Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oh oh maşallah o azlar ne kadardır acaba e yani bırakta azıcık kıvransın vicdanın dur hele seni doktoruna şikayet edemde gör izin verdiği ekmekleride kessin sabah kahvaltın iyi ama afiyet olsun canım

geçti valla vicdan azabım
azab azap nereye kadar

bide dertleşiyorlar yaaaa boşuna benim listeme masum demimoyumuş yani

takımın iki ağır topu dertleşiyoruz napak. tencere kapak gibiyiz baksana

günaydın canım ihmal etme takımı uğra sık sık

sana da güzel bi gün olsun canım
kızınla kahvaltı keyfi yapın bakalım
burçak' tan hiç haberim yok benim valla
bugün müsait olunca şu cuma listesi işini
konuşalım şeker

geçen hafta 64 tüm demişsin cumadan cumaya değiştirmiyormuyuz kilo cetvelini yoksa istediğimiz zaman değiştirebiliyormuyuz çünkü bugünde benim kendi tartılma günümde merak ettim bilen varmı

merhaba Tuğbacım, öncelikle aramıza hoş geldin :)

Cetvelin sana özel canım, istediğin zaman değiştirebilirsin. Kilo bildirimini ise cuma sabahı yapıyoruz, buraya kilonu yazman gerekiyor (yani çizelgeyi dikkate almıyoruz, senin yazman lazım).

Ben her sabah tartılıyorum neredeyse :)))

Bu arada Allah bağışlasın çocuklarını, benim de kardeşimle aramda 16 ay var. İkiz gibi büyüdük ve çook iyi anlaşıyoruz, erkek olmasına rağmen en yakın arkadaşımdır, herşeyimi paylaşırım. Süper yani :)

Kızlar bu sabahki kahvaltım yarım kepekli simit ve 2 ısırık poğaça oldu, zaten açtım hiç doyamadım

Rengarenk ve hayatbenim sizler de hoş geldiniz, umarım hep beraber en sağlıklı biçimde veririz kilocukları :)

ben tencereye az yağ koyup tuzsuz patlatıp yerken ekiyorum tuzu canım
öyle daha az oluyo

Tuzu yağla beraber koyunca daha çok patlıyor ve yağ yanıyor gibime geliyo benim.. Ne zaman tuzlu patlattıysam tencerede yanık lekeleri kaldı :)

Bizde bi de makinası var ama içine hiç yağ konmuyor ben de sevmiyorum öyle.. Gerçi çok da aram yok mısırla.

ne gülhanı kısss adımıdamı unuttunnn

ama o iletiyi gülhan yazmıştı şekerim.unuturmuyum hiç adını gülsümcüm

sanada günaydın cnm,hbr yok şimdilik burçaktan valla.anca haftaya burda olur bence o.

günaydınn sanada

ohh ohh maşallah diyelim burcucum.izinliyim ama boş durmadım verdim kilocuklarımı diyosun hadi bakalım darısı başımıza

Geçti valla vicdan azabım
azab azap nereye kadar

takımın iki ağır topu dertleşiyoruz napak. Tencere kapak gibiyiz baksana

aynen şekerimmmm :))

merhaba bayanlar... ben de bugün çok gec kalktım,arkadaşım bizdeydi sabaha kadar oturduk sabah da uyanamadık şimdi gidiyim de kahvaltımı yapayım artık öğle yemeğimi mi demeliyim bilmiorum

günaydın ve tünaydın canımm bende çok geç yattım gece kociş gelmedi eve şehir dışındaydı bende saat üç buçukta yattım :) e haliyle geç kalktım tabi

burcucum hoşgeldin canım şükür kız bidaha gitmek yok bak otur oturuğun yerde neden öyle değişkenlik göstermişki kilon hani yarım kilo felan olsa tamamda neyse cumaya tam belli olur canım kilon

geçti valla vicdan azabım
azab azap nereye kadar

takımın iki ağır topu dertleşiyoruz napak. tencere kapak gibiyiz baksana

maşallahınız var canım bende yetişiyorum size yavaş yavaş merak etme vicdan azabının geçmesinede sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim :)))

sana da güzel bi gün olsun canım
kızınla kahvaltı keyfi yapın bakalım
burçak' tan hiç haberim yok benim valla
bugün müsait olunca şu cuma listesi işini
konuşalım şeker

tamam canım yapalım benim msn kafayı yedi elif yaaa yeni sürüm yükle diyo yüklüyorum hata veriyo ne yapacam bilemedim bugün biraz daha kurcaliyim olmassa face den görüşelimmi shbetten

makinasını sevmiyorum bende ya saman gibi oluyor mısır ne tadı var ne tuzu

kıvırma begümm takyon diyo benden alıntı yapmışsın sonrada bana gülhan demişsin

kahvaltımı yazayım
1 dilim peynir
1 yumurtadan az omlet
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 zeytin
2 çatal haşlanmış patates
ve tabiki çay

afiyet olsun canım dengli olmuş kahvaltın

bende
1 dilimden biraz fazla ekmek
1 dilim peynir
1 dilim yumurta
1 zeytin
2 fincanda çay içtim şekersiz

afiyet olsun canım dengli olmuş kahvaltın

bende
1 dilimden biraz fazla ekmek
1 dilim peynir
1 dilim yumurta
1 zeytin
2 fincanda çay içtim şekersiz

benim cumaya kadar çok sıkı bi diyet yapmam lazım cumaya kadar biraz kilo vermem lazım çok hırslandım beni gören herkes kilo almışsın diyo çok moralim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…