Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende başka tartiyla mücadele veren yok mu ya kimseden ses yok kesin hepsi eksi de
Ben eksi.degilim canım pazartesi +400 deydim gün be gün düşüyor cuma yine pek iddiam yok ama.eksi gelirim şuan kalktigim.gibi tartilip kahvaltı yapıyorum cuma günü oyle olmuyor biliyorsun

Selam canım menüleri link paylaşmıştık oraya yazıyoruz burda hiç.menu olmuyor yarına artık öyle yaparsın :)
Sirf şu çay yani eziyeti olmasın diye çayı.biraktim ben

Selam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Geçmiş olsun dikkat et kendine hemen geçer gider inşallah

Bilmezmiyim ne olacak bizim bu halimiz
Ya boşver öyle böyle zayifliyoruz hep kendime diyorum aman ne acelen var yarin düğünün mu olacak ? Cuma günleri sadece burdaki liste için stres oluyorum sonuçta girdiysek bu listeye hakkını vereceğiz bundan başkada bir kaygım yok. Hayatımı böyle devam ettiririm yani ne tatlı yemedigime üzülüyorum ne hamur...yiyince kusasim geliyor. Sadece spor kısmı böyle devam etmez ama onuda en az haftada 3 yine bisiklet yuruyus flann hallederim bu da kilo korumaya yeter diyorum

Selam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Çok geçmiş olsum canım, sıcak tut boynunu ve stresten uzak durmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…