- 23 Mart 2016
- 30.947
- 92.110
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.861
Offff biride benim aspiratoru silseBen mutfak dolapları mla aspiratorumu sildim bide tatli yaptim ciktim mutfaktan hadi sende yap temizligini birazda yurursun
Kolay gelsin canımBen de temizlik yapcam ama o motivasyonu bulamadım bi türlü
Ben yeni eve aspiratör taktırmadımOffff biride benim aspiratoru silsehic sevmiyorum o işi
Ee hiç kullanmayacak misinBen yeni eve aspiratör taktırmadım
Ya dolabın içine gömmeli yapmışlar boru yeri filan yok anlamadım dolap içi olanlar güzel çekmiyo dedi annem e çekmiyosa gerekte yok dedim zaten kızartma filan da yapmıyorum hiçEe hiç kullanmayacak misin
Neyse belki ileride yaptırırsınYa dolabın içine gömmeli yapmışlar boru yeri filan yok anlamadım dolap içi olanlar güzel çekmiyo dedi annem e çekmiyosa gerekte yok dedim zaten kızartma filan da yapmıyorum hiç
Balığı da hep fırında yapıyorum. Mısırda niye oluyo kiiiNeyse belki ileride yaptırırsın
Kizartma bizdede olmazda balıkta çok ihtiyaç oluyor birde mısır patlatinca
Çok kokuyor kapağı acinca tüm evi sarıyor kokuBalığı da hep fırında yapıyorum. Mısırda niye oluyo kiii
Nolduuu sürekli oynamak mı istiyorBitmeyen saklambaç yapmışlar çok bunaldım yaa
Evet ya devamlı devamlıNolduuu sürekli oynamak mı istiyor
Maşallah enerji bol tabiEvet ya devamlı devamlı
Sorma koltuğun arkasına çömdum yazıyorumMaşallah enerji bol tabi
Bulamicağı bi yere saklan yarım saat arasınBitmeyen saklambaç yapmışlar çok bunaldım yaa
Seni takdir ediyorum çocuğunu teknolojiye kaptirmadigin icinSorma koltuğun arkasına çömdum yazıyorum
O zamanda çıldırıyorBulamicağı bi yere saklan yarım saat arasın
O saklansın sen otur bi yerde ah nasıl bulcam bulamıyorum diye keyif yap çıkıp kontrol etmiyosaO zamanda çıldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?