Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben mutlaka kilo vermişimdir. 3 gündür bittim. Regl nedeni ile bebek bezi kullanıyorum. Bugün yolda baygınlık geçirdim. Kalbim burda inanın. Az yazıyorum diye bıraktım sanmayın. Birazcık toparlamayın yine sahalara döncem.

Kızlar bugün tartıldım durmadan midem boş olmasına rağmen ki oruçluyum. Sabah 70.2 öğlen 70.6 iftardan sonra 71 bu nasıl Bi bünye ben anlamadım

Aaaaa ne diyorsun canım niye öyle yoğun oldu ki hep mi böyle yoksa
Çok üzüldüm geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Kızlar bugpn hiç giremedim ya.. oğlum diş çıkarıyor çok huzursuz tüm gün oyun oynuyoruz onunla iftardan sonra uyuttum.. sporumu yaptım namazımı kıldım
Kızlar 2 haftalık programı ben 10 günde bitirdim.. ölçülerini almıştım bugpn şöyle bir bakayım dedim bel 2 cm incelmiş.. kol kalça bacak hepsinde birer ikişer cm fark var
Zaten kendimde hissediyorum şöyle elimi beline attığımda daha ince
Bazı videolar çok kolay geliyor.. yani çok değil de diğerleri zor olduğu için onlara artık kolay gözüyle bakıyorum ama bugpn yaptığım bitirdi beni... İlk yaptığım da bir şınav çekememiştim şimdi 3 oldu Allah'tan tabii onlar ooooooooo alan sınavda zıplıyor

Ben hiç walk walk yapamadım... Bu yarışmalara katılmasam olur mu emnis.. hiç deröenım kalmıyor benlm gün içinde çok doluyom.. dolu dediğim de hep oyun oyun

Selam kızlar
Gelemedim kaç gündür hem bel hem boyun fıtığım atağa geçmiş durumda. İlaç kullanıyor dinleniyorum. Haber vereyim istedim. Boynumda da sorun olunca elime pek telefon almıyorum.
Geçmiş olsun canımm
Boyle seyleri ucretli yapiyolar bu firsat her zaman olmuyo,saat olarak pek uygun degilim ama nasibimde varsa katilmak istiyorum,varmi gelen
Girebilirsem katılabilirim
Ayy hep öyle diyorlar sonra yalan oluyor
Ben 5000 adim attım sadece ama ben sporu gece yarısından sonra sahura doğru yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…