- 23 Mart 2016
- 30.958
- 92.135
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.881
Seni takdir ediyorum çocuğunu teknolojiye kaptirmadigin icin
Yok be kizlar bakmayın cabuk kiziveriyorum bazen
Neyse saklambaç bitti.yakalamaca oynadık üstüne simdide.salonda yastıklardan ev yaptı bende orda yürüyorumO saklansın sen otur bi yerde ah nasıl bulcam bulamıyorum diye keyif yap çıkıp kontrol etmiyosa
Günlük 20-30dk dan sonrası bence de çok iyi yapıyosunYok be kizlar bakmayın cabuk kiziveriyorum bazen
Telefondan ne kadar uzak tutarım bilmem bazen deli gönül fısıldıyor ver teli rahat et diyesonrada daha çok küçük diyorum
Kim hızlı yüricek yarışı yapın bi odadan bi odayaNeyse saklambaç bitti.yakalamaca oynadık üstüne simdide.salonda yastıklardan ev yaptı bende orda yürüyorumneyse ki bu daha uygun bana :)) Leslie yapaalim dedim o oyun değil dedi kabul etmedi
Versem geri bırakmaz zaten oyuzden hiç bulaşmasınGünlük 20-30dk dan sonrası bence de çok iyi yapıyosun
Seni bu stres şişiriyo valla salsana bi kendini ya aç bi müzik danset gevşe accık
Ben hala eksilemedim. Saçımı başımı yolacağım şimdi
Porsiyonlari mi kacirdin acaba canım
Seni bu stres şişiriyo valla salsana bi kendini ya aç bi müzik danset gevşe accık
Ne yapıyorlar PC mi hepPuzzle aldim1000lik hala duruyor düşün,ben yapsam coktan biterdi
Puzzle kanayan yaram masada yarısını yapıyorum misafir geliyo bozmak zorunda kalıyorum kısır döngüsüne girdi hevesim kaçtı bi yıldan fazladır yapılmayı bekliyo. Oğluna mı aldın?Puzzle aldim1000lik hala duruyor düşün,ben yapsam coktan biterdi
Yazıyorum miktarlarını kaçırmıyorum bence çünkü açım. Yemek bile yapamadım bu hafta ben o gaz yapar o çok kalori o karbonhidrat şimdi olmaz çıldıracağım az kaldıPorsiyonlari mi kacirdin acaba canım
O tatlı yenmeli bu haftaSeni bu stres şişiriyo valla salsana bi kendini ya aç bi müzik danset gevşe accık
Kendini çok sıkıyorsun canım gerek yok bu kadarYazıyorum miktarlarını kaçırmıyorum bence çünkü açım. Yemek bile yapamadım bu hafta ben o gaz yapar o çok kalori o karbonhidrat şimdi olmaz çıldıracağım az kaldı
Yersin inşallah kilo veremessnde birazcık ye dengelersin motivasyonun düşecek yoksaO tatlı yenmeli bu hafta
Kız yerim zaten dayanamam ama hedef tutarsa rahat yerim. Hedef tutmadan yersem bütün hafta kendimle cebellesecegim yine eksiyi göreceğim diye anam ağlayacak yine eksi de bi eksi 200 gram.Yersin inşallah kilo veremessnde birazcık ye dengelersin motivasyonun düşecek yoksa
Usenmedim baktim hee menulerin iyi,benim gibi ramazana uyum sureci yasiyosun sandimdi bi baktim regl olacakmissin,bide gecen persembe detoks yapip cuma tartilmisin oda yemedihin biseyi yediysen geri gelmistir vesselam.odem atici cay yap regl bekle
Aa ermiş bende de var beraber başlayalım onaSimyacı - Paulo Coelho
Kelimelerin Kalpleri - Sadık Yalsızuçanlar
Seninle başlamadı - Mark Volynn
Aslında Herkes Haklı - Ali Lidar
Beni Kör Kuyularda - Hasan Ali Toptaş
Raf ömrü- Ali Ural
Ermiş- Halil Cibran
Senin suçun değil - Beyhan Budak
Renkli yazmak da baya güzel oluyormuş
Benim bittiği gün geciyo valla hahahaKızlar bişey sorcam sizin regl ödeminiz hangi gün geçiyo ?
Puzzle kanayan yaram masada yarısını yapıyorum misafir geliyo bozmak zorunda kalıyorum kısır döngüsüne girdi hevesim kaçtı bi yıldan fazladır yapılmayı bekliyo. Oğluna mı aldın?
[/QUO
Yalniz yapinca sıkılıyor lar beraber yapıyoruz ama gelmiyolar
Yaa çok sevinirim, severim ben birlikte okuma yapmayı. Gelince haber edeyim hemenAa ermiş bende de var beraber başlayalım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?