Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok be kizlar bakmayın cabuk kiziveriyorum bazen
Telefondan ne kadar uzak tutarım bilmem bazen deli gönül fısıldıyor ver teli rahat et diye sonrada daha çok küçük diyorum
Ay aynı problem ben de de var.. çok şükür bi bağımlılık yok teknolojiye.. günün belli saatlerinde belli çizgi filmler açıyorum. O da uzaktan izliyor eline almak yok.. sabah fireman sam var İngilizce onu açıyorum akşam da rafadan tayfa.. biz de TV yok o yüzden iyi oluyor kocaman odası var tüm gün ora da oyun oynuyoruz bazen yalnız oynuyor tabii oyunda bana bağımlılık yapmaması da önemli.. ama ananede TV var orada da benim işim oluyor hep yemek vs . TRT çocuk açıyorum ama bazen fazla izliyor gibi geliyor

Kız yerim zaten dayanamam ama hedef tutarsa rahat yerim. Hedef tutmadan yersem bütün hafta kendimle cebellesecegim yine eksiyi göreceğim diye anam ağlayacak yine eksi de bi eksi 200 gram.
Ya ben seni gibi bazen takıyorum bir şeyi canım çekiyor.. hadi yemiyim diyorum ama bu sefer onu yemedim ya.. mesala o zaman bir muz yerim AA üstüne bir de bal yiyim süre üstüne hurma incir derken ooo... Daha fazla kalori oluyor.. canım istediğini yeseydşm belki öyle kalori almazdı.. bunu geçen yaşadım yani bir baklava istedim.. keşke baklava yeseydşm dedim artok günün somun da

Pamuk un egzamalarina iyi gelmisti mesela bi terapi.buda kilo icin odemde atiliyomus du ben sana bi video atayim

Kesinlikle doğru bir tedavi şekli. Neyden kurtulmak istiyorsan onu al yanına. Mesela kedi travmalarını çözerken kucağına kedi koyuyorlar O da var bende ama gitmek istemedim bile onun için. Benim egzamalarım çok şükür geçti artık 5 yılın sonunda! Kilo ve iştah kontrolü için etkili olacağına inanıyorum. Biorezonansta çok işe yarıyor yemek istemediğin gıdaları bırakmak için ama fiyatları iyice uçmuş. Onu da yaptırdım ve çok iyiydi nitekim onu da kendi kendime bozdum ve kısa aralıkla 2. Defa etki etmedi bana. Ama kesinlikle canım tatlı ve karbonhidratlı şeyleri istemiyordu. Çok işe yarıyor. Barış Muslu’ya da katılacağım leylim. Cuma akşam yayında olacağım.

Kız alıyorum benim rejim çok katı değil ben Herşey den yiyorum. Bi kıtlık falan gelmeden benim depolar boşalmayacak. Neye depo yapıyor anlamadım
Ya bak bazen da kafaya takılan şeyin yenmesi lazım.. ben öyle olduğunda nedense kilo veriyorum.. o yediğim nedense beni hemen mıçmıç ödemeler gidiyor çok garip

TV olmamasi çok iyi olmuş.2 yaşında miydi senin ki canım ? Dikkat etmek lazım ya 2 yaşından sonra günde 1.saat diyorlar benim oğlan 3,5 yaşında anca tüm gün toplasan 45 50.dakika izletirim o da dedigin gibi yemek yaparken . İzlemeye devam etmek isterse hemnn sarteri indiriyorum aaa elektrik bitti diyor
Ben çok faydasını gördüm TV siz hayatın çok konuşkan ve sosyaldir bunu sadece oraya bağlıyorum degilssede bağlayıp mutlu oluyorum kendimce

Kızlar dün artık utancımdan bir daha yazmak istemedim. Dün biraz serbest bıraktım kendimi çünkü çok sıkılmıştım. Sürekli aynı döngünün içinde daraldım da artık... Neyse bugün kalktım bütün evi topladım süpürdüm. Yemeklerimi yaptım. Evin sistemi aksayıp bozulunca da dağılıyorum hemen ben. Şu alınan şeyleri havalandırmak-dezenfekte etmek falan beni çok yoruyor Modum çok düşük 2 gündür bide regl oldum sanmıştım ama sadece küçük bir şeymiş öyle. Ama olacak gibi de şişkinim hala. Bünyem de saçmalamaya başladı.
Neyse bugün dünü toparladığıma inanıyorum. Sporsuz-yürüyüşsüz de olsam az yedim. Yarın spora dönmeyi hayal ediyorum bugün anca ev temizledim.

Onun biten elektriğini yicem

Kırdım mı seni kırdıysam özür dilerimm üzmek istemedim

Yaa ne utancı bizde kaçamak yapiyoruz canım
Kendine çok yüklenme lütfen sonra patlak veriyor. Bizide birakma

balpamuk hoşgeldin canım bize mi bozuldun gittin hayırdır

Hayır modum çok düşüktü. Hem biraz utandım abarttığım ve utanmadan yazdığım kaçamağım yüzünden Hem de enerjim çok düşüktü dün iyice mızmızlanıp sizin de enerjinizi düşürmek istemedim. Kendimi serbest bırakıp toparlanmak istedim. İyi de geldi. Bugün iyi hissediyorum. Bazen küçük bir molaya ihtiyacı oluyor insanın. Ben de kendimi şarj ettim öyle geldim.

[/QUOTE]
Sahur
Bir buçuk lahmacun
Peynir domates
Süt

İftar
Bir tabak kuru fasulye
3 YK pilav
Acılı ezme 2 YK

Bir dilim kadayıf tatlısı

30 dk warrior cardıo..
Cherry Mom

yaa neden tatlı yiyorsunuzz ben yiyemiyorum başkaları yiyor bananee @emnis oh sahurda lahmacun da ne gitmiştir canım çekti

19 aylık canım.. zaten istesem de 20 dk bile odaklanamıyor TV ye.. ama misal oyun oynarken gözü hep orada olduğu için oyununu da adam akıllı oynayamıypr.. bu sıkıntı sadece annemin evine gittiğim de var.. şu karantina zamanları bitse zaten hiç TV olmaz biz de dahil kum güneş sokaklar hayvanlar bizi bekler çok güzel oluşuyor inan leş gibi kirlenme kadar sokakta oynatıyroun onu sonra bir banyo yallah uyku şu karantina herkese çok zor geçiyor biz yine az az iyiyiz arada kaçamak yapıyoruz bağ bahçe anane derken de şu TV.. hiç bir haltta yok yani için de..

Ama şükür henüz telefonu bana verip mesala aç demşyor.. çizgi film diye ağlamıyor.. hergğn başka başka şeyler bulup oynatmaya gayret ediyorum

Kırdım mı seni kırdıysam özür dilerimm üzmek istemedim

Aşkolsun yahu. Ne özrü... Kırılmadım, sen olması gerekeni söyledin beni kendimle yüzleştirdin o anda iyi de ettin. Gerçekler kafama balyoz gibi inecek ki kendime geleyim Kendimi toparlamak için kaçtım birazcık. İyi de oldu. Ben de senin böyle söylemene üzüldüm şimdi. Hiç kırmadın beni çok iyi yaptın. İyi ki de yaptın.

Ohoo kaçamak yaptım diye salma pamuğumm. Benim kaçamaklarımı görseydin 8 tane kurabiyeler mi dersin kısırlar mı dersin. Cherry Mom cim beni yollamakla tehdit etmeseydi daha devam ederdim de Şimdi moralini toplamışın sevindimm düşe kalka vercez bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…