Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet sarariyor canım o yuzdn bende habire olmaSada pedini yıkıyorum işte

Yastiklara kullaniyorum
Yataga lastikli havlu carsafim var onu serip ustune carsaf koyuyorum,carsaf ve nevresimleri yazın sık yikiyorum kisin o kadar degil
Ama siz bana bakmayin hersey degisiyo benim sizden ogrenwcegim cok sey var
Mesela yorganlariniz yünmu hazirlardanmi nasıl temizliyorsunuz yeni nesil pek yun kullanmiyo galiba ama isitiyomu

Hazır yorgan makineye atıveriyorum çok rahat oluyo yün uğraşılacak dert değil. Epey de güzel ısıtıyo

Hazır yorgan makineye atıveriyorum çok rahat oluyo yün uğraşılacak dert değil. Epey de güzel ısıtıyo
Uyku setimin yorganiyla degil isinmak ben yun yorganimin ustune battaniye atiyorum birdeama bıktım yunun derdinden,iste saglikli diye tutuyorumhazirlar hep elyaf,kaz tüyü kus tuyu de hem pahali hem ince

28.04.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi

Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapildi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
dennisgo - Paylasim yapilmadi
balpamuk - Paylasim yapilmadi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
hanmeli - Paylasim yapildi

Maariftakvimi - Paylasim yapilmadi

Merhaba kızlarrr nasılsınızz, yürüyüşümü alışverişimi yaptım geldim. Listemi de hazırladım biraz soluklanıym yemeğe girişcem. Sizde ne var ne yok
Lafladik biraz bizde,disari cikicak hali bulamadim kendimde,millet walk walk ta galiba

Merhaba kızlarrr nasılsınızz, yürüyüşümü alışverişimi yaptım geldim. Listemi de hazırladım biraz soluklanıym yemeğe girişcem. Sizde ne var ne yok
Bende sabah oğlum kahvaltı yaparken bir posta evde yürüdüm sonra bahçeye indik ordada yürüdüm bama toprak olduğu için pek verim alamadim :)) eve geldim yemek yaptim şimdi dinleniyorum emre 9.gibi uyur 10 a kadarda bende kafamdaki hedefi yakalarim umarim. Sonra rutin sprlari yapacağım hiç durdurak yok bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…