- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.961
Aynen öyle cumadan cumaya tartı bundan sonra, hem bize yazık yahu gramlarla savaşıyoruz yeri geldiğinde.Bakma işte ben siz sormasanız cumadan cumaya bakarım hiç çıkmıyorum tartıya
Bu hafta böyle oldu. Tartiya savaş açtım kafasına vura vura kendimi eksi çıkaracağım. Ya tartı kazanacak ya da benBakma işte ben siz sormasanız cumadan cumaya bakarım hiç çıkmıyorum tartıya
Salma salma niye saliyon ki. Bu hafta girdim strese çıkmam da zor cumaya kadar 1 gün kaldı zatenKuzum sal kendini yaaaa strese sokmaa diyetini yapıyosun, azıcık ta hareket et gider elbett kalıcı değiller korkma, güzel şeyler emek ister. Bende +300 ü gördüm bi saldım kendimi
Anaa çarşamba oldu mu ya günlerim bile şaştıSalma salma niye saliyon ki. Bu hafta girdim strese çıkmam da zor cumaya kadar 1 gün kaldı zaten
Saldım derken tartıya çıkmıyorum yani hergünSalma salma niye saliyon ki. Bu hafta girdim strese çıkmam da zor cumaya kadar 1 gün kaldı zaten
Bu hafta böyle oldu. Tartiya savaş açtım kafasına vura vura kendimi eksi çıkaracağım. Ya tartı kazanacak ya da ben
Spor yaparken ki olan adımları yarışma adımlarına katmiyoruz ki hak geçmesin ben onları da genel spor listemize ekliyorum ama adım ayrı spor ayri olacak şekilde yarışıyoruzCherry Mom sporumuzdaki adımlarımız yarışmada etkili oluyor mu, ayrı mı hesaplanıyor?
Ay keşke yapabilseydim ama klasik 20 bin deyim ben
Tamam canım teşekkürlerSpor yaparken ki olan adımları yarışma adımlarına katmiyoruz ki hak geçmesin ben onları da genel spor listemize ekliyorum ama adım ayrı spor ayri olacak şekilde yarışıyoruz
Daha zamanın var ha gayrettAy keşke yapabilseydim ama klasik 20 bin deyim ben
Bu.ne leylim
Nasıl katılacağız bende Instagram yokTakim olarak katilalim ben cesaret edemiyom
Nasıl katılacağız bende Instagram yokTakim olarak katilalim ben cesaret edemiyom
Benim öyle bir yoksunlugum yok yaBoyle seyleri ucretli yapiyolar bu firsat her zaman olmuyo,saat olarak pek uygun degilim ama nasibimde varsa katilmak istiyorum,varmi gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?