelecek kreş başlayacak kreş bitecek okul başlayacak okuduydu yazdıydı derken ödev yaplar kitap okular erken kalklar başlayacak sonra bunun ortaokulu lisesi ergenliği bin tane sınavı üniversitesi işi askerliği evliliği çocuğu karısı derken sen öleceksin. O yüzden ölmeyi bekleme anın tadını çıkar benden demesi
Bir kitap okumak istedim diye gömdü resmenYavas soyleyeydin
Ayyy super. Darısı başımıza inşallah. Güzel sağlıklı günlerde giy inşallahYeni cicilerimmm 38 beden minnoslar bakalım olacak mıilk defa renkli alayım dedim siyah lacivertten kurtulmak istiyorum
Eki Görüntüle 2626888
Sağol kuzum gelsin bakalım paşa paşa iade etmeyeyim deAyyy super. Darısı başımıza inşallah. Güzel sağlıklı günlerde giy inşallah
Oturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicamKuzum buraya girip gözünü iyice tüketme hadi isini hallet umarım çabuk biteerde yatarsın
Çok güzeller kuzummm.. Güzel günlerde kullanYeni cicilerimmm 38 beden minnoslar bakalım olacak mıilk defa renkli alayım dedim siyah lacivertten kurtulmak istiyorum
Eki Görüntüle 2626888
Biraz ara versen olmaz mı. Şöyle kafanı Bi rahatlat. Sonra devam edersin. İyice kötü yapma kendini. Sağlığını düşünOturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Sakin ol derin derin nefes al oturdugun yerden yağ yaktığını hayal et vücut yoruldukça enerji harcar unutma sakınOturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Çok güzeller kuzummm.. Güzel günlerde kullan
Sağolun kızlarCherry Mom hepsi de çok güzel canım ✌iade etmek yok üstüne olmasa da olacak
pawlover canım nerde çalışıyorsun.. uuzn zamandır mı böyle işler ?
Kuzum acil süreli birşey değilse git yat ya bu saatte gelen düzeltmeyi yapmak zorunda mısın ?Oturdum ağlıyorum sinirimden ay istifa edesim var patlicam
Ooo süpersinnn
Şahaneeee
Hayırlı olsun canım iyi günlerde giyYeni cicilerimmm 38 beden minnoslar bakalım olacak mıilk defa renkli alayım dedim siyah lacivertten kurtulmak istiyorum
Eki Görüntüle 2626888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?