- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.621
oh oh maşallah o azlar ne kadardır acabae yani bırakta azıcık kıvransın vicdanın dur hele seni doktoruna şikayet edemde gör izin verdiği ekmekleride kessin sabah kahvaltın iyi ama afiyet olsun canım
bide dertleşiyorlar yaaaaboşuna benim listeme masum demimoyumuş yani
aaa bunu duyduğumua çok sevindim canım ya peki 1 su bardağı mısır için 1 çorba kaşığı yağ koysan 1 çay kaşığından az tuz atsam nasıl olur
günaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııınnnnnnnnnnn daha doğrusu tünaydın gelcek nerdeyse ama demin kalktım çünkü dün geç yattık felaket başım ağrıyo bende gidip oğlusumla bi güzel kahvaltı yapcaz sonra gelcez ondan sonra dertleşcezgörüşürüz bakalım menümde neler olacak
herkese günaydın 5. takımın çıtır hatunlar :) hepinize güzel bir gün dilerim
şimdi gidip kahvaltı yapacam kızımla beraber sonra gelirim kızlar bu arada burçak ne zaman gelecekti bişey demişmiydi ? bide 2 tane arkadaşı davet etmiştim takıma gelirseler siz karşılayın kızlar görüşmek üzere
Günaydın arkadaşlaar, görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
İznim sona erdi, artık aranızdayım.. Fazlalıklarımı da verdim hem :) Günlerdir aç geziyorum çünkü, açlıktan midem bulanıyor ama bir şey yiyemiyorum, çok ilginç :)))
Bu sabah 62.5 geldim (geçen hafta 64'ün üzerini görmüştüm), cumaya kadar biraz daha verirsem süper olacak. Aslında pazar sabahı 62 idim ama dün biraz da olsa birşeyler yiyebildim, ondan heralde..
Şimdi geçmişi okuyayım birazcık..
ben tencereye az yağ koyup tuzsuz patlatıp yerken ekiyorum tuzu canım
öyle daha az oluyo
ne gülhanı kısss adımıdamı unuttunnn
herkese günaydın 5. Takımın çıtır hatunlar :) hepinize güzel bir gün dilerim
şimdi gidip kahvaltı yapacam kızımla beraber sonra gelirim kızlar bu arada burçak ne zaman gelecekti bişey demişmiydi ? Bide 2 tane arkadaşı davet etmiştim takıma gelirseler siz karşılayın kızlar görüşmek üzere
günaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııınnnnnnnnnnn daha doğrusu tünaydın gelcek nerdeyse ama demin kalktım çünkü dün geç yattık felaket başım ağrıyo bende gidip oğlusumla bi güzel kahvaltı yapcaz sonra gelcez ondan sonra dertleşcezGörüşürüz bakalım menümde neler olacak
günaydın arkadaşlaar, görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
Iznim sona erdi, artık aranızdayım.. Fazlalıklarımı da verdim hem :) günlerdir aç geziyorum çünkü, açlıktan midem bulanıyor ama bir şey yiyemiyorum, çok ilginç :)))
bu sabah 62.5 geldim (geçen hafta 64'ün üzerini görmüştüm), cumaya kadar biraz daha verirsem süper olacak. Aslında pazar sabahı 62 idim ama dün biraz da olsa birşeyler yiyebildim, ondan heralde..
şimdi geçmişi okuyayım birazcık..
Geçti valla vicdan azabım
azab azap nereye kadar
takımın iki ağır topu dertleşiyoruz napak. Tencere kapak gibiyiz baksana
günaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııınnnnnnnnnnn daha doğrusu tünaydın gelcek nerdeyse ama demin kalktım çünkü dün geç yattık felaket başım ağrıyo bende gidip oğlusumla bi güzel kahvaltı yapcaz sonra gelcez ondan sonra dertleşcezgörüşürüz bakalım menümde neler olacak
burcucum hoşgeldin canım şükür kız bidaha gitmek yok bak otur oturuğun yerdeGünaydın arkadaşlaar, görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
İznim sona erdi, artık aranızdayım.. Fazlalıklarımı da verdim hem :) Günlerdir aç geziyorum çünkü, açlıktan midem bulanıyor ama bir şey yiyemiyorum, çok ilginç :)))
Bu sabah 62.5 geldim (geçen hafta 64'ün üzerini görmüştüm), cumaya kadar biraz daha verirsem süper olacak. Aslında pazar sabahı 62 idim ama dün biraz da olsa birşeyler yiyebildim, ondan heralde..
Şimdi geçmişi okuyayım birazcık..
geçti valla vicdan azabım
azab azap nereye kadar
takımın iki ağır topu dertleşiyoruz napak. tencere kapak gibiyiz baksana
ben tencereye az yağ koyup tuzsuz patlatıp yerken ekiyorum tuzu canım
öyle daha az oluyo
sana da güzel bi gün olsun canım
kızınla kahvaltı keyfi yapın bakalım
burçak' tan hiç haberim yok benim valla
bugün müsait olunca şu cuma listesi işini
konuşalım şeker
Tuzu yağla beraber koyunca daha çok patlıyor ve yağ yanıyor gibime geliyo benim.. Ne zaman tuzlu patlattıysam tencerede yanık lekeleri kaldı :)
Bizde bi de makinası var ama içine hiç yağ konmuyor ben de sevmiyorum öyle.. Gerçi çok da aram yok mısırla.
kıvırma begümmama o iletiyi gülhan yazmıştı şekerim.unuturmuyum hiç adını gülsümcüm
sanada günaydın cnm,hbr yok şimdilik burçaktan valla.anca haftaya burda olur bence o.
günaydınn sanada
ohh ohh maşallah diyelim burcucum.izinliyim ama boş durmadım verdim kilocuklarımı diyosun hadi bakalım darısı başımıza
aynen şekerimmmm :))
merhaba bayanlar... ben de bugün çok gec kalktım,arkadaşım bizdeydi sabaha kadar oturduk sabah da uyanamadıkşimdi gidiyim de kahvaltımı yapayım artık öğle yemeğimi mi demeliyim bilmiorum
kahvaltımı yazayım
1 dilim peynir
1 yumurtadan az omlet
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 zeytin
2 çatal haşlanmış patates
ve tabiki çay
afiyet olsun canım dengli olmuş kahvaltın
bende
1 dilimden biraz fazla ekmek
1 dilim peynir
1 dilim yumurta
1 zeytin
2 fincanda çay içtim şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?