- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.981
Ac hemen,bende hic arkadas yok boyle takipler icin actim bi taneNasıl katılacağız bende Instagram yok
Ya bir kere actim yanimda annem vardı heemn ona mesaj gitti Esra Instagram açtı.ekle diye hemen kapadımAc hemen,bende hic arkadas yok boyle takipler icin actim bi tane
Ben yaglarimi birakmak istiyorumBenim öyle bir yoksunlugum yok ya
Doğru anladım değil.mi atiyorum tatlısız duramıyorum onun icin bir tedavi ?Ben yaglarimi birakmak istiyorum
O nasil oldukiYa bir kere actim yanimda annem vardı heemn ona mesaj gitti Esra Instagram açtı.ekle diye hemen kapadım
Telefon istemişti kayıtta sonra rehberdeki herkese otomatik mesaj gitmişO nasil olduki
Yok ben durayım biraz oruç mahvetti beniDaha zamanın var ha gayrett
Canim ben mutlaka kilo vermişimdir. 3 gündür bittim. Regl nedeni ile bebek bezi kullanıyorum. Bugün yolda baygınlık geçirdim. Kalbim burda inanın. Az yazıyorum diye bıraktım sanmayın. Birazcık toparlamayın yine sahalara döncem.Buyrunuz spor tablomuz
ekibin sadece yarisi spor yapıyor ne oluyor kızlar canlanın görelim marifetleri
@Umutumut82 cumartesiden beri yürüyüş yok bekliyorum canım
@kardelelen321 dün spor yapmadın micumadan beri spor yok
@KuruPapatya U Umudumvar07 kızlar sizdende durumlariniz iyi olursa spor bekliyorum
Eki Görüntüle 2627073
Aaaaa ne diyorsun canım niye öyle yoğun oldu ki hep mi böyle yoksaCanim ben mutlaka kilo vermişimdir. 3 gündür bittim. Regl nedeni ile bebek bezi kullanıyorum. Bugün yolda baygınlık geçirdim. Kalbim burda inanın. Az yazıyorum diye bıraktım sanmayın. Birazcık toparlamayın yine sahalara döncem.
Pamuk un egzamalarina iyi gelmisti mesela bi terapi.buda kilo icin odemde atiliyomus du ben sana bi video atayimDoğru anladım değil.mi atiyorum tatlısız duramıyorum onun icin bir tedavi ?
Geçmiş olsunCanim ben mutlaka kilo vermişimdir. 3 gündür bittim. Regl nedeni ile bebek bezi kullanıyorum. Bugün yolda baygınlık geçirdim. Kalbim burda inanın. Az yazıyorum diye bıraktım sanmayın. Birazcık toparlamayın yine sahalara döncem.
Bence girersin çok yürüyen yok gibi ben de epey az yürüdümAdım hedefim anca bitti varya ilk 3 e girmezsem yakicam buraları
Şimdide bisiklet
Ayy hep öyle diyorlar sonra yalan oluyorBence girersin çok yürüyen yok gibi ben de epey az yürüdüm
Bugün nasıl oldun canım.. hala aynı mıYok kuzum yok kaç gün oldu onu bile hatırlamıyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım kocaman karnım var
Geçmiş olsun canımmSelam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Girebilirsem katılabilirimBoyle seyleri ucretli yapiyolar bu firsat her zaman olmuyo,saat olarak pek uygun degilim ama nasibimde varsa katilmak istiyorum,varmi gelen
Ben 5000 adim attım sadece ama ben sporu gece yarısından sonra sahura doğru yapıyorumAyy hep öyle diyorlar sonra yalan oluyor
Takim olarak katilalim ben cesaret edemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?