- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.901
Pc telefon tablet hepsiNe yapıyorlar PC mi hep
Cnm stres yapma. Yaptıkça daha da kötü etkiliyor. Kendini çok sıkma illa vercem diye. Oluruna bırakınca daha iyi gidiyor. Elinden geleni yapıyor ve dikkat ediyorsun zaten. E sporunda var. Bence biraz rahatla
Ben hala eksilemedim. Saçımı başımı yolacağım şimdi
Dün gece 4 fincan içtim bugün değişir mi dedim yok.Usenmedim baktim hee menulerin iyi,benim gibi ramazana uyum sureci yasiyosun sandimdi bi baktim regl olacakmissin,bide gecen persembe detoks yapip cuma tartilmisin oda yemedihin biseyi yediysen geri gelmistir vesselam.odem atici cay yap regl bekle
Rahatlayamiyorum.Cnm stres yapma. Yaptıkça daha da kötü etkiliyor. Kendini çok sıkma illa vercem diye. Oluruna bırakınca daha iyi gidiyor. Elinden geleni yapıyor ve dikkat ediyorsun zaten. E sporunda var. Bence biraz rahatla
Sen o tatlıyı her türlü ye o tartıyı da ortalıktan sakince kaldırO tatlı yenmeli bu hafta
Başka bi etkinlik yaparlar mı acaba birlikteYalniz
Hem 75 olacağım hemde o tatlıyı yiyeceğim bunlar olmazsa zaten o tartiyi kıracağımSen o tatlıyı her türlü ye o tartıyı da ortalıktan sakince kaldır
Başka bi etkinlik yaparlar mı acaba birlikte
Aç karnına spor yapınca ne kadar dusuluyo onu hesaplıyorum Su anSen o tatlıyı her türlü ye o tartıyı da ortalıktan sakince kaldır
Başka bi etkinlik yaparlar mı acaba birlikte
Çok iyi olur valla ben de baya bırakmıştım kitap okumayı. Yeniden başlamış olurumYaa çok sevinirim, severim ben birlikte okuma yapmayı. Gelince haber edeyim hemen
Bu aksam yapayim o zaman28.04.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi
Cherry Mom - Paylasim yapildi
@Umutumut82 - Paylasim yapildi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
@kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
@melita09 - Paylasim yapilmadi
@nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
@Calypso95 - Paylasim yapildi
@KuruPapatya - Paylasim yapildi
@arasveannesi - Paylasim yapilmadi
@bluuee - Paylasim yapilmadi
birsevgi - Paylasim yapildi
@dennisgo - Paylasim yapilmadi
@balpamuk - Paylasim yapilmadi
@Umudumvar07 - Paylasim yapildi
@Ceylansnn - Paylasim yapildi
@hanmeli - Paylasim yapildi
Maariftakvimi - Paylasim yapilmadi
Tamam canım bekliyoruzBu aksam yapayim o zaman
Dun uyuyakalmisim yorgunluktam kusura bakmayin lutfen
Çok şükür gözümüz açıldıAfiyet olsun kızlar Allah kabul etsin ☺
Şimdi tartil belki tersine işliyor mekanizmaÇok şükür gözümüz açıldı
Islemez mi hic kesin. Iftardan yarim saat önce 100 gr daha arttım. Açlık bana yaramıyorŞimdi tartil belki tersine işliyor mekanizma
Kız resmen stres seni sisirdiIslemez mi hic kesin. Iftardan yarim saat önce 100 gr daha arttım. Açlık bana yaramıyor
Vallaha ya her çıktığım da 100 gr artıyorKız resmen stres seni sisirdi
İnşallaaah güzel sonuç alırsın cnmRahatlayamiyorum.cuma günü olan olduktan sonra ancak rahatlayacağım. Hiç bişey yapmasam orucum ya ha sabit dur bari demi yok.
Vücut depolama yapıyorVallaha ya her çıktığım da 100 gr artıyor
Tm anlaştıkÇok iyi olur valla ben de baya bırakmıştım kitap okumayı. Yeniden başlamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?