- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.921
Kız alıyorum benim rejim çok katı değil ben Herşey den yiyorum. Bi kıtlık falan gelmeden benim depolar boşalmayacak. Neye depo yapıyor anlamadımVücut depolama yapıyorher çeşit besin değerinden almaya çalış
Tartı bozuk olmasin.Vallaha ya her çıktığım da 100 gr artıyor
Yeni tartı alacağım oda fazla tartar diye korkuyorumTartı bozuk olmasin.
Hahaha yaaKız alıyorum benim rejim çok katı değil ben Herşey den yiyorum. Bi kıtlık falan gelmeden benim depolar boşalmayacak. Neye depo yapıyor anlamadım
Iciyorum iftardan sahura kadar ödeme çalışıyorum. Ama bisey yok demek ki bende hiç ödem yok.Hahaha yaaödem attırıcı bir şeyler mi içsen maydanoz suyu bende çok işe yarıyor bak
Yok cnm bende sabitimBende başka tartiyla mücadele veren yok mu ya kimseden ses yok kesin hepsi eksi de
Sabitsin en azindan ben cuma ki kiloyu daha hiç görmedim malesefYok cnm bende sabitim ☹
Ben eksi.degilim canım pazartesi +400 deydim gün be gün düşüyor cuma yine pek iddiam yok ama.eksi gelirim şuan kalktigim.gibi tartilip kahvaltı yapıyorum cuma günü oyle olmuyor biliyorsunBende başka tartiyla mücadele veren yok mu ya kimseden ses yok kesin hepsi eksi de
Maydonoz suyunu nasıl yapıyosun sen canımHahaha yaaödem attırıcı bir şeyler mi içsen maydanoz suyu bende çok işe yarıyor bak
Selam canım menüleri link paylaşmıştık oraya yazıyoruz burda hiç.menu olmuyor yarına artık öyle yaparsın :)Kizlar iyi aksamlarherkese menum cok iyi sayilmaz
Sahurda sadece 5-6 dilim peynir ve 2 buyuk dilim ekmek yedim
Iftarda
1 kase ezogelin corba
3 yemek kasigi kadar nohut
5 yemek kasigi pilav
Salata
3 dilim ekmek
Caydada 2 dilim sakizli muhalkebi yedim
Bilmezmiyim ne olacak bizim bu halimizBen eksi.degilim canım pazartesi +400 deydim gün be gün düşüyor cuma yine pek iddiam yok ama.eksi gelirim şuan kalktigim.gibi tartilip kahvaltı yapıyorum cuma günü oyle olmuyor biliyorsun
Aslında bende daha bugün eksi olup sabit oldum. Değilse fazla idi benim deSabitsin en azindan ben cuma ki kiloyu daha hiç görmedim malesef
Geçmiş olsun dikkat et kendine hemen geçer gider inşallahSelam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Ya boşver öyle böyle zayifliyoruzBilmezmiyim ne olacak bizim bu halimiz
Ah canım çok geçmiş olsunSelam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Geçmiş olsun cnm. Çok merak etmiştikSelam kızlar
Çok geçmiş olsum canım, sıcak tut boynunu ve stresten uzak durmaya çalış.Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?