Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O saklansın sen otur bi yerde ah nasıl bulcam bulamıyorum diye keyif yap çıkıp kontrol etmiyosa
Neyse saklambaç bitti.yakalamaca oynadık üstüne simdide.salonda yastıklardan ev yaptı bende orda yürüyorum neyse ki bu daha uygun bana :)) Leslie yapaalim dedim o oyun değil dedi kabul etmedi

Yok be kizlar bakmayın cabuk kiziveriyorum bazen
Telefondan ne kadar uzak tutarım bilmem bazen deli gönül fısıldıyor ver teli rahat et diye sonrada daha çok küçük diyorum
Günlük 20-30dk dan sonrası bence de çok iyi yapıyosun
Neyse saklambaç bitti.yakalamaca oynadık üstüne simdide.salonda yastıklardan ev yaptı bende orda yürüyorum neyse ki bu daha uygun bana :)) Leslie yapaalim dedim o oyun değil dedi kabul etmedi
Kim hızlı yüricek yarışı yapın bi odadan bi odaya

Puzzle aldim1000lik hala duruyor düşün,ben yapsam coktan biterdi
Puzzle kanayan yaram masada yarısını yapıyorum misafir geliyo bozmak zorunda kalıyorum kısır döngüsüne girdi hevesim kaçtı bi yıldan fazladır yapılmayı bekliyo. Oğluna mı aldın?

Ben hala eksilemedim. Saçımı başımı yolacağım şimdi
Usenmedim baktim hee menulerin iyi,benim gibi ramazana uyum sureci yasiyosun sandimdi bi baktim regl olacakmissin,bide gecen persembe detoks yapip cuma tartilmisin oda yemedihin biseyi yediysen geri gelmistir vesselam.odem atici cay yap regl bekle

Aa ermiş bende de var beraber başlayalım ona
Kızlar bişey sorcam sizin regl ödeminiz hangi gün geçiyo ?
Benim bittiği gün geciyo valla hahaha
Bugün son günüm. Dün eksiyi gördüm işte

Yalniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…